359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

benden önce siz başlamışsınız bile plakalara kuzummm benimm ya çoook seviyorum ben siziii
kafaya koydum ben kavuşturcam sizi baktım senden ses çıkmıyor dedim ben vanla açılış yapayım kuzum bitecek bu şafaklar 01 adanayıda görürürz inş. benimki uyuzlarda yine zaten bakmıyorum şafağa da 5 martta bakacağım kafamı çeviriyom sayfayı çekerken aşağıya görmim diye. sanırım bizim sonumuz karanlık

ahh kuzumm ya inşAllah artık tez zamanda kavuşalım ,gün yaklaştıkça özlem daha bi artıyor
neden kız noldu? Allah korusun öyle deme sizide bian önce kavuştursun rabbim bidaha hiç ayırmasın

Şafak 61 Trabzonnn
Son 9 haftamız kaldı Kocacımm

ahh kuzumm ya inşAllah artık tez zamanda kavuşalım ,gün yaklaştıkça özlem daha bi artıyor
neden kız noldu? Allah korusun öyle deme sizide bian önce kavuştursun rabbim bidaha hiç ayırmasın
Kaprisleri baskilari yuzunden ne olacak kuzum sıkıldım artik gercekten boyle yaptikca evlilige dair karamsarliga dusuyorum acaba evlenincede boyle baskilar mi sıkar mi diye dusunuyorum

Kaprisleri baskilari yuzunden ne olacak kuzum sıkıldım artik gercekten boyle yaptikca evlilige dair karamsarliga dusuyorum acaba evlenincede boyle baskilar mi sıkar mi diye dusunuyorum
o şimdi orda baskı altında olduğu ve senden uzakta olduğu için böyle kuzum merak etme . geldiğinde eski sevdiğin adama ,hatta sana daha da aşık bi insan olarak dönücek,sana sımsıkı sarılıp onca yaptığı kapristen dolayı özür dileyecek. e balım özlemde var ..üzme sen kendini güven bana

Kac kez ayrilik lafi ettik yaa guvensizlik dile geldi evlilige dair kafam karma karisik hep ben alttan almak zorunda kaliyorum kuzum ya. Yarin 8.aya giriyoruz ama bu 8 ayda ne kavgalar ettik yıprattık birbirimizi fazlasiyla.

Kac kez ayrilik lafi ettik yaa guvensizlik dile geldi evlilige dair kafam karma karisik hep ben alttan almak zorunda kaliyorum kuzum ya. Yarin 8.aya giriyoruz ama bu 8 ayda ne kavgalar ettik yıprattık birbirimizi fazlasiyla.
kuzum bu bi sınav sizin için..rabbim güzelliklerle bitirip kavuşmayı nasip etsin. bizde ne kavgalar ettik bide evliyiz yani.bacağım yandığı zaman ona en çok ihtiyaç duyduğum zamanda bana anlayış göstermedi bir buçuk hafta boyunca hep soğuk durdu benden .bu ruh halim geçtikten sonra konuşucakmış benimle o zamana kadar sadece arayıp napıyorsun deyip kapatıcakmış.hatta bir hafta aramıycam dedi ama 3-4 saat sonra aradı kapattı yine.nasıl zoruma gitti anlatamam.ben o hasta olduğunda çocuk gibi bakıyordum ..ilk defa bu yaptığını asla unutmuyacağım dedim ona.o da aynı şekilde bana.ilişkimizin ilk yılında da çok kavga etmiştik biz ama hep başkaları yüzünden.kaç defa kendimi yorulmuş ,bitkin hissettim..ama herşeyi atlattık çok şükür onu deliler gibi seviyorumm

sende şimdi bi tartışma içinde olduğun için hassassın..ama inşAllah düzelirsiniz.bunu tüm kalbimle istiyorum

Aminnn inss kuzum allahim hagirlisiyla kavustursun bizleri. Cok uzuldum kuzum yasadiklarina haklisin yanimizda olacakken bazen niye boyle yaparlar anlamiyorum. Biz onlara yapsakk ayyyyy dunyayi yikarlar basimiza omur boyu hep dillerinde olur ama. Allahim bol bol sabir versin kuzum da onumuzdeki su gunlere katlanalim. Bizde oyle heo kavga hep kavga yok bi ailesi yuzunden bi bizim sorunlar yipratti baya bizi. Askerden sonra sungerimizi temiz temiz cekeriz ins yeni sayfamiza eskileri acmadan. Bol bol sabir ver bize allahim

aminn canım benim olsun herşeye rağmen hepimiz mutlu olalım aşkımız bitmesin ,herkes aşık olsuuuuuuun

Bende tahmin ettigimden zorlamadim.artik canım. Vay arkadas ya kendimi evlenmek icin ilk omce ablalarinin evlenmesini bekleyen kiz kardes gibi hissediyorum Ilk GiMUm alacak tezkereyi sonra vanilya35 en son ben
evet ablacım ben evleneyim teskereyi alıyım hemen ardımdan sizde kocalarınızı askeriyeden kapıp gelin valla hiç beklemeyin

Sandigina oturcam senin ohhh sonra dicem eniste kurdela kesmiyor sonra eniste gelin cikmiyor sonra luaforde eniste makas kesmiyor sonra gelin arabasinda eniste gaza basamiyorum eniste sekil a

evet ablacım ben evleneyim teskereyi alıyım hemen ardımdan sizde kocalarınızı askeriyeden kapıp gelin valla hiç beklemeyin
Ben yeni bir meslek buldum seyyar.nikah. tirin arkasına organize etcem herseyi nizamiye kapisinda o gun kim lavusursa kiycam gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…