Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dene tabi kuzum biz yasadik biliyoruz size kolaylik olur iste bizim deneyimler size yardimci olur ins.bu iyi fikir kuzum denıcembunuuu <3 :*
Ben yokmuyum yav listede 95/4 şafak 4829 Şubat 2016 Pazartesi
ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU
![]()
miracleDK : Şafak .. 8
![]()
![]()
A axi___ : Şafak .. 29
![]()
![]()
![]()
Buse Buse : Şafak .. 61
95 / 2
![]()
![]()
GiMUm : Şafak .. 65
95 / 2
@sevda ceylan : Şafak .. 71
![]()
![]()
![]()
Eda_16 : Şafak .. 72
![]()
![]()
![]()
_Kkbra : Şafak .. 109
95 /2
E elmas gzl : Şafak .. 153
![]()
vanilya35 : Şafak .. 154
95 / 3
![]()
![]()
@etipuffer : Şafak .. 159
95 / 3
N niidos : Şafak .. 237
95 / 4
![]()
![]()
T tugce_ody : Şafak .. 247
95 /4
![]()
![]()
![]()
blue_dream : Şafak .. 248
95 /4
![]()
![]()
![]()
tavsannn : Şafak .. 292
95 / 4
@omzunbenimyuvam : Şafak .. 336
95 / 4
![]()
![]()
KAVUŞAN YARENLERİMİZ
1 =zamansiz
2 =julican
3 =olive_bluto
95 / 2
4 =kekoer
5 =![]()
panzehir121
6 =![]()
thalix
95 / 2
7 =![]()
GerekirseYazariz
8 =![]()
silemm
95 / 1
9 =![]()
esradbk
![]()
10 =![]()
_HaRika_
95 / 1
11 =![]()
Peaceaysu
95 / 1
geçmiş olsuno kadar kötüyüm ki şafağıda yanlış yazmışım :) 237 beeesensin 257 diyip kendime vurasım geldi
![]()
Hadi hayirlisi canim ama 95/4 nasil safak 48 oluyor kafam karisti benimBen yokmuyum yav listede 95/4 şafak 48
yanlışmı yazdım canım 2015 kasımda gitti eşim kısa dönem hiç izin almadı dönemlermi farklı acabaHadi hayirlisi canim ama 95/4 nasil safak 48 oluyor kafam karisti benim![]()
yanlışmı yazdım canım 2015 kasımda gitti eşim kısa dönem hiç izin almadı dönemlermi farklı acaba![]()
amin canım istanbulda asker haklısın ben 170 den başladı saymaya izin falan kullanmadık hiç ama gözünde enfeksiyon çıkı hastanede yattı şimdi hava değişim verdiler evde kızıyla hasret gideriyorBiz genelde uzun donem bekledigimiz icin canim sasirdim birden. Allah kavustursun biz alistik 365 ten saymaya ondan sorma ihtiyaci duydum. Nerde asker esin ins zaman cabucak gecer de kavusursunuz biran once
![]()
Canim cok gecmis olsun. Biz boyle nisanluylen dayanamiyoruz sen hem evlisin hem cocuk var benimki demisti bende kisa gideyim evlenelim once ben oyle istemedim dayanamayiz diye. Aileside dugunden once gitsin gelsin dedi zaten. Sizin az kalmis yine allah bitirmeyi nasip.etsin canim.amin canım istanbulda asker haklısın ben 170 den başladı saymaya izin falan kullanmadık hiç ama gözünde enfeksiyon çıkı hastanede yattı şimdi hava değişim verdiler evde kızıyla hasret gideriyor
öyle yada böyle hasret çekiyorsun canım ya...ama evlenincemi başkaydı askerlikmi başkaydı bilemiyorum çok zorlandım.Sevgiliydik bekledim nişanlandık bekledim evlendik tayın dolayısıyla iki yıl farklı illerdeydik bekledim ama askerlik bir ağır geldiki bilemiyorum hasreti çok zormuşCanim cok gecmis olsun. Biz boyle nisanluylen dayanamiyoruz sen hem evlisin hem cocuk var benimki demisti bende kisa gideyim evlenelim once ben oyle istemedim dayanamayiz diye. Aileside dugunden once gitsin gelsin dedi zaten. Sizin az kalmis yine allah bitirmeyi nasip.etsin canim.
Zor tabi canim uzakligin her cesidi ayri bir dert zaten. Birde askerlik psikolojisine cift olarak giriyoruz cift olarak baskilaniyoruz. Allah yeterki baska ayrilik baska uzaklik gostermesin canim bunlar gecici zaman bitecek illaki. Bizim icin ne kadar zorsa onlar icin kat kat zor seni ve cocugunu arkada birakiyor sonucta allah hepsine sabir versin canim benim.öyle yada böyle hasret çekiyorsun canım ya...ama evlenincemi başkaydı askerlikmi başkaydı bilemiyorum çok zorlandım.Sevgiliydik bekledim nişanlandık bekledim evlendik tayın dolayısıyla iki yıl farklı illerdeydik bekledim ama askerlik bir ağır geldiki bilemiyorum hasreti çok zormuş
amin canım çok haklısın Rabbim bütün asker ve polislerimizi korusunZor tabi canim uzakligin her cesidi ayri bir dert zaten. Birde askerlik psikolojisine cift olarak giriyoruz cift olarak baskilaniyoruz. Allah yeterki baska ayrilik baska uzaklik gostermesin canim bunlar gecici zaman bitecek illaki. Bizim icin ne kadar zorsa onlar icin kat kat zor seni ve cocugunu arkada birakiyor sonucta allah hepsine sabir versin canim benim.
benden önce siz başlamışsınız bile plakalara kuzummm benimm ya
balımm çok geçmiş olsun iyi misin ? neden bayıldın257 ama bugün şafak resmen 357 gibiydiokulda rahatsızlandım bayıldım ambulans hastane felan tabiki o sırada hiç aramadım kendime gelince iyi hissetiigimde aradım ama tabi hemen sana nıoldu nerdesin bu ses tonun ne dedi saklayamadım çok üzüldü bu sefer
hiç kıyamıyorum ya başıma bişey geldiğinde ilk aklıma gelen onun çok üzülcek olması
![]()
hoşgeldin canım hemen ekliyorum :))Ben yokmuyum yav listede 95/4 şafak 48
ayy canım benim sende mi evlisin hemde bebişiniz varmış Allah bağışlasınamin canım istanbulda asker haklısın ben 170 den başladı saymaya izin falan kullanmadık hiç ama gözünde enfeksiyon çıkı hastanede yattı şimdi hava değişim verdiler evde kızıyla hasret gideriyor
çok zorrrrr canım ya sağol aminayy canım benim sende mi evlisin hemde bebişiniz varmış Allah bağışlasınkıyamam size çok daha zor geliyordur