359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

Amin tatlım Rabbim nasip ederse bizim nikahta haziaran gibi olucak :)
ouyy kuzum çok sevindiiimmm geçmek bilmez şimdi günler ama güzeel heyecan dolu günler inşAllah sizinkide sorunsuz , kalbinizden , gönlünüzden geçtiği gibi olur ..vallahi çok mutlu oldum

Benim nişanlımda iznini kullandı tabi benim haberim yoktu sürpriz yaptı doğum günümün sabahı uyandırdı beni tabi ben şok oldum :)) yani bizim şafak yeniden arttı :)
bizimkiler izinlerini de aynı zamanlarda kullanmışlar kuzum Allah ın izniyle de aynı zamanlarda gelicekler ..ne güzel olmuştur onu karşında görünce
şimdi kaç oldu şafağınız ?

23 Kasım 2015 Pazartesi

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

miracleDK : Şafak .. 106

axi___ : Şafak .. 127

Buse Buse : Şafak .. 138

GİMUm : Şafak .. 165

sevda ceylan : Şafak .. 169

_Kkbra : Şafak .. 209

etipuffer : Şafak .. 255

elmas gzl : Şafak .. 255

tugce_ody : Şafak .. 345

KAVUŞAN YARENLERİMİZ

1 = zamansiz

2 = julican

3 = olive_bluto

4 = kekoer

5 = panzehir121

6 =
thalix

7 = GerekirseYazariz

8 = silemm

9 = esradbk

GiMUm .!.:
ouyy kuzum çok sevindiiimmm geçmek bilmez şimdi günler ama güzeel heyecan dolu günler inşAllah sizinkide sorunsuz , kalbinizden , gönlünüzden geçtiği gibi olur ..vallahi çok mutlu oldum
Amin cnm çok sğl bende çok sevindim sizin adınıza inş hersey istedigimiz gibi olur :)

[QUOTE="GiMUm, post: 43692689, member: 526bizimkiler izinlerini de aynı zamanlarda kullanmışlar kuzum Allah ın izniyle de aynı zamanlarda gelicekler ..ne güzel olmuştur onu karşında görünce
şimdi kaç oldu şafağınız ?[/QUOTE]
Evet tatlım aynı günde gidip aynı zamanda kullandilar mutlu oldum tabi ama daha cok şok oldum su an tuhaf olucak ama safagimiz kac bilmiyorum aklim cok karisti :))

Meraba kızlar bende asker yolu gozluyorum 8 aydır.. Safagimiz 112 ,aranızdan birkaçı beni bilir bende ilk zamanlarda çok kotuydum safagimiz karanlık deyipduruyordum(halende) 4ay sonra inşallah askerime kavusucam bir daha ayrılmamak uzere.. Ama ne yazıkki sizler gibi direk dünyaevine giremiyoruz benim okulum dolayısıyla ve başka nedenlerde var .. O günde gelicek tabi inşallah .. Kızlar beklemek askerlik yapmak kadar büyük birşey o zaman içersinde büyük bir sabır ,büyük bir hasret ..Rabbim bizede sabir versin .. Ve umarimki bende burda safak doğan güneş derim dilerim sizlerede nasip oluur :)

İnşallah hepimiz biran once kavusuruz canim. Annemden izin koparmaya çalışıyorum bakalim :))

Kizlarrrrrr benim canim sevgilimmmm bana bugun orkide yolladiii hemde ozel birgun olmamasina ragmennn bana supriz yapmis cok mutlu oldummmmmmmmm .. Sonuna kadar sabirla ve sevdiginizin istedigi gibi bekleyin herzaman destek olun ve ne kadar kizsada tartissanizda onun ailesinden ve sizden ayri oldugunu hic bilmedigi insanlarla ve hic bilmedigi bi ortamda yasamak zorunda kaldigini ve ne kadar zorlanabilcegini unutmayin alttan alin desteginizi hic eksik etmeyin.. Emin olun ne kadar guzel severseniz o kadar guzel seviliyosunuz! Ve bu askerlik gercekten aranizdaki bagin ispati oluyor. Eger gercekten asiksaniz ne kadar zor gecsede gunler insan sabrediyor! Kizlar hayatinizin aski oldugunu dusunuyorsaniz sabredin ve bekleyin sonu guzel olucakkk hersey geliceginiz icinnn .. Bu yaziyida safak sayarken zorluklari yasayan biri olarak suan umudunuzu kaybettiyseniz eger toparlanin, cok ozlediyseniz dayanilmaz bi aci hissediyosaniz kalbinizde gozunuzun yasini silin, nasil gecicek bu gunler diye kara dusuncelere daldiysaniz sonunda ki mutlulugunuzu dusunun biraz olsun size moral verebilmek icin yazdim. Cunku bu sabah bende gunler gecmiyo bitmiyo cok ozledim yeter artik cok mutsuzum hayattan biktim diye uyandim ve simdi cok sukur diye uyucamm .. Insallah bu yazim size biraz moral olur destek olur kizlar .. Hepiniz cok gurur verici birsey yapiyorsunuz emin olun herkes bunu yapamaz..

27 Kasım 2015 Cuma

miracleDK : Şafak .. 102

Peaceaysu : Şafak .. 108

axi___ : Şafak .. 123

Buse Buse : Şafak .. 134

GİMUm : Şafak .. 161

sevda ceylan : Şafak .. 165

_Kkbra : Şafak .. 205

etipuffer : Şafak .. 251

elmas gzl : Şafak .. 251

tugce_ody : Şafak .. 341

30 Kasım 2015 Pazartesi

miracleDK : Şafak .. 99

Peaceaysu : Şafak .. 105

axi___ : Şafak .. 120

Buse Buse : Şafak .. 152

GİMUm : Şafak .. 156

sevda ceylan : Şafak .. 162

_Kkbra : Şafak .. 202

etipuffer : Şafak .. 248

elmas gzl : Şafak .. 248

tugce_ody : Şafak .. 338

KAVUŞAN YARENLERİMİZ

1 = zamansiz

2 = julican

3 = olive_bluto

4 = kekoer

5 = panzehir121

6 =
thalix

7 = GerekirseYazariz

8 = silemm

9 = esradbk

02 Aralık 2015 Çarşamba

miracleDK : Şafak .. 97

Peaceaysu : Şafak .. 103

axi___ : Şafak .. 118

Buse Buse : Şafak .. 150

GİMUm : Şafak .. 154

sevda ceylan : Şafak .. 160

_Kkbra : Şafak .. 200

etipuffer : Şafak .. 246

elmas gzl : Şafak .. 246

tugce_ody : Şafak .. 336

KAVUŞAN YARENLERİMİZ

1 = zamansiz

2 = julican

3 = olive_bluto

4 = kekoer

5 = panzehir121

6 =
thalix

7 = GerekirseYazariz

8 = silemm

9 = esradbk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…