359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

Kızlar benim de askerim gitti şuan 13 günlük asker. Alışamadım hala 4 senedir birlikteyiz

Oleyy 8 gün iznimiz kalmıştı kullanmamaya karar verdik şafakdan 8 gün düştükkkk şafak 115 38 dk sonra 114
Kızlar benim de askerim gitti şuan 13 günlük asker. Alışamadım hala 4 senedir birlikteyiz

Canim kisa donemmi uzun donemmi Allah sabir versin sanada cok zor oluyo hic alisilmiyo malesef

Oleyy 8 gün iznimiz kalmıştı kullanmamaya karar verdik şafakdan 8 gün düştükkkk şafak 115 38 dk sonra 114

Canim kisa donemmi uzun donemmi Allah sabir versin sanada cok zor oluyo hic alisilmiyo malesef
Uzun dönem amin hepimize gün saymak cok zormuş gercekten

E V L E N D İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ K K K K K K K K K K K K

Allah kavuştursun canım
bizim son 5 buçuk ayımız kaldı ama hala alışamadık.dün tekrar gönderdim birliğine.her gönderişimde hep aynı acıyı yaşadım.bizim son ayrı kalışımız Allah ın izniyle.rabbim sizin günlerinizi de su gibi geçirsin .bir an önce kavuşursunuz inşAllah canım

21 Kasım 2015 Cumartesi

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

miracleDK : Şafak .. 119

axi___ : Şafak .. 129

Buse Buse : Şafak .. 140

sevda ceylan : Şafak .. 171

GİMUm : Şafak .. 173

_Kkbra : Şafak .. 211

etipuffer : Şafak .. 257

elmas gzl : Şafak .. 257

KAVUŞAN YARENLERİMİZ

1 = zamansiz

2 = julican

3 = olive_bluto

4 = kekoer

5 = panzehir121

6 =
thalix

7 = GerekirseYazariz

8 = silemm

9 = esradbk

E V L E N D İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ K K K K K K K K K K K K

Canim cok sevindim Allah mesut etsin insallah zaman su gibi akarr kavusursunuz bidaha da ayrilik yok insallah darisi bizim basimizaaa buarada canim biz safakdan kullanmicagimiz izinleri dustuk bugun safak 108

Canim cok sevindim Allah mesut etsin insallah zaman su gibi akarr kavusursunuz bidaha da ayrilik yok insallah darisi bizim basimizaaa buarada canim biz safakdan kullanmicagimiz izinleri dustuk bugun safak 108
çok sağol canım benimmm darısı en yakın zaman da size olsun ,sizde kavuşun bi an önce inşAllah gelsin bidaha hiç biryerlere göndermiycem kocişimi
ohh çok güzel olmuş balımm plakalara gelmişsiniz artık sizinkilerin teskere tarihleri belli olmuş asmışlar panolara kuzum kocacım söyledi bugün

Aaa hic gormedi ya benim sevdicegim yarin soriyim bakiyimmm ogrensin

22 Kasım 2015 Pazar

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

miracleDK : Şafak .. 107

axi___ : Şafak .. 128

Buse Buse : Şafak .. 139

sevda ceylan : Şafak .. 170

GİMUm : Şafak .. 172

_Kkbra : Şafak .. 210

etipuffer : Şafak .. 256

elmas gzl : Şafak .. 256

KAVUŞAN YARENLERİMİZ

1 = zamansiz

2 = julican

3 = olive_bluto

4 = kekoer

5 = panzehir121

6 =
thalix

7 = GerekirseYazariz

8 = silemm

9 = esradbk

Teşekkür ederim canim benim Allah hepimizi bir an önce kavustursun insallah zaman su gibi akıp gitsin benim de askerim gelecek 4 aralikta ben de ona supriz yapip yemin torenine gidebilirim :)

Teşekkür ederim canim benim Allah hepimizi bir an önce kavustursun insallah zaman su gibi akıp gitsin benim de askerim gelecek 4 aralikta ben de ona supriz yapip yemin torenine gidebilirim :)
git git valla canım ona hiç bir zaman yaşamadığı mutluluğu yaşatırsın.askerdeyken daha hassas oluyorlar çünkü.benimki gittiğinden beri daha da bağlandı bana

çok az kalmış gelmesine inşAllah sağsalim gelir kavuşursunuz birbirinize

Benim nişanlımda iznini kullandı tabi benim haberim yoktu sürpriz yaptı doğum günümün sabahı uyandırdı beni tabi ben şok oldum :)) yani bizim şafak yeniden arttı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…