- 25 Ekim 2015
- 62
- 40
- 3
- 31
aminnn canım benim .teşekkür ederim güzel dileklerin içinrabbim en yakın zamanda sizede nasip etsin
![]()
Aminnn insallahh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnn canım benim .teşekkür ederim güzel dileklerin içinrabbim en yakın zamanda sizede nasip etsin
![]()
Kızlar benim de askerim gitti şuan 13 günlük asker. Alışamadım hala 4 senedir birlikteyiz![]()
Uzun dönemOleyy 8 gün iznimiz kalmıştı kullanmamaya karar verdik şafakdan 8 gün düştükkkk şafak 11538 dk sonra 114
Canim kisa donemmi uzun donemmiAllah sabir versin sanada cok zor oluyo hic alisilmiyo malesef
![]()
Allah kavuştursun canımKızlar benim de askerim gitti şuan 13 günlük asker. Alışamadım hala 4 senedir birlikteyiz![]()
şafağınız kaç şuan canım ?Uzun dönemamin hepimize gün saymak cok zormuş gercekten
![]()
E V L E N D İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ K K K K K K K K K K K K
![]()
çok sağol canım benimmm darısı en yakın zaman da size olsun ,sizde kavuşun bi an önce inşAllahCanim cok sevindim Allah mesut etsin insallah zaman su gibi akarr kavusursunuz bidaha da ayrilik yok insallahdarisi bizim basimizaaa
buarada canim biz safakdan kullanmicagimiz izinleri dustuk bugun safak 108
![]()
çok sağol canım benimmm darısı en yakın zaman da size olsun ,sizde kavuşun bi an önce inşAllahgelsin bidaha hiç biryerlere göndermiycem kocişimi
ohh çok güzel olmuş balımm plakalara gelmişsiniz artıksizinkilerin teskere tarihleri belli olmuş asmışlar panolara kuzum kocacım söyledi bugün
![]()
bugün görmüş benimkide kuzum şubatta teskere alıcakların tarihleri asılmış dedi.sizinkide belli olmuştur inşAllahAaa hic gormedi ya benim sevdicegim yarin soriyim bakiyimmm ogrensin![]()
Şuan 346 ama izine gore degisecek simdilik boyle :)şafağınız kaç şuan canım ?
Teşekkür ederim canim benim Allah hepimizi bir an önce kavustursun insallah zaman su gibi akıp gitsin benim de askerim gelecek 4 aralikta ben de ona supriz yapip yemin torenine gidebilirim :)Allah kavuştursun canım
bizim son 5 buçuk ayımız kaldı ama hala alışamadık.dün tekrar gönderdim birliğine.her gönderişimde hep aynı acıyı yaşadım.bizim son ayrı kalışımız Allah ın izniyle.rabbim sizin günlerinizi de su gibi geçirsin .bir an önce kavuşursunuz inşAllah canım![]()
tmm canım ben panomuza 346 olarak yazıyorum ,izinleri düştüğünüzde tekrar değiştiririz :)Şuan 346 ama izine gore degisecek simdilik boyle :)
git git valla canım ona hiç bir zaman yaşamadığı mutluluğu yaşatırsın.askerdeyken daha hassas oluyorlar çünkü.Teşekkür ederim canim benim Allah hepimizi bir an önce kavustursun insallah zaman su gibi akıp gitsin benim de askerim gelecek 4 aralikta ben de ona supriz yapip yemin torenine gidebilirim :)
Hayırlı olsun canım benim aayy ne güzel darısıda bize olsun inşallahh :)E V L E N D İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ K K K K K K K K K K K K
![]()
çok sağ ol canım benimm rabbim en yakın zamanda sizede nasip etsinHayırlı olsun canım benim aayy ne güzel darısıda bize olsun inşallahh :)