359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

14 Aralık 2015 Pazartesi

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

miracleDK : Şafak .. 85

Peaceaysu : Şafak .. 91

axi___ : Şafak .. 106

Buse Buse : Şafak .. 138

GİMUm : Şafak .. 142

sevda ceylan : Şafak .. 148

_Kkbra : Şafak .. 188

etipuffer : Şafak .. 234

elmas gzl : Şafak .. 234

tugce_ody : Şafak .. 324

blue_dream : Şafak .. 325

KAVUŞAN YARENLERİMİZ

1 = zamansiz

2 = julican

3 = olive_bluto

4 = kekoer

5 = panzehir121

6 =
thalix

7 = GerekirseYazariz

8 = silemm

9 = esradbk

kizlar merhaba benim erkek arkadaşimda b grubu gidiyor cuma günü teslim olacak, ben de araniza katildim

Hoşgeldin canımm benimm Rabbim sağsalim gidip gelmesini nasip etsin inşAllah :)
hos buldumm :) amiin hepimiz sag salim bir an once kavusalim insallah :)
cok zormuş bu işler birbirimize girdik ben mi alttan alamiyorum o psikolojiyi mi anlamiyorum o mu beni anlamiyo mahvoldum son bir haftadır

cok zormuş bu işler birbirimize girdik ben mi alttan alamiyorum o psikolojiyi mi anlamiyorum o mu beni anlamiyo mahvoldum son bir haftadır
Allah kavustursun canım

aminn canımm. ikinizde hassassınız şuan o yüzden böyle olmuşsunuzdur.,bizde ufacık şeyden tartışıyorduk .ama gittiği günden itibaren insan çok pişman oluyor keşke o günlerin tadını çıkartsaydık diyor :)

Bugun teslim oldu benim kuzum..
O kadar zor oldu ki onu o otobüse bindirmek...
Yemek bitmis yemek yiyememis kahvalti cok kotuymus karni da doymamistir zaten.
Yedigim bir lokmaydi o da boğazımda dugumlendi onun orda ac kaldigini dusundukce. Allahim sabir ver nasil gececek koskoca bir sene

Yanımdayken günler ne çabuk geçiyordu şimdi geçmek bilmiyor sanki.. insan bir iyi bir kötü oluyor ya onların psikolojisi bizi çok etkiliyor aynı şekilde bizimkilerde onları.Her konuşmada enerjik moral verici konuşma olabiliyor mu yapabiliyor musunuz bunu kızlar ?

[QUOTEsannn, post: 44173127, member: 578686"]Bugun teslim oldu benim kuzum..
O kadar zor oldu ki onu o otobüse bindirmek...
Yemek bitmis yemek yiyememis kahvalti cok kotuymus karni da doymamistir zaten.
Yedigim bir lokmaydi o da boğazımda dugumlendi onun orda ac kaldigini dusundukce. Allahim sabir ver nasil gececek koskoca bir sene[/QUOTE]
Canım bende ilk baslarda böyleydim nasıl geçecek diye düşünmekten geceleri uyuyamiyordm ama çok şükür Rabbim sabrını veriyo alısıyosun zamanla üzme kendini belli etme sevdiğine seni en iyi biz anlarız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…