359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

4 Kasım 2015 Çarşamba

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

esradbk : Şafak .. 8

miracleDK : Şafak .. 134

axi___ : Şafak .. 146

Buse Buse : Şafak .. 157

sevda ceylan : Şafak .. 188

GİMUm : Şafak .. 190

_Kkbra : Şafak .. 228

etipuffer : Şafak .. 274

elmas gzl : Şafak .. 274

KAVUŞAN YARENLERİMİZ

1 = zamansiz

2 = julican

3 = olive_bluto

4 = kekoer

5 = panzehir121

6 =
thalix

7 = GerekirseYazariz

8 = silemm

Kızlar size birşey sormak istiyorum Benim sözlüm Kayseride komando olarak ustalığını yapıyordu ve son 4 ayımız kaldı fakat dün Diyarbakıra gitti ordaki taburun yanına niye gittiğini bilmiyoruz orda yakını asker olan orayı bilen var mı ben çok korkuyorum ve üzülüyorum belli etmemek için uğraşıyorum ..

7 Kasım 2015 Cumartesi

esradbk : Şafak .. 5

miracleDK : Şafak .. 131

axi___ : Şafak .. 143

Buse Buse : Şafak .. 154

sevda ceylan : Şafak .. 185

GİMUm : Şafak .. 187

_Kkbra : Şafak .. 225

etipuffer : Şafak .. 271

elmas gzl : Şafak .. 271

KAVUŞAN YARENLERİMİZ

1 = zamansiz

2 = julican

3 = olive_bluto

4 = kekoer

5 = panzehir121

6 =
thalix

7 = GerekirseYazariz

8 = silemm

asker eksikliği gibi bi durum mu canım acaba ben de bilemedim ki şimdi, geçici olarak mı gitti

şurda kendimi görünce bi heyecan bi heyecan yapıyorum ki sorma :) hiç bıkmadan yazıyosun ya helal sana canım ^^ şafagımız 270 bu arada, geçiyor mu gerçekten ne?

Kayseri kaydırma birlik olarak geciyo benim bildiğim yanı eğer asker ihtiyacı olursa nerde ihtiyaç varsa oraya gidiyo

yazmazsam bişyler eksik olucakmış gibi hissediyorum canım o yüzden düzenlemeye devam :))

200ler banada hızlı geçmişti canım.darısı 100 lere olsun

yazmazsam bişyler eksik olucakmış gibi hissediyorum canım o yüzden düzenlemeye devam :))

200ler banada hızlı geçmişti canım.darısı 100 lere olsun

ay hadi inşallah ya şu 70 bi geçse 200, sonra 199 180 150 140 oooooh geçecek inşallahhh :)

Taburunun bir kısmı orda olduğu için gitmiş sanırım şuan binbaşının şöförlüğünü yapıyor geri dönebilirlermiş kesinlik yokmuş hergün dua ediyorum inşallah kayseriye geri döner Çok şükür ki operasyonlara gitmiyor Allah tüm askerlerimizi korusun

Kayseri kaydırma birlik olarak geciyo benim bildiğim yanı eğer asker ihtiyacı olursa nerde ihtiyaç varsa oraya gidiyo

Evet genelde gezici birlik oluyolar bazı taburlar mardine gitmişti daha önce, bianda gidilcek denilince bende panik oldum

185 kocacımmm bitanemm sevgilimm ruhummm sonumm sonsuzumm ruhumm kalbimin herşeyimin sahibi geliyooooor , aşkımızı taçlandırmak için geliyoooorrr

nişanlım izne geldiği için bir süreliğine şafaklarımızı sayamayabilirim kızlar beni affedin nikahım içinde bol bol dualarınızı bekliyorum

9 Kasım 2015 Pazartesi

esradbk : Şafak .. 3

miracleDK : Şafak .. 131

axi___ : Şafak .. 141

Buse Buse : Şafak .. 152

sevda ceylan : Şafak .. 183

GİMUm : Şafak .. 185

_Kkbra : Şafak .. 223

etipuffer : Şafak .. 269

elmas gzl : Şafak .. 269

KAVUŞAN YARENLERİMİZ

1 = zamansiz

2 = julican

3 = olive_bluto

4 = kekoer

5 = panzehir121

6 =
thalix

7 = GerekirseYazariz

8 = silemm

nişanlım izne geldiği için bir süreliğine şafaklarımızı sayamayabilirim kızlar beni affedin nikahım içinde bol bol dualarınızı bekliyorum

Canim gozunaydinnn Nikahiniz icin simdiden tebriklerrrHuzurlu yuvaniz olur mutlulugunuz bir omur daim olur insallahh

Canim gozunaydinnn Nikahiniz icin simdiden tebriklerrrHuzurlu yuvaniz olur mutlulugunuz bir omur daim olur insallahh
aminnn canım benim .teşekkür ederim güzel dileklerin için rabbim en yakın zamanda sizede nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…