- 15 Temmuz 2015
- 109
- 77
- 18
- 30
Amin tatlım Rabbim nasip ederse bizim nikahta haziaran gibi olucak :)çok sağ ol canım benimm rabbim en yakın zamanda sizede nasip etsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin tatlım Rabbim nasip ederse bizim nikahta haziaran gibi olucak :)çok sağ ol canım benimm rabbim en yakın zamanda sizede nasip etsin![]()
ouyy kuzum çok sevindiiimmmAmin tatlım Rabbim nasip ederse bizim nikahta haziaran gibi olucak :)
bizimkiler izinlerini de aynı zamanlarda kullanmışlar kuzum Allah ın izniyle de aynı zamanlarda gelicekler ..ne güzel olmuştur onu karşında görünceBenim nişanlımda iznini kullandı tabi benim haberim yoktu sürpriz yaptı doğum günümün sabahı uyandırdı beni tabi ben şok oldum :)) yani bizim şafak yeniden arttı :)
Amin cnm çok sğl bende çok sevindim sizin adınıza inş hersey istedigimiz gibi olur :)GiMUm .!.:ouyy kuzum çok sevindiiimmmgeçmek bilmez şimdi günler ama güzeel heyecan dolu günler
inşAllah sizinkide sorunsuz , kalbinizden , gönlünüzden geçtiği gibi olur ..vallahi çok mutlu oldum
![]()
İnşallah hepimiz biran once kavusuruz canim. Annemden izin koparmaya çalışıyorum bakalim :))git git valla canım ona hiç bir zaman yaşamadığı mutluluğu yaşatırsın.askerdeyken daha hassas oluyorlar çünkü.benimki gittiğinden beri daha da bağlandı bana
çok az kalmış gelmesine inşAllah sağsalim gelir kavuşursunuz birbirinize![]()