Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar size birşey sormak istiyorum Benim sözlüm Kayseride komando olarak ustalığını yapıyordu ve son 4 ayımız kaldı fakat dün Diyarbakıra gitti ordaki taburun yanına niye gittiğini bilmiyoruz orda yakını asker olan orayı bilen var mı ben çok korkuyorum ve üzülüyorum belli etmemek için uğraşıyorum ..
7 Kasım 2015 Cumartesi
ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU
esradbk : Şafak .. 5
![]()
![]()
miracleDK : Şafak .. 131
![]()
![]()
axi___ : Şafak .. 143
![]()
![]()
Buse Buse : Şafak .. 154
sevda ceylan : Şafak .. 185
![]()
![]()
![]()
GİMUm : Şafak .. 187
_Kkbra : Şafak .. 225
etipuffer : Şafak .. 271
elmas gzl : Şafak .. 271
KAVUŞAN YARENLERİMİZ
1 =zamansiz
2 =julican
3 =olive_bluto
4 =kekoer
5 =![]()
panzehir121
6 =![]()
thalix
7 =GerekirseYazariz
8 =silemm
asker eksikliği gibi bi durum mu canım acaba ben de bilemedim ki şimdi, geçici olarak mı gitti
şurda kendimi görünce bi heyecan bi heyecan yapıyorum ki sorma :) hiç bıkmadan yazıyosun ya helal sana canım ^^ şafagımız 270 bu arada, geçiyor mu gerçekten ne?[/QUOTE
yazmazsam bişyler eksik olucakmış gibi hissediyorum canım o yüzden düzenlemeye devam :))asker eksikliği gibi bi durum mu canım acaba ben de bilemedim ki şimdi, geçici olarak mı gitti
şurda kendimi görünce bi heyecan bi heyecan yapıyorum ki sorma :) hiç bıkmadan yazıyosun ya helal sana canım ^^ şafagımız 270 bu arada, geçiyor mu gerçekten ne?
yazmazsam bişyler eksik olucakmış gibi hissediyorum canım o yüzden düzenlemeye devam :))
200ler banada hızlı geçmişti canım.darısı 100 lere olsun![]()
sonra da biz kavuşalım sıra size gelsinay hadi inşallah ya şu 70 bi geçse 200, sonra 199 180 150 140 oooooh geçecek inşallahhh :)
asker eksikliği gibi bi durum mu canım acaba ben de bilemedim ki şimdi, geçici olarak mı gitti
şurda kendimi görünce bi heyecan bi heyecan yapıyorum ki sorma :) hiç bıkmadan yazıyosun ya helal sana canım ^^ şafagımız 270 bu arada, geçiyor mu gerçekten ne?
Kayseri kaydırma birlik olarak geciyo benim bildiğim yanı eğer asker ihtiyacı olursa nerde ihtiyaç varsa oraya gidiyo
nişanlım izne geldiği için bir süreliğine şafaklarımızı sayamayabilirim kızlar beni affedinnikahım içinde bol bol dualarınızı bekliyorum
![]()
aminnn canım benim .teşekkür ederim güzel dileklerin içinCanim gozunaydinnnNikahiniz icin simdiden tebriklerrr
Huzurlu yuvaniz olur mutlulugunuz bir omur daim olur insallahh
![]()