Sağ ol canımm benim güzel dileklerin için
nişanlım iznini halletti kızlaaaaar bende bugün gidip tarihimizi resmen
12 . 11 . 2015 Perşembe
Saat : 14 . 00
olarak yazdırdıııım.başvurduğumuz zaman askeriyeden izin alamazsak diye dosyamıza tarih yazılmamıştı.
umarım artık bi sorun çıkmaz nolur dualarınızı esirgemeyin bizden
eveeet kuzum benimm çok mutluyum çok az kaldııAy insallah canim yaa cok sevindim :) ki$ gelini olucaksin hem de
hoşgeldin canımHerkese merhabaaBenim sözlümde askerde Şafak 144
Hosbulduk canimhoşgeldin canımsu gibi geçsin zaman hepimiz hemen kavuşalım sevdiceklerimize
amiiin canım benim nişanlı mısın?Hosbulduk caniminsallah tüm bekleyenlerin sevdicegi sag salim doner, gunler cabucak geceerrr
amiin canım sende hoşgeldin topiğimizemrb arkadaslar bende bugun katıldım aranıza:)
bende asker yolu beklıyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
ŞAFAK 198 :)
Hayir tatlim sözlüyüz insallah dönünce nisanimiz olucakamiiin canım benim nişanlı mısın?
ayy canm ne güzel Hayırlı olsun tatlım :)nişanlım iznini halletti kızlaaaaar bende bugün gidip tarihimizi resmen
12 . 11 . 2015 Perşembe
olarak yazdırdıııım.başvurduğumuz zaman askeriyeden izin alamazsak diye dosyamıza tarih yazılmamıştı.
nişanlım iznini halletti kızlaaaaar bende bugün gidip tarihimizi resmen
12 . 11 . 2015 Perşembe
çok sağol canım benimmmayy canm ne güzel Hayırlı olsun tatlım :)
Amin tatlım inş :)çok sağol canım benimmmrabbim isteyen herkese nasip etsin böyle güzel şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?