- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
hahahahah kiz kmse konusmuyor ki o tipikte bakyorm yogunluk nerdeDamlam her yerde sen varsın Heben gene bi kere yazdığım topigi unutuyorum hepsi birbirine benziyor yahu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahahah kiz kmse konusmuyor ki o tipikte bakyorm yogunluk nerdeDamlam her yerde sen varsın Heben gene bi kere yazdığım topigi unutuyorum hepsi birbirine benziyor yahu
![]()
Ayy hepimiz aynıyiz heralde bende instagramda filan şafağı bizden çok olanlara bakıyorum yeni gidenlere ohoo diyorum kendime geliyorum kötü muyuz neyizhahahahah kiz kmse konusmuyor ki o tipikte bakyorm yogunluk nerdehem teni yarenler bulim icim sogusun safaklaryla
![]()
hahaha yok kiz ne kotudu onlarnda az olsa bzm gbi yaoarlardi keske yeni yarenler gelseydi imsede gelmiyor sansimizaAyy hepimiz aynıyiz heralde bende instagramda filan şafağı bizden çok olanlara bakıyorum yeni gidenlere ohoo diyorum kendime geliyorum kötü muyuz neyiz![]()
Aynen yahuu şimdi eylül de devre kayiplari gider belki gelir sansimizahahaha yok kiz ne kotudu onlarnda az olsa bzm gbi yaoarlardi keske yeni yarenler gelseydi imsede gelmiyor sansimiza![]()
INSALLAH eylulde 1 ayimz kalyor kiz cok sukurAynen yahuu şimdi eylül de devre kayiplari gider belki gelir sansimiza![]()
Çok şükür kuzummm zaten eylül de bayram di okulda derken anlamicaz günler de iyice kisaliyor .. yaa ben söylemeyi unuttum hala oldum ya benINSALLAH eylulde 1 ayimz kalyor kiz cok sukur![]()
aynen kuzum eylulde gunlerde kisalyor anlamayz nasl gectgni:) ooo hadi gozunuzaydn ALLAH anali babali buyutsun bnde halaym bu aradaÇok şükür kuzummm zaten eylül de bayram di okulda derken anlamicaz günler de iyice kisaliyor .. yaa ben söylemeyi unuttum hala oldum ya ben3 günlük halayim
bebisimiz olduu bi görsen ay minnacikk aynı halasi kurban olduğum ..
![]()
Ya evet cidden öyle .. eskiden teyze olamicam diye uzulurdum yaaynen kuzum eylulde gunlerde kisalyor anlamayz nasl gectgni:) ooo hadi gozunuzaydn ALLAH anali babali buyutsun bnde halaym bu aradahala olmak cok guzel bi duygu :))
hahaha deliYa evet cidden öyle .. eskiden teyze olamicam diye uzulurdum ya![]()
Bizim ki kizzzhahaha delikiz halaya erkek amcaya ceker derler bnm yegnim erkek amcaya cekmis .d
yok malsf keskr olsa bende 3 abi var tek kizm benBizim ki kizzzbitanecik tatlis halasi var elbet bana çekecek zaten
sende kız kardeş var mı kuzum
Ay benim de yok yaa .. bende bi abi var ben bazen bi taneyle zor şey ediyorum üç tane demekyok malsf keskr olsa bende 3 abi var tek kizm ben![]()
Benimki de Etimesgut ta yapmıştı .:)Mamak.mebste askeri olan var mı kızlar benim sevgilim acemi birliğini burada yapıyor ziyarete gitmek istiyorum aşti otogarindan kaybolmadan en kolay nasıl gidebilirim![]()
ah ah damla asagi damla yukari hizmet etmektn biktim kizzzAy benim de yok yaa .. bende bi abi var ben bazen bi taneyle zor şey ediyorum üç tane demek![]()
kusuumm naberrBenimki de Etimesgut ta yapmıştı .:)
kötü canımkusuumm naberr
noldu hayrdr kuzumkötü canımmoralimiz bozuk dünden beri
dün karakola gönderdiler bitanemi.üstelik burda da geçiciymiş asıl karakoluna sonra göndericeklermiş canım .gittiğinden beri ikimizde çok kötüyüz "alışamadım buraya ,sensizlik çok koyuyor ,bişey olurda arayamazsam bırakma beni yalvarırım ben sensiz ölürüm " diyor .sesi titriyor telefonda ..bide gider gitmez nöbetleri başladı hergün sabah 6 akşam 6, tam 12 saat nöbet tutuyor."nöbetteyken hep sen geliyorsun aklıma sensizlikten çok korkuyorum gözlerim doluyor" diyornoldu hayrdr kuzum