359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

hahahahah kiz kmse konusmuyor ki o tipikte bakyorm yogunluk nerde :KK70: hem teni yarenler bulim icim sogusun safaklaryla :KK70:
Ayy hepimiz aynıyiz heralde bende instagramda filan şafağı bizden çok olanlara bakıyorum yeni gidenlere ohoo diyorum kendime geliyorum kötü muyuz neyiz :p

INSALLAH eylulde 1 ayimz kalyor kiz cok sukur :KK70:
Çok şükür kuzummm zaten eylül de bayram di okulda derken anlamicaz günler de iyice kisaliyor .. yaa ben söylemeyi unuttum hala oldum ya ben :KK68: 3 günlük halayim :KK48: bebisimiz olduu bi görsen ay minnacikk aynı halasi kurban olduğum .. :KK48:

Çok şükür kuzummm zaten eylül de bayram di okulda derken anlamicaz günler de iyice kisaliyor .. yaa ben söylemeyi unuttum hala oldum ya ben :KK68: 3 günlük halayim :KK48: bebisimiz olduu bi görsen ay minnacikk aynı halasi kurban olduğum .. :KK48:
aynen kuzum eylulde gunlerde kisalyor anlamayz nasl gectgni:) ooo hadi gozunuzaydn ALLAH anali babali buyutsun bnde halaym bu arada :D hala olmak cok guzel bi duygu :))

noldu hayrdr kuzum
dün karakola gönderdiler bitanemi.üstelik burda da geçiciymiş asıl karakoluna sonra göndericeklermiş canım .gittiğinden beri ikimizde çok kötüyüz "alışamadım buraya ,sensizlik çok koyuyor ,bişey olurda arayamazsam bırakma beni yalvarırım ben sensiz ölürüm " diyor .sesi titriyor telefonda ..bide gider gitmez nöbetleri başladı hergün sabah 6 akşam 6, tam 12 saat nöbet tutuyor."nöbetteyken hep sen geliyorsun aklıma sensizlikten çok korkuyorum gözlerim doluyor" diyor:KK61: başlıyoruz ikimizde ağlamaya:KK61:

Back
X