359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

kpss yi denedin mi peki canım ? hep mutlu olun inşAllah , ahh şu aileler

kpss yi denedin mi peki canım ? hep mutlu olun inşAllah , ahh şu aileler
Amin kuzum sizde.. sevenler hic ayrilmasin..
kpss denedim canim ama cok yüksek puan bile alsam atanacagimi düsünmüyorum sembolik rakamlar veriyorlar kadrolar icin.Bir benim bölümden cok fazla mezun var 400bin civari her yilda artiyor.. issiz cok..

peki açıköğretimde sağlık bölümleri var mı kuzum? ya da örgün öğretim mi düşünüyorsun

aynen kuzum hayrlisi olsun. askernde gelio sen ona odaklan:)
ayy hiç sorma canım ya aklıma gelince çok heyecanlanıyorum :) aa canım bişey sorucam askerin dağıtım iznine geleceği gün kaçta çıkmıştı askeriyeden ?

ayy hiç sorma canım ya aklıma gelince çok heyecanlanıyorum :) aa canım bişey sorucam askerin dağıtım iznine geleceği gün kaçta çıkmıştı askeriyeden ?
sabah 7.30 8 gbi cikti kuzum bnm askerim izne gelmek icin. he ya heycan olmazmi olur tabi:)

sabah 7.30 8 gbi cikti kuzum bnm askerim izne gelmek icin. he ya heycan olmazmi olur tabi:)
9.30 a bilet aldık canımda bugün 9-10 gibi çıkarsınız gibi söylentiler olmuş..geçen günde en geç 7 gibi kimse kalmaz demişler ..bizde arada kaldık bileti erteletsek mi diye

AMIN canim benim iyi cok sukur sen nasilsn safak kac oldu senin :)
Iyiyim canim cok sükür $afak 129 oldu senin kac :)

peki açıköğretimde sağlık bölümleri var mı kuzum? ya da örgün öğretim mi düşünüyorsun
canim örgün istiyorum
acikögretimde ise yarar bir bölüm yok pek aöf istemiyorum ama mesela eczane hizmetleri diye bi bölüm var onunda azda olsa atamasi var devlete denenebilir belki simdi olmasada gelecek sene filan ..

bnmde 129 canim:)

hayırlısı olsun hakkında canım

1ay sonra ben de aranızda olacağım kızlar

çabuk geçecek mi bilmiyorum

Ama bide iyi yanını düşün canım bak şuan olduğu yerde duruyor şafağınız , daha hiç başlamadınız.geldikten sonra düşmeye başlıycak günleriniz.ondan sonra başka bi ayrılık yaşamıycaksınız

benim askerim acemi birliğindeki son çarşısına da çıkarmııışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…