kpss yi denedin mi peki canım ? hep mutlu olun inşAllah , ahh şu ailelerCanim kamu yönetimini bitirdim 3 yil oldu bölümü sevmeme degilde issizim (ya$ 28 bu arada) ve is bulma inancim kalmadi (kalici bir is en azindan memurluk gibi ülkenin hali ortada ) ailevi olarakta karisik durumlarim var ekonomik olarak para kazanmam sart, bu bakimdan saglik alanindan bir bölüm okumak istiyorum zaten sevgilimlede ayni sehirde degiliz bu sekilde ayni sehirde de olucaz planlarim onla tanismadan öncede vardi hayat iste onla karsilastirdi..Sonu da mutlu olur ins
Amin kuzum sizde.. sevenler hic ayrilmasin..kpss yi denedin mi peki canım ? hep mutlu olun inşAllah , ahh şu aileler
AMIN canim benim iyi cok sukur sen nasilsn safak kac oldu senin :)Kizlar Nasilsiniz??? Moralleriniz nasil?
Allah tüm sevenleri en kisa zamanda kavustursun özelliklede bekleyenleri :)
peki açıköğretimde sağlık bölümleri var mı kuzum? ya da örgün öğretim mi düşünüyorsunAmin kuzum sizde.. sevenler hic ayrilmasin..
kpss denedim canim ama cok yüksek puan bile alsam atanacagimi düsünmüyorum sembolik rakamlar veriyorlar kadrolar icin.Bir benim bölümden cok fazla mezun var 400bin civari her yilda artiyor.. issiz cok..
sabret canim ne olursa olsun annen sonucda evlenene kadr disini sk biraznişanlım geldikten sonra belli olucak bakalım kuzum , annemle konuşmaya gelicek..ya 11 ay daha burdayım ya da ipler kopucak..
öyle yapıyorum kuzum bakalım hayırlısı artıksabret canim ne olursa olsun annen sonucda evlenene kadr disini sk biraz
aynen kuzum hayrlisi olsun. askernde gelio sen ona odaklan:)öyle yapıyorum kuzum bakalım hayırlısı artık
ayy hiç sorma canım ya aklıma gelince çok heyecanlanıyorum :) aa canım bişey sorucam askerin dağıtım iznine geleceği gün kaçta çıkmıştı askeriyeden ?aynen kuzum hayrlisi olsun. askernde gelio sen ona odaklan:)
sabah 7.30 8 gbi cikti kuzum bnm askerim izne gelmek icin. he ya heycan olmazmi olur tabi:)ayy hiç sorma canım ya aklıma gelince çok heyecanlanıyorum :) aa canım bişey sorucam askerin dağıtım iznine geleceği gün kaçta çıkmıştı askeriyeden ?
9.30 a bilet aldık canımda bugün 9-10 gibi çıkarsınız gibi söylentiler olmuş..geçen günde en geç 7 gibi kimse kalmaz demişler ..bizde arada kaldık bileti erteletsek mi diyesabah 7.30 8 gbi cikti kuzum bnm askerim izne gelmek icin. he ya heycan olmazmi olur tabi:)
Iyiyim canim cok sükür $afak 129 oldu senin kac :)AMIN canim benim iyi cok sukur sen nasilsn safak kac oldu senin :)
canim örgün istiyorumpeki açıköğretimde sağlık bölümleri var mı kuzum? ya da örgün öğretim mi düşünüyorsun
bnmde 129 canim:)Iyiyim canim cok sükür $afak 129 oldu senin kac :)
canim örgün istiyorum
acikögretimde ise yarar bir bölüm yok pek aöf istemiyorum ama mesela eczane hizmetleri diye bi bölüm var onunda azda olsa atamasi var devlete denenebilir belki simdi olmasada gelecek sene filan ..
hayırlısı olsun hakkında canımIyiyim canim cok sükür $afak 129 oldu senin kac :)
canim örgün istiyorum
acikögretimde ise yarar bir bölüm yok pek aöf istemiyorum ama mesela eczane hizmetleri diye bi bölüm var onunda azda olsa atamasi var devlete denenebilir belki simdi olmasada gelecek sene filan ..
Ben mayısta gönderdim canım ama hiç geçmedi bizim geçmiyor da1ay sonra ben de aranızda olacağım kızlar
çabuk geçecek mi bilmiyorum
uzunBen mayısta gönderdim canım ama hiç geçmedi bizim geçmiyor dahala daha 300 lerdeyiz.
Uzun mu kısa mı gidicek canım
Ama bide iyi yanını düşün canım bak şuan olduğu yerde duruyor şafağınız , daha hiç başlamadınız.geldikten sonra düşmeye başlıycak günleriniz.ondan sonra başka bi ayrılık yaşamıycaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?