banaa hiçç tatil yokk ne bugün ne yarın ne cuma ne c.tesiİyiyim çok şükür kuzum bende yeni yıl heycanı varYarın da mı çalışıyorsun kuzum ya
Hayırlı olsun canım beniimm amiin ne güzel işte :)) Gerçeğini nasip etsin inşallah dediğin gibi :)Kızlar koca bir yıl bitiyor 2015 hepimize saglikkk askkk mutluluk ve bol sabir getirsinn. . Her şey çok daha güzel olsun hepimiz için .. Allah askerlerimizin yardımcısı olsunn sizi seviyorum
Bugünlerde pek yazamıyorum askerim bur da ya ondanbu gece yi de onunla geçirmek vardı ama el mahkum .. bide bugün biz yüzük aldık o çok istiyordu ben sevmem öyle hep Hayır dedim bu sefer yine istedi öyle bi baktı ki tamam aşkım dedim çok mu senden dedim .. fena da olmadı aslında He değişik bi his allahım gerçeklerini taktirsin hepimize inşallah
Herkese günaydın kızlarr .... 1 ocakta da iş olur muuoouuufffff ağlamak istiyorum
Hayırlı olsun canım beniimm amiin ne güzel işte :)) Gerçeğini nasip etsin inşallah dediğin gibi :)
İyiyim canım nolsun ..11 ocağı bekliyorum yanına gitmek için :)Ofisteyim çalışıyorum her zamanki gibi pof..Amiinnn :) sen nasılsın canım benim.nasil.gidiyor :)
hadi yaa sizede mi tatil yapmadılar canımgünaydınn tünaydınn...canım al bendende o kadar işteyim ...zaman geçmiyorki hiçoff offf
Sağol canım benim seninde kandilin mübarek olsun :)Kı zlar hepinizin kandili mübarek olsunnn
Günaydın yarenlerr
Ohh süper tatlım benim keyfiniz daim olsungünaydın canım ...dün askerimle konuştum içim rahatladı valla iim rahatım dedi çok şükür :) sen nasılsın..
Ohhh ne güzelll canım yaa :) Darısı benim başıma kaldı 8 gün görmeme :) off geçmiyor zaman :))Ohh süper tatlım benim keyfiniz daim olsunBende iyiyim geldim işe askerim de uyuyor yarın buluşucaz yine onu düşünüyorum
Hepinizee günaydın kızlarrrr haftasonunuz çoook çok güzel geçer inşallahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?