357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Hepinizeee muuusssmutluu yıllar dilerim tatlışlarr.. sevdiklerimizden ayrı son yılbaşımız olsunn ..inşallah 2015 te dilediklerimizi elde edebiliriz ve bize mutluluklar başarı huzur getirir :)

Kızlar koca bir yıl bitiyor 2015 hepimize saglikkk askkk mutluluk ve bol sabir getirsinn. . Her şey çok daha güzel olsun hepimiz için .. Allah askerlerimizin yardımcısı olsunn sizi seviyorum

Bugünlerde pek yazamıyorum askerim bur da ya ondan bu gece yi de onunla geçirmek vardı ama el mahkum .. bide bugün biz yüzük aldık o çok istiyordu ben sevmem öyle hep Hayır dedim bu sefer yine istedi öyle bi baktı ki tamam aşkım dedim çok mu senden dedim .. fena da olmadı aslında He değişik bi his allahım gerçeklerini taktirsin hepimize inşallah

günaydın kızlar
internet sorunum oldugu ıcın hemen bisey sormak istyrm kusura bakmayn ltfen
erkek arkadasm önce acil mudahale mangasına verılms bugun merkez bölükte nızamıyeye verılmıs . nizamıye kısmı nasıldır bılgısı olan varmı acaba ?

Hayırlı olsun canım beniimm amiin ne güzel işte :)) Gerçeğini nasip etsin inşallah dediğin gibi :)

Herkese günaydın kızlarr .... 1 ocakta da iş olur muu oouuufffff ağlamak istiyorum

günaydın canım ...dün askerimle konuştum içim rahatladı valla iim rahatım dedi çok şükür :) sen nasılsın..
Ohh süper tatlım benim keyfiniz daim olsun Bende iyiyim geldim işe askerim de uyuyor yarın buluşucaz yine onu düşünüyorum

Hepinizee günaydın kızlarrrr haftasonunuz çoook çok güzel geçer inşallahh :)

Hepinizee günaydın kızlarrrr haftasonunuz çoook çok güzel geçer inşallahh :)

günaydın canım amin inşallah canım ...az kaldı askerinle görüşmeye ne gzüel canım :) Beloved3441 ne gzüel canım yarın buluşucaksın ohhh ne gzüellll ...ben anaca nisanda bitiyor askerlik o zaman görücem yoksa gelmiycek izizne ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…