Zor olmayacakmı öyle canım az da olsa kullansaydı izin zaten max 12 uzuyor hepsini kullansa... bölebiliyorlarmış hem izni bi kısmını da kullanabilir ...nisana kadar nasıl dayanacaksınızgünaydın canım amin inşallah canım ...az kaldı askerinle görüşmeye ne gzüel canım :) @Beloved3441 ne gzüel canım yarın buluşucaksın ohhh ne gzüellll ...ben anaca nisanda bitiyor askerlik o zaman görücem yoksa gelmiycek izizne ...
Zor olmayacakmı öyle canım az da olsa kullansaydı izin zaten max 12 uzuyor hepsini kullansa... bölebiliyorlarmış hem izni bi kısmını da kullanabilir ...nisana kadar nasıl dayanacaksınız
ay bujum hiç bilmiyorum yok diyor ya ..aman çıldırcam bu konuda bugün çok kötüyüm bujum birde orucum benonun sıkıntııs sanırım başım çatlıyor ...sende heyecan hat safada dimi ne gzüel kzuzum benim ...
İyi canım nolsun iş güç .. sen napyosun ??slm kızlar nabersiniz
valla canım bende iş güç uğraşıorum , cmrtesi günü iş olur yawwwwİyi canım nolsun iş güç .. sen napyosun ??
Sorma canımm .. hadi o neyse diycem yılbaşında bile hiç tatilim yoktu insaf eder insan azcıkvalla canım bende iş güç uğraşıorum , cmrtesi günü iş olur yawwww
Yedi günün Ardından gitti askerim siirtekızlar gelince gitmesi daha mı zor ne .. Bugün izne falan gelmicrm diyip durdu ya eğer izin kullanmazsa 9 ay nasıl dayaniliir ki hiç bilemiyorum ..
Her askerde olan ayni sorun ama buna tek tarafli karar vermesi bencillik bence canimYedi günün Ardından gitti askerim siirtekızlar gelince gitmesi daha mı zor ne .. Bugün izne falan gelmicrm diyip durdu ya eğer izin kullanmazsa 9 ay nasıl dayaniliir ki hiç bilemiyorum ..
Kıyamam ya. Benimkide 20 Ocakta gelecek inşallah. Şimdi böyle dedin ya daha o gelmeden gitmesinin stresi bastı offf. Ama görmek güzel yine de yoksa askerlik şu izin işi olmasa hiç çekilmez.
Her askerde olan ayni sorun ama buna tek tarafli karar vermesi bencillik bence canim
Canıııım allah kavuştursuuuuuunnn.. Seni okdr iyi anlıyorumki.. Dağıtım izninden usta birliğine dönerken bizde aynı hisleri yaşadıkk, benim askerimde aşkım bi daha izin kullanmıyım çok daha zor oluyo diye hüngür hüngür ağlamıştıııYedi günün Ardından gitti askerim siirtekızlar gelince gitmesi daha mı zor ne .. Bugün izne falan gelmicrm diyip durdu ya eğer izin kullanmazsa 9 ay nasıl dayaniliir ki hiç bilemiyorum ..
Canıııım allah kavuştursuuuuuunnn.. Seni okdr iyi anlıyorumki.. Dağıtım izninden usta birliğine dönerken bizde aynı hisleri yaşadıkk, benim askerimde aşkım bi daha izin kullanmıyım çok daha zor oluyo diye hüngür hüngür ağlamıştıııAma alışınca düşünceler değişiyo tabii.. Şimdi yaza tatil planları yapıyoruz veeee cuma günü allah nasip ederse evci iznine çıkartıcaaazz Biraz zaman geçsin özlem ağır basıcaktır o da gelmek istiycektir fıstığımmm Rabbim hepimize sabır versin inşaallah..
Allaha emanetler kuzucummm allahın izniyle şimdiye kadar siirtte yapıp dönen diğer askerler gibi snin askerinde dönüceeekk.. Alıcaksın siirtten sevdiğiniiiiKızlar siirt kurt alan a gidiyor sevdiğim morali de bozuk .. ya çok korkuyorum onun için Allahım tüm. Askerlerimizi korusun
Caniminici nede güzel moral verdin yüzümü güldürdün :) inşallah atlaticaz hepimiz ..Allaha emanetler kuzucummm allahın izniyle şimdiye kadar siirtte yapıp dönen diğer askerler gibi snin askerinde dönüceeekk.. Alıcaksın siirtten sevdiğiniiiiRabbim tüm askerlerimizi korusunnnn..
Ooo gözünüz aydın desene :) unutuyorum malum askerin neredeydi canım benimSelamm kızlarrrrr bu hafta çabucak bitsin gitsin pazar olsunnnn da yanına gideyim yaaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?