• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Aynı havayı bende soluyorum canımm :KK43: Ankara yine berbat bir halde hiç sevmıyorum Ankara'da sonbaharı ben.. 2014 ü de geride bırakıyoruz inşallah 2015 hepimiz için çook güzel bir yıl olur.
:KK68:olsun bebiş havasını sevmesekte , başkadır bizim memleketimizz :KK66:

Burada kar yağıyor ne güzel tam yılbaşı havası var :) İnşallah yeniyıl hepimiz için mutluluklar getirir ...sevdiklerimizden ayrı son yılbaşımız olur inşallah :)

Herkese selammm yarenlerr yoğunluktan pek yazamıyorum öğlen molasında yazayım dedim artık :KK51:
Bugün askerim geliyor :KK76::KK76::KK76: 2 de trene binicek keyfim yerinde o yüzden :D:D

Ahh inşallah öyle olur canım yaa 100 e az kaldı ama bakalım sonrası nasıl geçecek..

Ay napim tatlım işteyim çizim yapıyorum yoğun bugün sen napyosun?

Kuzum nasılsın :KK68: bende yoğunum bu aralar yetiştirmeye çalışıyorum bi kaç işlerim kaldı ondan sonra planlarım var onları aktif edicem inşallah :KK51:

günaydın günaydın kk gzüel yarenlenleri 2014 kasımda kesişti yollarımızı burda iyiki varsınız 1.5 ay nasıl geçti analamadım destekleriniz sevginiz gzüel yorumlarınız içimizi rahatlattı hepimziizn dertlerine ortak oldunuz :) 2015 yılı hepimizi ilk sağ salim askerlerimize kavuşmak nasip etsin herşey istedğinzi gibi olsun sağlık huzur mutluluk barış getirsin .....SİZİ SEVİYORUM :) MUTLUUUU YILLARRRRR ŞİMDİDENNNN...MUCK

günaydın günaydın kk gzüel yarenlenleri 2014 kasımda kesişti yollarımızı burda iyiki varsınız 1.5 ay nasıl geçti analamadım destekleriniz sevginiz gzüel yorumlarınız içimizi rahatlattı hepimziizn dertlerine ortak oldunuz :) 2015 yılı hepimizi ilk sağ salim askerlerimize kavuşmak nasip etsin herşey istedğinzi gibi olsun sağlık huzur mutluluk barış getirsin .....SİZİ SEVİYORUM :) MUTLUUUU YILLARRRRR ŞİMDİDENNNN...MUCK
Kuzummm aminn inşallahhh evet 2014 yılında en çok da sizinle tanıştığım için mutluyum dert ortaklarım benimm :KK68::KK68:Bizde seviyoruz seni kuzuuu :KK19::KK19:
Benden de herkese şimdiden mutlu yıllarr :KK73::KK25:
günaydın kızlarrrr :D:D
Günaydın kuzuu nasılsınnn :KK68:

Kuzummm aminn inşallahhh evet 2014 yılında en çok da sizinle tanıştığım için mutluyum dert ortaklarım benimm :KK68::KK68:Bizde seviyoruz seni kuzuuu :KK19::KK19:

CANIM BENİM AYNI DUYGULAR GEÇERLİ :) NE MUTLU BZİE O ZAMAN ...NASILSIN ? ben yin ebir iş günü bugün tam gün yarın işteyim off özle sektörrrrr

Günaydın kuzuu nasılsınnn :KK68:
iyiyim bebeğim saol son gün iyice yoğun bugun işler ,fırsat bulmuşken bi günaydın deyim dedim :KK68: sen nasılsın bakalım

İyiyim çok şükür kuzum bende yeni yıl heycanı var :oops: Yarın da mı çalışıyorsun kuzum ya o_Oo_O
iyiyim bebeğim saol son gün iyice yoğun bugun işler ,fırsat bulmuşken bi günaydın deyim dedim :KK68: sen nasılsın bakalım
Bende iyiyim kuzucum sağol :KK68: İyi yapmışsın son gün evet yoğunluk fena ama napalım yarın tatil kutlamalar başlasın huhuuu :KK23::KK28:

Back