Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı havayı bende soluyorum canımmAnkara yine berbat bir halde hiç sevmıyorum Ankara'da sonbaharı ben.. 2014 ü de geride bırakıyoruz inşallah 2015 hepimiz için çook güzel bir yıl olur.
Günaydınn canımcımm :) vallaha sen öyle diyorsan öyledir :) üstüne laf söylemeyeyimolsun bebiş havasını sevmesekte , başkadır bizim memleketemizz
![]()
hahhahaa aferin sanaGünaydınn canımcımm :) vallaha sen öyle diyorsan öyledir :) üstüne laf söylemeyeyim![]()
Yok yok canm Allah'a şükür bir sıkıntımız yok sadece arayamıyor eskisi gibi o kadar.. Senin yarenin nasıl?hahhahaa aferin sanasen nasılsın tatlım, askerin nasıl bi sıkıntı yoktur umarım
Aminnnnn aminnn inşallahh :)Burada kar yağıyor ne güzel tam yılbaşı havası var :) İnşallah yeniyıl hepimiz için mutluluklar getirir ...sevdiklerimizden ayrı son yılbaşımız olur inşallah :)
Ahh inşallah öyle olur canım yaa 100 e az kaldı ama bakalım sonrası nasıl geçecek..
Ay napim tatlım işteyim çizim yapıyorum yoğun bugün sen napyosun?
Günaydın yarenler kimse yok mu burda![]()
Kuzummm aminn inşallahhh evet 2014 yılında en çok da sizinle tanıştığım için mutluyum dert ortaklarım benimmgünaydın günaydın kk gzüel yarenlenleri 2014 kasımda kesişti yollarımızı burda iyiki varsınız 1.5 ay nasıl geçti analamadım destekleriniz sevginiz gzüel yorumlarınız içimizi rahatlattı hepimziizn dertlerine ortak oldunuz :) 2015 yılı hepimizi ilk sağ salim askerlerimize kavuşmak nasip etsin herşey istedğinzi gibi olsun sağlık huzur mutluluk barış getirsin .....SİZİ SEVİYORUM :) MUTLUUUU YILLARRRRR ŞİMDİDENNNN...MUCK
Günaydın kuzuu nasılsınnngünaydın kızlarrrr![]()
Kuzummm aminn inşallahhh evet 2014 yılında en çok da sizinle tanıştığım için mutluyum dert ortaklarım benimmBizde seviyoruz seni kuzuuu
Benden de herkese şimdiden mutlu yıllarr
CANIM BENİM AYNI DUYGULAR GEÇERLİ :) NE MUTLU BZİE O ZAMAN ...NASILSIN ? ben yin ebir iş günü bugün tam gün yarın işteyim off özle sektörrrrr
iyiyim bebeğim saol son gün iyice yoğun bugun işler ,fırsat bulmuşken bi günaydın deyim dedimKuzummm aminn inşallahhh evet 2014 yılında en çok da sizinle tanıştığım için mutluyum dert ortaklarım benimmBizde seviyoruz seni kuzuuu
Benden de herkese şimdiden mutlu yıllarr
Günaydın kuzuu nasılsınnn![]()
Bende iyiyim kuzucum sağoliyiyim bebeğim saol son gün iyice yoğun bugun işler ,fırsat bulmuşken bi günaydın deyim dedimsen nasılsın bakalım