357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

ayyy ciddi misin çoook sevindim sizin için allah rahatlığınızı huzurunuzu bozmasın inşallah canım beniim:)) atış yaptırdılar mı peki?? atıştan sonra nöbet tutturabilirler çünkü.. ama kalabalıklarsa muhtemelen onu da tutturmazlar rahat olun yaa :)
biz de iyiyiz öpücüklerimizi iletiyoruz sizee komşularınız olarak 35 gün kaldı sanırım bizim de..
urfa aşırııı soğukmuş bi de yahu

Ayy ben şimdiden yoruldum mesaj attı konuştuk biraz .. İlçe karakolda kalmicaz dış karakola gidiyoruz yarın dağın başında tek bir karakol ne yolu var nede başka bir şey dedi.. 30 kisiyiz dedi .. kanım çekildi sanki bi an aglamiyim diyorum ama patlamak uzereyim .. sarjida bitti zaten .. kötü dusunmiyim diyorum ama olmuyor ya bişey olursa demek te n alikoyamiyorum kendimi ya Allaha emanet adete başka hiç bir güvence yok .. off

canım finallere çalışıyorum o yüzden giremiyorum fazla bir de oğlum ameliyat olacak bu sıralar bende biraz hastayım uzun zamandır geçmeyen bir baş ağrım vardı mide bulantısı ve göz kararması uyuşukluk ses karışması yaşamaya başladım tümörden korkuyorum doktor bir yakınım tümör belirtilerinin hepsi var normal bir baş ağrısı gibi durmuyor bir görün dedi onun için de doktora gidecem bu aralar çok yoğunumsiz neler yapıyorsunuz nasıl hayat askerleriniz nasıl

Offff nasıl ya ne diyosun?? Ağzından yel alsın her şey üst üste gelmiş özlem yetmiyormuş gibi sakın ihmal etme doktoru inşallah çıkmayacak bir şey kafanı rahatlatırsın düşünmezsin bunu en azından kuzum

İnşallah canım yorucu ve sıkıcı bir dönem geçiriyorum

Canım benim üzme lütfen kendini benim Yarim de bugün Siirt Şirvan ilçesinde Yağcılar karakoluna göndermişler.. Merkeze 3 saat diyo dagdan başka bisey yok etrafta dedi. 40 Kışı fln varmışlar.. Cok sakin burası dedi.. Askerliği bitecek olanlar sıkmayın kendinizi olay fln olmadı insallah olmazda bundan sonra demişler.. 8 saat nöbet tutmaları gerekiyormuş yalnız geceleri de 6 saat mi ne yani değişiyormuş.. Telefon götürmüştü yanında ama maalesef vermek zorunda kalmış hafta sonları kullanabilirsiniz demişler.. Nöbet dışında boş geçecekmiş guya Zaman'ları.. Iki tanede kulube varmış ordan aradı hatta konuştuk.. Şimdilik alışayım da başka bisey istemiyorum burda nasıl geçecek 10 ay diye düşünüyordu. Hani çarşısı fln olsa dicem ama onda da korkuyor insan ama dağ bası diye tedirgin olma ne kadar zor olsada insallah sakin kazasız belasız bitirip gelecekler.. Uzun oldu biraz ama hani yalnız olmadığını bil diye anlatmak istedim..

Canim benim çok saol cidden yaşamadan anlamazmis insan .. onlar için ne kadar da zordur biz güçlü olup destek olmalıyız .. inşallah sagsalim kavuşuruz ne diyim

Allah korusun canım yaaa sakın ihmal etmeeee böle şeler ihmale gelmez haberdar et bzleri de Allah yardımcın olsun

Berbaaattt ( O kadar bekle bekleeee kardan gidebilecekmiyimki haftasonu diye düşünüyorum canm haftasonu braz düzeliyor gözüküyor ama bilmiyorum

canım hafta sonu kar yağışı yok ankarada yani öyle deniliyor ...inşallh olmaz kuzuzm sende rahatça gelir askrini görürsün kuzum benim..sen sıkma canını..

canım hafta sonu kar yağışı yok ankarada yani öyle deniliyor ...inşallh olmaz kuzuzm sende rahatça gelir askrini görürsün kuzum benim..sen sıkma canını..
Ankara dan ziyade bolu sıkıntı canım boludan geçiyor çünki araçlar şuan tuzlama vs. için kapatmışlar yolu inşallah h.sonu düzelir uffff çok moralm bozuk

Pof bunaldım 20günde bende, ne nişanlım var ne arkadaşım evden işe işten eve bunalıma girdim

Allah korusun canım yaaa sakın ihmal etmeeee böle şeler ihmale gelmez haberdar et bzleri de Allah yardımcın olsun
sağol canım yarın gidiyordum ama randevum iptal olmuş daha sonraya kaldı artık n yapalım ayy olsun mutluyum bugün 100 gün kaldı şurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…