Hoş geldin tatlımHayırlı olsun yeni topiğimiz kuzucum
Tüm yarenleri de bekliyoruz birbirimize destek dert ortağı olalım
Hoş geldin tatlımEvet herkesi bekliyoruz biz burada muhabbete daldıkça şafaklarımız kolayca atacak inşallah
O zaman sende ders molalarında aramıza katılırsın güzelim. Biz muhabbete daldığında seni uyarır derse döndürürüzburda konusmak banada cok ıyı gelıyo ama bı sure sonra ınternete gıremıcem malesef derslerıme yogunlasmam gerekıyo
burda konusmak banada cok ıyı gelıyo ama bı sure sonra ınternete gıremıcem malesef derslerıme yogunlasmam gerekıyo
Dimi ya sen şafak tablosuu verdin mi beğendi miHoşbuldum kuzum
Amin inşallahhhh o kadar yaptık uğraştık şafak tablosu için tez zamanda bitsin yaa
Bende geçen yıl açıköğretim okuyordum ama bu yıl kaydımı yenilemedim çalışırken okumak çok zor geliyorSelam canım. Olsun benim de derslerim var açıköğretimden
Vaktin oldukça uğra bize burdayız
Dimi ya sen şafak tablosuu verdin mi beğendi miBen yarın vericem inşallah beğenir
Ya bi de bişey dicem size dün akşam konuşuyduk kızdırdı beni. Ben dedim ki sen benim hiç fotoğrafımı götürmeyecek misin hiç lafını etmiyosun dedim o da cüzdnımdaki vesikalığı götürücem başka fotoğraf götüremem orda düşürürüm biri görür katil olurum sonra dedi sinir etti beni. Sizin askerleriniz fotoğraflarınzı aldı mı
Bende geçen yıl açıköğretim okuyordum ama bu yıl kaydımı yenilemedim çalışırken okumak çok zor geliyor
İnşallah atanırsın canım. branşın neydibenım kpss var sevdıcegme soz verdım atanmam lazım:) ınternet oldukca ders aralarnda gelrm:) artk hersey yasaklandı
O vesikalık fotoğrafımı da hiç beğenmiyorum ben fotoğrafın çirkin olmasını sorun ettim bahane buluyorum herhaldeben ıkımıZın fotograflarnı cıkarttm hepsını goturemem dedı bıtanesınu cuzdanın en gorunur yerıne koymus:) fazla goturmesın sorun yapma:)
benım kpss var sevdıcegme soz verdım atanmam lazım:) ınternet oldukca ders aralarnda gelrm:) artk hersey yasaklandı
İyi hadi birbirimizin halinden anlarız o zamanYok canım vermedim daha yarın inşallah vericem bende umarım beğenirr
Ben hiç fotoğrafı sormadım bile kuzum ya bir sürü fotoğrafımız var ama götürür mü bilmiyorumKıskançlığı seninkine benziyor kuzu bende sorsam benimki gören olur sinirlenirim bakan olursa dedi inan
Hangi bölümdü canım.Veterinerlik okuyorum bende hayırlısı ile bitirip diplomayı alsam bende
İnşallah atanırsın canım. branşın neydi
O vesikalık fotoğrafımı da hiç beğenmiyorum ben fotoğrafın çirkin olmasını sorun ettim bahane buluyorum herhalde[/QUOT
ıkınızın fotografını cıkarttır:)
fen bilgisi ogretmeniyım seneye ınsallah:)
Ben sevdiceğime boşuna trip attım desenize kızlarKızlar resim götürmüyolar benm sevdiceğim hiç götürmicek orda milyon tane erkek var olmaz öyle dedi. Ki zaten bi yaren arkdşmn sevgilisi de götürmemesi en iyisi çnkü askerde sivil insan resmi istiyolar sıkıntı olur dedi
Sağol tatlım hoş geldinHayırlı olsun canım topiğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?