357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Aynı havayı bende soluyorum canımm Ankara yine berbat bir halde hiç sevmıyorum Ankara'da sonbaharı ben.. 2014 ü de geride bırakıyoruz inşallah 2015 hepimiz için çook güzel bir yıl olur.
olsun bebiş havasını sevmesekte , başkadır bizim memleketimizz

Burada kar yağıyor ne güzel tam yılbaşı havası var :) İnşallah yeniyıl hepimiz için mutluluklar getirir ...sevdiklerimizden ayrı son yılbaşımız olur inşallah :)

Herkese selammm yarenlerr yoğunluktan pek yazamıyorum öğlen molasında yazayım dedim artık
Bugün askerim geliyor 2 de trene binicek keyfim yerinde o yüzden

Ahh inşallah öyle olur canım yaa 100 e az kaldı ama bakalım sonrası nasıl geçecek..

Ay napim tatlım işteyim çizim yapıyorum yoğun bugün sen napyosun?

Kuzum nasılsın bende yoğunum bu aralar yetiştirmeye çalışıyorum bi kaç işlerim kaldı ondan sonra planlarım var onları aktif edicem inşallah

günaydın günaydın kk gzüel yarenlenleri 2014 kasımda kesişti yollarımızı burda iyiki varsınız 1.5 ay nasıl geçti analamadım destekleriniz sevginiz gzüel yorumlarınız içimizi rahatlattı hepimziizn dertlerine ortak oldunuz :) 2015 yılı hepimizi ilk sağ salim askerlerimize kavuşmak nasip etsin herşey istedğinzi gibi olsun sağlık huzur mutluluk barış getirsin .....SİZİ SEVİYORUM :) MUTLUUUU YILLARRRRR ŞİMDİDENNNN...MUCK

Kuzummm aminn inşallahhh evet 2014 yılında en çok da sizinle tanıştığım için mutluyum dert ortaklarım benimm Bizde seviyoruz seni kuzuuu
Benden de herkese şimdiden mutlu yıllarr
günaydın kızlarrrr
Günaydın kuzuu nasılsınnn

iyiyim bebeğim saol son gün iyice yoğun bugun işler ,fırsat bulmuşken bi günaydın deyim dedim sen nasılsın bakalım

İyiyim çok şükür kuzum bende yeni yıl heycanı var Yarın da mı çalışıyorsun kuzum ya
iyiyim bebeğim saol son gün iyice yoğun bugun işler ,fırsat bulmuşken bi günaydın deyim dedim sen nasılsın bakalım
Bende iyiyim kuzucum sağol İyi yapmışsın son gün evet yoğunluk fena ama napalım yarın tatil kutlamalar başlasın huhuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…