357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Günaydın kızlarrrr...bir haftayı daha geride bıraktık 2014 de bitmek üzere günler geçiyorr :))

Allah kavuştursun tatlım ..2si bir arada çok daha zor olsa gerek inşallah bir problem çıkmaz

günaydıın kızlar şaka maka 2 ay bitti nerdeyse.. bu hafta umarım hepimiz için hızlıca geçip gider.. herkese günaydınlar.

Yarenimin gemisi Hatay Çevlikteymiş oraya gitti kızlar belki duyan bilen bilgisi olan vardır Çevlikle falan alakalı..
Zaman durdu yine bana offf biran önce bitsin artık.. Tlfn kullanması yasak Gemide tlfn yok ne olacak bilmiyorum artık.

günaydın kızlar bujum nasılsın canım :)
frances ayy ne gzüel canım 40 gün sonra yanıda darsısı bzie kuzuzm ..banan iim diyor zaten ii olmazasada mecbur iyi der
aynenn öyle tatlışım boğuluyorum diyip duruyo bu ara çok fazla söylemeye başladı kesin bişeyler oldu ama söylemek istemiyor bi geliyim de her şeyi anlatcam ayrıyken canını sıkmıyım diyor onları neşelendirmekten başka yapacak bir şeyimiz yok malesef. Bi görev vermişler mi askerine yazıcı santral silahlık vs?

Günaydınnn ayy ne güzel biz de o günleri görecekmiyiz bakalımmm :) Bizim daha 112..
ayy bujumm deme öyle bak kasım ayından hatırlıyorum sizi 170lerle başladınız hele bi 100 olsun pıtpıt iniyo :)

frances kzuzum hiç bişi demiyorki kantindeyim iiy,im deyip duruyor ..yoksa birşeymi saklıyor analamdım valla ...ahh sıkılmıştır seninkide kuzum İnşallh az kaldı canım 40 gün bizim 112 hayırlısı ...@bujum bende iim valla aynı tempo canım
ne gzüel görceksin askerin canım ocak 12 sen askerine kavuşcaksın şafağımızda 100 olcak sonra 99 aşağı incez inşallh yaşaşsınnn ....

Aynen canım yaa yanına gideceğim gün 99 olmuş olacak kutlama yaparız :))

Zamannnnn dur! Dursun ya öf ya yada carcabuk geçsin iki gündür askerimleyim allahım ben hiç böyle ozlememisim .. ve sadece bir ay oldu .. ya şimdi ki gidisinde ne yapacam rahat bi 100 gün yok ya bide yıllardır gorusmemis gibiyiz başta bi tuhaflik vardı sonra geçti .. o da huzursuz Siirt e gitmekten pek memnun değil gibi allahım kafayı yemeden bitse bu işkence

Günaydınn Yarenler :)

günaydın canım ...nasılsın bakalım ...ben yine ayğmurlu bir ankara sabahı hava gzüel ılık yağmurun şakırdısı huzur veriyor insana ..2014 son salı sı yarın yılın son günü askerim olmayac yanımda hani derler ya nasıl girisen öyle geçer askerimzsiz nasıl geçer ama ailem aoğlum yanımda çok şükür ..

Aynı havayı bende soluyorum canımm Ankara yine berbat bir halde hiç sevmıyorum Ankara'da sonbaharı ben.. 2014 ü de geride bırakıyoruz inşallah 2015 hepimiz için çook güzel bir yıl olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…