• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

günaydın canım amin inşallah canım ...az kaldı askerinle görüşmeye ne gzüel canım :) @Beloved3441 ne gzüel canım yarın buluşucaksın ohhh ne gzüellll ...ben anaca nisanda bitiyor askerlik o zaman görücem yoksa gelmiycek izizne ...:KK43:
Zor olmayacakmı öyle canım az da olsa kullansaydı izin zaten max 12 uzuyor hepsini kullansa... bölebiliyorlarmış hem izni bi kısmını da kullanabilir ...nisana kadar nasıl dayanacaksınız

Zor olmayacakmı öyle canım az da olsa kullansaydı izin zaten max 12 uzuyor hepsini kullansa... bölebiliyorlarmış hem izni bi kısmını da kullanabilir ...nisana kadar nasıl dayanacaksınız

ay bujum hiç bilmiyorum yok diyor ya ..aman çıldırcam bu konuda bugün çok kötüyüm bujum birde orucum ben :( onun sıkıntııs sanırım başım çatlıyor ...sende heyecan hat safada dimi ne gzüel kzuzum benim ...

ay bujum hiç bilmiyorum yok diyor ya ..aman çıldırcam bu konuda bugün çok kötüyüm bujum birde orucum ben :KK43: onun sıkıntııs sanırım başım çatlıyor ...sende heyecan hat safada dimi ne gzüel kzuzum benim ...

Ah canım benim ya :( Israr et bence ortasında gelsin az da olsa yani veya evciye çıkart hem uzamamış olur onu dert ediyorsa...Valla sorma canm zaman geçmiyor bana da şu 1 hafta da geçse

Yedi günün Ardından gitti askerim siirte :KK61: kızlar gelince gitmesi daha mı zor ne .. Bugün izne falan gelmicrm diyip durdu ya eğer izin kullanmazsa 9 ay nasıl dayaniliir ki hiç bilemiyorum ..

Yedi günün Ardından gitti askerim siirte :KK61: kızlar gelince gitmesi daha mı zor ne .. Bugün izne falan gelmicrm diyip durdu ya eğer izin kullanmazsa 9 ay nasıl dayaniliir ki hiç bilemiyorum ..

Kıyamam ya. Benimkide 20 Ocakta gelecek inşallah. Şimdi böyle dedin ya daha o gelmeden gitmesinin stresi bastı offf. Ama görmek güzel yine de yoksa askerlik şu izin işi olmasa hiç çekilmez.

Her askerde olan ayni sorun ama buna tek tarafli karar vermesi bencillik bence canim

Kıyamam ya. Benimkide 20 Ocakta gelecek inşallah. Şimdi böyle dedin ya daha o gelmeden gitmesinin stresi bastı offf. Ama görmek güzel yine de yoksa askerlik şu izin işi olmasa hiç çekilmez.

Öyle tabiii Canim benim sarılmak kokusunu çekmek nasıl da moral veriyor insan a düşünme şimdiden o anlarinn tadını çıkarın :)

Her askerde olan ayni sorun ama buna tek tarafli karar vermesi bencillik bence canim

Yooo :) yani çok Üzgündu ilk kez ağladı mesela o yüzden öyle dedi hele Bi yerine teslim olsun duruma göre bakalım :)

Canıııım allah kavuştursuuuuuunnn.. Seni okdr iyi anlıyorumki.. Dağıtım izninden usta birliğine dönerken bizde aynı hisleri yaşadıkk, benim askerimde aşkım bi daha izin kullanmıyım çok daha zor oluyo diye hüngür hüngür ağlamıştııı:KK43: Ama alışınca düşünceler değişiyo tabii.. Şimdi yaza tatil planları yapıyoruz veeee cuma günü allah nasip ederse evci iznine çıkartıcaaazz:KK51: Biraz zaman geçsin özlem ağır basıcaktır o da gelmek istiycektir fıstığımmm:KK51: Rabbim hepimize sabır versin inşaallah..

Kızlar siirt kurt alan a gidiyor sevdiğim morali de bozuk .. ya çok korkuyorum onun için Allahım tüm. Askerlerimizi korusun :KK42:

Canıııım allah kavuştursuuuuuunnn.. Seni okdr iyi anlıyorumki.. Dağıtım izninden usta birliğine dönerken bizde aynı hisleri yaşadıkk, benim askerimde aşkım bi daha izin kullanmıyım çok daha zor oluyo diye hüngür hüngür ağlamıştııı:KK43: Ama alışınca düşünceler değişiyo tabii.. Şimdi yaza tatil planları yapıyoruz veeee cuma günü allah nasip ederse evci iznine çıkartıcaaazz:KK51: Biraz zaman geçsin özlem ağır basıcaktır o da gelmek istiycektir fıstığımmm:KK51: Rabbim hepimize sabır versin inşaallah..

Evet şimdiden gelecem ya boşver diyo :) Rabbim. Hepimize sabır versin canım benim :)

Kızlar siirt kurt alan a gidiyor sevdiğim morali de bozuk .. ya çok korkuyorum onun için Allahım tüm. Askerlerimizi korusun :KK42:
Allaha emanetler kuzucummm allahın izniyle şimdiye kadar siirtte yapıp dönen diğer askerler gibi snin askerinde dönüceeekk.. Alıcaksın siirtten sevdiğiniiii:KK51: Rabbim tüm askerlerimizi korusunnnn..

selam yarenler, güzeller , nasılsınız gzüel haftalar olsun inşallah ...ptesi bugün bitiyor bir hafta daha ..geslin p.tesiler bitsin haftalar heyooooooo .....dün canımla konuştuk Allhım çok şükür bzie sunduğun tüm güzellikler için ..askerim çok ii olduğunu söyledi 24 saat yemek çıkıyormuş frances frances canım acıktığında saati belli olmadan gidip yiyormuş bol kitap okuyormuş nöbet yokmuş onlara kıs aolduğu için içim rahatladı canım senin askerin ansıl çok az kaldı kavuşmanıaza

Back