357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Selam canım nasılsın bakayım Amin amin hep neşeli oluruz inşallahhhh Geçmez diyorduk ama geçiyormuş valla zaman dediğin gibi onlar için daha zor ama napalım mecburuz bu zamanları da atlatıcaz inşallahhh

merhaba canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim... inşahhal hayırlısıyla geçicek bu günlerde

İyiyim bende teşekkür ederim. Çok yoğunum ve bu yoğunluktan ötürü mutluyum. Hiç olmazsa kafam dağılıyor. Bakalım inşallah Ocak sonu ya ben gidiyorum ya o geliyor. O gelirse 2 gün Sapanca'ya kaçacağız bakalım kısmet. :)

Günaydın kızlarrr

Günaydın canım oh ohh süper kuzu kavuşalım artık askerlerimizle yetti gari

Türkiye nin bi ucu kuzum daha ne olsun inşallah kuzum haberlerini bekliyorum bende senden çifte bayram yaparız beraber işte
İnşallah tatlım ama sanki içimden bi his 11 ocağa kalcak gitmem diyor bakalım anneme bağlı herşey Bi mucize olsa da gidebilsem 4 ü

İnşallah tatlım ama sanki içimden bi his 11 ocağa kalcak gitmem diyor bakalım anneme bağlı herşey Bi mucize olsa da gidebilsem 4 ü
İçindeki sesi duyma sen kuzucum annen de bitiyosa her şey halledersin sen ya ne olacak
İnşallah istediğin zamanda olur kuzucum ya

İçindeki sesi duyma sen kuzucum annen de bitiyosa her şey halledersin sen ya ne olacak
İnşallah istediğin zamanda olur kuzucum ya
Ya aslında annem verir de babam laf yaparsa sık gidiyorum diye o da vermeyebilir:/ neyse en en en kötü 11 i gideyim ona da razıyım ya :)

Kızlar Günaydın bu ara pek yazamıyorum sınavlar yaklaştı ödevler quizler ama okuyorum her fırsatta umarım hepiniz iyisini zdir .. Bugün askerim geliyor şu saatler de yolda olmalı .. Bugün değil ama yarın gorusucez o yüzden çok mutluyum darısı tüm bekleyen yarenlerin başına

Günaydın tatlımm gözünaydın ne güzell :)) Aminn darısı bizm başımıza :) Sınavlarında da başarılar :)

bu gün benim için gerçekten çok zor bir gün, kardeşimi de bu gün uğurluyorum askere. bir hafta gecikmeli olarak gidecek rahatsızlığından dolayı. bir sorun çıkar diye çok endişeliyim. gerçi raporunu bildirdik askeriyeye... artık bunaldım şu askerlikten, aşkımda kardeşimde hayırlısıyla bi gelsinler... bi süre asker kelimesini duymak istemiyorum...

Aramıyor işte dün sadece 2 dk konuşabildik ona da razıyım ama bugün hiç aramadı iyice deli olcam ya notlar da açıklanmış tek kelimeyle BERBAT

İyi geceler kızlarrr bugün çok mutluyum yarimle bissürü bissürü konuştuk haberleştik yalnız şöyle bi durum var gittiğinden beri bir romantik bir romantik anlatamam gitmeden önce böyle değildi hepinizde var mı aynı durum gerçi bende değiştim insan ayrı kalınca daha bi iyi anlıyomuş kıymetini. sebebini buna bağlıyorum Allah hepimizi sevdiklerimize kavuştursun inşallahh

Azck oyle oluyolarrr :)) Benımkı de oyleeee :))

Aynen valla çok daha romantik :)) Bu durumu seviyorum ne kadar uzak kalmak çok zor olsada ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…