357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Hepinizeee muuusssmutluu yıllar dilerim tatlışlarr.. sevdiklerimizden ayrı son yılbaşımız olsunn ..inşallah 2015 te dilediklerimizi elde edebiliriz ve bize mutluluklar başarı huzur getirir :):KK68:

Kızlar koca bir yıl bitiyor 2015 hepimize saglikkk askkk mutluluk ve bol sabir getirsinn. . Her şey çok daha güzel olsun hepimiz için .. Allah askerlerimizin yardımcısı olsunn sizi seviyorum :D:KK73:

Bugünlerde pek yazamıyorum askerim bur da ya ondan :KK51: bu gece yi de onunla geçirmek vardı ama el mahkum .. bide bugün biz yüzük aldık :KK51: o çok istiyordu ben sevmem öyle hep Hayır dedim bu sefer yine istedi öyle bi baktı ki tamam aşkım dedim çok mu senden dedim .. fena da olmadı aslında He :KK51: değişik bi his allahım gerçeklerini taktirsin hepimize inşallah :KK51:

günaydın kızlar
internet sorunum oldugu ıcın hemen bisey sormak istyrm kusura bakmayn ltfen
erkek arkadasm önce acil mudahale mangasına verılms bugun merkez bölükte nızamıyeye verılmıs . nizamıye kısmı nasıldır bılgısı olan varmı acaba ?

Kızlar koca bir yıl bitiyor 2015 hepimize saglikkk askkk mutluluk ve bol sabir getirsinn. . Her şey çok daha güzel olsun hepimiz için .. Allah askerlerimizin yardımcısı olsunn sizi seviyorum :D:KK73:

Bugünlerde pek yazamıyorum askerim bur da ya ondan :KK51: bu gece yi de onunla geçirmek vardı ama el mahkum .. bide bugün biz yüzük aldık :KK51: o çok istiyordu ben sevmem öyle hep Hayır dedim bu sefer yine istedi öyle bi baktı ki tamam aşkım dedim çok mu senden dedim .. fena da olmadı aslında He :KK51: değişik bi his allahım gerçeklerini taktirsin hepimize inşallah :KK51:
Hayırlı olsun canım beniimm amiin ne güzel işte :)) Gerçeğini nasip etsin inşallah dediğin gibi :)

Herkese günaydın kızlarr .... 1 ocakta da iş olur muu :( oouuufffff ağlamak istiyorum:mad:

Hepinizee günaydın kızlarrrr haftasonunuz çoook çok güzel geçer inşallahh :)

Hepinizee günaydın kızlarrrr haftasonunuz çoook çok güzel geçer inşallahh :)

günaydın canım amin inşallah canım ...az kaldı askerinle görüşmeye ne gzüel canım :) Beloved3441 Beloved3441 ne gzüel canım yarın buluşucaksın ohhh ne gzüellll ...ben anaca nisanda bitiyor askerlik o zaman görücem yoksa gelmiycek izizne ...:(

Back
X