Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kavuştursun tatlım ..2si bir arada çok daha zor olsa gerek inşallah bir problem çıkmazbu gün benim için gerçekten çok zor bir gün, kardeşimi de bu gün uğurluyorum askere. bir hafta gecikmeli olarak gidecek rahatsızlığından dolayı. bir sorun çıkar diye çok endişeliyim. gerçi raporunu bildirdik askeriyeye... artık bunaldım şu askerlikten, aşkımda kardeşimde hayırlısıyla bi gelsinler... bi süre asker kelimesini duymak istemiyorum...
Günaydınnn ayy ne güzel biz de o günleri görecekmiyiz bakalımmm :) Bizim daha 112..Günaydın herkese. Kaldı 40
aynenn öyle tatlışım boğuluyorum diyip duruyo bu ara çok fazla söylemeye başladı kesin bişeyler oldu ama söylemek istemiyor bi geliyim de her şeyi anlatcam ayrıyken canını sıkmıyım diyor
ayy bujumm deme öyle bak kasım ayından hatırlıyorum sizi 170lerle başladınız hele bi 100 olsun pıtpıt iniyo :)Günaydınnn ayy ne güzel biz de o günleri görecekmiyiz bakalımmm :) Bizim daha 112..
kuzuumm napıyosunnGünaydın kızlarrrr...bir haftayı daha geride bıraktık 2014 de bitmek üzere günler geçiyorr :))![]()
ayy bujumm deme öyle bak kasım ayından hatırlıyorum sizi 170lerle başladınız hele bi 100 olsun pıtpıt iniyo :)
kuzuumm napıyosunn![]()
Aynen canım yaa yanına gideceğim gün 99 olmuş olacak kutlama yaparızfrances kzuzum hiç bişi demiyorki kantindeyim iiy,im deyip duruyor ..yoksa birşeymi saklıyor analamdım valla ...ahh sıkılmıştır seninkide kuzum İnşallh az kaldı canım 40 gün bizim 112 hayırlısı ...@bujum bende iim valla aynı tempo canım
ne gzüel görceksin askerin canım ocak 12 sen askerine kavuşcaksın şafağımızda 100 olcak sonra 99 aşağı incez inşallh yaşaşsınnn ....
Günaydınn Yarenler :)
Aynı havayı bende soluyorum canımmgünaydın canım ...nasılsın bakalım ...ben yine ayğmurlu bir ankara sabahı hava gzüel ılık yağmurun şakırdısı huzur veriyor insana ..2014 son salı sı yarın yılın son günü askerim olmayac yanımda hani derler ya nasıl girisen öyle geçer askerimzsiz nasıl geçer ama ailem aoğlum yanımda çok şükür ..
Aynı havayı bende soluyorum canımmAnkara yine berbat bir halde hiç sevmıyorum Ankara'da sonbaharı ben.. 2014 ü de geride bırakıyoruz inşallah 2015 hepimiz için çook güzel bir yıl olur.