353. Dönem Aralık Grubu (2. grup) Eşi/Nişanlısı/Sevgilisi Askere Gidecekler...!!

aminn canım daha aramadı bizimki ama öğlen müsait oluyormuş genelde sabatan içtima eğitim .. vs.

tamam tatlım atıyorum özelden

Aradıı benimki şimdii bitaz daha yoğunlarmış bugun sabahtan başlamışlar eğitime şimdii yemeğee geçtilerr çok özlediim çook :)) kızlar valla buraya girip kaderdaşlarımla konuşmak çok mutlu ediyo bni iyki varsınız:)))

Kıyamam sana banada çok iyi geliyor. bizi bizden başka kimse anlamıyor çünkü buradaki duygularımızı birbirimizi anlıyoruz hep açıp bilgisayarı buraya girip birşeyler paylaşasım geliyor:)

bende gittiğinden beri dün ilk kez telefonumdaki video ve fotoğraflarımıza bakabildim daha önce içim el vermiyordu çünkü ağladım azıcık ama sonra toparladım kendimi özlem bastırıyor haliyle

Canlarımm benim yaa güzel tezkerecii asker yarenlerim
Hep birlikte yicez bitircez inşallah bu askerliğii ..

Bende dün skype konuşmalarımızın video dökümanlarını izledim ,
Sanki karşımdaymış gibiydi gercektenn :)
Öyle cok özledim ki, ama ona diyemiyorum bile bunu ne acı (

Akşam olsada askerimin sesini duysam diye bekliyorum

bende onu özlediğimi söyleyemiyorum çünkü söylesem ağlamaya başlıcam sonra o üzülecek bu da farklı bir bakış açısı belki ama bende söyleyemiorm yani yalnız değilsin Burcum :)

o şafakmatikte ne ki Allah'ım bi haberim :2:

o şafakmatikte ne ki Allah'ım bi haberim :2:

353. dönem kasım grubu topiğinde var canım Bahar diye bir arkadaşımız yapıyor orada. nicklerimiz askerlerimizin olduğu yerler ve şafakları altalta yazılı duruyor. kimlerin kaçgün kaldığı orada toplu halde görünüyor. her gece şafak attırmada Bahar 1 gün eksiltip yolluyor şafakmatiği böylece ben hangi durumdayım kimin ne kadar kalmış görünüyorsun. hele birde sekme atlayınca ( çift hanelere geçme, plakalara geçme falan...) daha bir gaza geliyorsun. bunun gibi canım :)

kızlar bu aralar en sinir olduğum şey ne biliyor musunuz?

"oo 5 ay nasıl bekleyeceğim diyorsun yaa biz 15 ay bekledik biz napalım?"

ee beklediyseniz ben ne napiyim? 15 ay olsaydı 15 ay bekleyecektik ona göre kendimizi hazırlayacaktık açıkçası ben 5 ay değil 5 gün ayrı kalınca özlüyorum özlemek de mi suç? hey allam yaaa!!

Ben söylüorm özlediğimi ama olabildiğince mutlu şekildr söylemessem bukezde o üzülür die düşünüorm çünkü en çok duymaya onun ihtiyacı var sonuçta orda yalnız sayılır özledim ama üzülmüorm sırtından büyük bi yük kalkcak hem rahat olman bana yetio diorm aynen dio bende özledim dio bende hemen az kaldı en zorun bu haftaydı atlattık diorm :))

ahah aman 5 ay nedir ki hemen geçer diyorlar bi de yandan öyle kolay geçiyor evet

aman 15 ay bekledim diyenlere; 27 ay bekleyenlerde var 15 ay ne ki? ....

Sormaaa :| bende çok sinir oluorum ona ://

tamam yani moral olsun diye diyorlar belki ama bak sen şanslısın demeye çalışıyorlardır ama bıkkınlık geliyor sadece özledim yani o kadar... nasıl geçicek aman yandım öldüm bittim diye hiç sızlanmadım şu güne kadar ama nolursa olsun hep yanında olsun istiyorsun haliyle

Aynen kızlar yaa bide demezler mi eskiden 18-24 ay giden
Vardı bunlar yine torpili 5 ay gidiyor diye

Sinir oluyorum böyle diyenlere,, ayrılık ayrılıktır sonuçta dimi ama
Biz ne yapalım kısa dönem gidiyorlarsa ..

Iyiki varsınız kızlarrr iyikiii , sizler sayesinde daha kolay geçecek bu askerlik

Bitanemmden telefonn bekliyorum

Şafakmatik icinnn mesajlarınızı bekliyorumm güzel hatunlarımmm

kızlar kitap aldım askerime giderken vericem çok kitapla arası yoktur ama 1-2 tane gelirken getirrsen sevinirim dedi canı sıkılıyormuş

Kızlarr müjdemmiii isterim şafak 150e düşmüşşşş izin kullanmayanlar icinnn, komutan demiş
Dönüş 20.mayıs gibi olabilirmişşş
Hemen değişiyorum şafaksayarımıı

Askerimin sesi yorgundu , cok yoğunlarmış ama herşey yolunda dedi ..
Yarın sabah 7-8 nöbeti ondaymış ..

Çok şüküür aradı :))) 25ocakta kütahyaya geçicekmiş :) kızlar bitcek demi bu bekleyiş hergün daha kolaylaşır sanıodum zorlaşıyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…