Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl 150 e düşüomuş :/ eminmisin buu müjde çok iyiymişş yaa lütfen öyle olsun hatta yasa fln çıksın 4 ay olsun çokmu şey istiorz ki :/
Kızlarr müjdemmiii isterim şafak 150e düşmüşşşş izin kullanmayanlar icinnn, komutan demiş
Dönüş 20.mayıs gibi olabilirmişşş
Hemen değişiyorum şafaksayarımıı
Askerimin sesi yorgundu , cok yoğunlarmış ama herşey yolunda dedi ..
Yarın sabah 7-8 nöbeti ondaymış ..
Kızlarr müjdemmiii isterim şafak 150e düşmüşşşş izin kullanmayanlar icinnn, komutan demiş
Dönüş 20.mayıs gibi olabilirmişşş
Hemen değişiyorum şafaksayarımıı
Askerimin sesi yorgundu , cok yoğunlarmış ama herşey yolunda dedi ..
Yarın sabah 7-8 nöbeti ondaymış ..
Çok şüküür aradı :))) 25ocakta kütahyaya geçicekmiş :) kızlar bitcek demi bu bekleyiş hergün daha kolaylaşır sanıodum zorlaşıyo sanki![]()
Valla canım benimki öyle dedi eminmisin dedim evet dedi ,
Bilmiyorum bide siz sizin askerlere sorun ..
Ben şimdilik öyle saycam
4.aylara düştük ona sevinim azcık
hahah kıyamam inş dediğin gibidir yaaa bugün artık aramaz bizimkisi yarın ilk iş onu sorucam bakalım aynı yerde olduklarına göre öğrenmesi muhtemel olur
bende yarın direkt onu sorucam
sizin için geçerli olan bizimki içinde geçerli olur mu? Olur heralde:)
olmadı komutana sorabiliyorsa sorsun...
Ben şimdi bi yerde okudum +12 günlük askerlik konusu mahkemedeymiş, ama mahkeme ne zaman sonuçlanır. düşürülür mü aynı mı kalır bilemicem :)
Kızlar üzgünüm brnmki yok dio 150 gün biz daha bugun konuştk komutanla dio izin kullanmayan kişi demiş 6 ay saysın 12 gün geri gelsin demiş ogün döncek demiş![]()
iyi akşamlar asker yarenleri nasılsınız bakalım???ben buralara hiç ugramazdım bi selam veriyim istedim![]()
iyi akşamlar asker yarenleri nasılsınız bakalım???ben buralara hiç ugramazdım bi selam veriyim istedim![]()
168 gün oluyor oda... bakalım bende sanmıyorum öyle bişeyin olacağını malesef...
bir gün daha attı gitti hayırlısıyla kızlar,gözümüz aydın:)
kıyamam bugün telde konuşurken varmı söyleyeceğin bişey yoksa meşgul etmeyeyim dedim yok canım haftaya görüşürz dedi bi heycanla (yemin töreni için) bende haftaya değil ondan sonraki hafta dedim:) aaa tüh yaa yanlış saymışız dedi üzüldü resmen kıyamam yahuuuuu![]()
Tünaydınn güzellerrr ..
Valla bilmiyorum benimki niye öyle dedi ki acep ,
Bende gaza gelmiştim ne güzel ..
Bugün bidaha sorayım aradığında ama bana tam anlatmıştı
İzninlerini kullanmazsa bide yol izni vs va bilmemne saydı
Şukadar günü çekince 150 e düşüyormuş şafak komutan öyle dedi
Dedi ..
Kafam karıştı nasıl saysam ki şimdi şafağı.. En iyisi uzun saymak ,
O tarihten önce gelirse bile benim avantajım olur
Bugün hic iyi uyuyamadım , benimkinin sabah nöbeti saatine kadar döndüm
durdum yatakta resmen , onlarla bir bizde askerlik yapıyoruz yaa bu ne :44:
bencede Burcucum 158'den sayalım da olaki öyle bir durum kesinleşirse sonra daha iyi olur:)
bizimki hasta olmuş dün akşam baya kusmuş üşüttü heralde revire gitmiş serum takmışlarburada incecik giyinen adam orada soğuktan ne hale geldi anlamıyorum yaa annesine söylemeyecekmişim telaşlanırmış kadın off zaten sıkıntı wardı dünden beri içimde meğersem hissetmişim
![]()
![]()