• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

353. Dönem Aralık Grubu (2. grup) Eşi/Nişanlısı/Sevgilisi Askere Gidecekler...!!

Nasıl 150 e düşüomuş :/ eminmisin buu müjde çok iyiymişş yaa lütfen öyle olsun hatta yasa fln çıksın 4 ay olsun çokmu şey istiorz ki :/

Nasıl 150 e düşüomuş :/ eminmisin buu müjde çok iyiymişş yaa lütfen öyle olsun hatta yasa fln çıksın 4 ay olsun çokmu şey istiorz ki :/

Valla canım benimki öyle dedi , komutan söylemiş ,
Dağıtım izni kullanmayanlar daha erken teris oluyor demiş
Tarih söylemiş, şafağınız 150 e düştü demiş ..
Benmki cok seviniyordu , 1 ay geçmiş gibi oldu cok rahatladım dedi :24:

Ben 23.mayıs yaptım şimdi şafak saylarımı .. Atarsa 149 inşallahhhh :nazar: :72:

Aayy inş ya bide özelden atın demişsnzde benm öyle bi hakkım yok sanırım :/ telefondan bakıorm ondan mı ? Bide ne yazcaz özelden onu kaçırdm sanırım

Kızlarr müjdemmiii isterim şafak 150e düşmüşşşş izin kullanmayanlar icinnn, komutan demiş
Dönüş 20.mayıs gibi olabilirmişşş :21:
Hemen değişiyorum şafaksayarımıı

Askerimin sesi yorgundu , cok yoğunlarmış ama herşey yolunda dedi ..
Yarın sabah 7-8 nöbeti ondaymış ..

aa acaba bütün askerler için mi geçerli... bende arayınca bi sorayım... tuh keşke daha önceden okusaydım 7.30 gibi falan konuştuk sorardım... neyse yarın sorarız artık öyle bişi olsa ne güzel olur 10 gün 10gündür :)
acaba normal askerlik 167 günde 12 gün izin düşünce mi 155 oluyor... öf ne karışık bu işler :D :çorbakafa:

Kızlarr müjdemmiii isterim şafak 150e düşmüşşşş izin kullanmayanlar icinnn, komutan demiş
Dönüş 20.mayıs gibi olabilirmişşş :21:
Hemen değişiyorum şafaksayarımıı

Askerimin sesi yorgundu , cok yoğunlarmış ama herşey yolunda dedi ..
Yarın sabah 7-8 nöbeti ondaymış ..

nasıl ya eminmisin canım sanmam bir yanlış anlaşılma falan olabilir cnm yaaa çünkü kasımda gidecekler 21-22 Nisan gibi dönüyor bizimkiler onlarda 40 gün sonra askere gittiğine göre 40 gün sonra yani 31 mayısta dönecekler. onlarınkinde falan değişim yoksa bizimkilerdede yoktur. aynı sistem çünkü dağıtım izinler yok. bende bi yarın soriyim canım hele birde öyle bir şey warsa Allahh tutmayın beni :)))

Çok şüküür aradı :))) 25ocakta kütahyaya geçicekmiş :) kızlar bitcek demi bu bekleyiş hergün daha kolaylaşır sanıodum zorlaşıyo sanki :(

bizimkide 25-26'sı gibi geçiyor Artvine. 26 ocak benim doğumgünüm ve bugünde bende biraz daha uzaklaşmış olacak. :(

sınav kalktığı için kısa dönem askerlerimiz 12 gün daha fazla askerlik yapıcak benim bildiğimde yani 167-168

Valla canım benimki öyle dedi eminmisin dedim evet dedi ,
Bilmiyorum bide siz sizin askerlere sorun ..
Ben şimdilik öyle saycam :17:

4.aylara düştük ona sevinim azcık

Valla canım benimki öyle dedi eminmisin dedim evet dedi ,
Bilmiyorum bide siz sizin askerlere sorun ..
Ben şimdilik öyle saycam :17:

4.aylara düştük ona sevinim azcık

hahah kıyamam inş dediğin gibidir yaaa bugün artık aramaz bizimkisi yarın ilk iş onu sorucam bakalım aynı yerde olduklarına göre öğrenmesi muhtemel olur

hahah kıyamam inş dediğin gibidir yaaa bugün artık aramaz bizimkisi yarın ilk iş onu sorucam bakalım aynı yerde olduklarına göre öğrenmesi muhtemel olur

bende yarın direkt onu sorucam
sizin için geçerli olan bizimki içinde geçerli olur mu? Olur heralde:)
olmadı komutana sorabiliyorsa sorsun...
Ben şimdi bi yerde okudum +12 günlük askerlik konusu mahkemedeymiş, ama mahkeme ne zaman sonuçlanır. düşürülür mü aynı mı kalır bilemicem :)

bende yarın direkt onu sorucam
sizin için geçerli olan bizimki içinde geçerli olur mu? Olur heralde:)
olmadı komutana sorabiliyorsa sorsun...
Ben şimdi bi yerde okudum +12 günlük askerlik konusu mahkemedeymiş, ama mahkeme ne zaman sonuçlanır. düşürülür mü aynı mı kalır bilemicem :)

evet işte şu anda o konu var 12 gün fazladan askerliğin düşülmesi için başvurulmuş ama pek sonuç çıkacağını sanmıyorum belki komutan onu falan demek istediyse. öyle ya da böyle 1 gün daha bitt, kızlar çok şükür hepiciğinize iyi gecelerrrr!!:16::16:

Kızlar üzgünüm brnmki yok dio 150 gün biz daha bugun konuştk komutanla dio izin kullanmayan kişi demiş 6 ay saysın 12 gün geri gelsin demiş ogün döncek demiş:(

Kızlar üzgünüm brnmki yok dio 150 gün biz daha bugun konuştk komutanla dio izin kullanmayan kişi demiş 6 ay saysın 12 gün geri gelsin demiş ogün döncek demiş:(

168 gün oluyor oda... bakalım bende sanmıyorum öyle bişeyin olacağını malesef...

bir gün daha attı gitti hayırlısıyla kızlar,gözümüz aydın:)

kıyamam bugün telde konuşurken varmı söyleyeceğin bişey yoksa meşgul etmeyeyim dedim yok canım haftaya görüşürz dedi bi heycanla (yemin töreni için) bende haftaya değil ondan sonraki hafta dedim:) aaa tüh yaa yanlış saymışız dedi üzüldü resmen kıyamam yahuuuuu :16:

iyi akşamlar asker yarenleri nasılsınız bakalım???ben buralara hiç ugramazdım bi selam veriyim istedim:32:

merhaba canımmm şafağı güzel kız Allahım 7 gün yaaa biz daha 157 bile değiliz :35::35:

168 gün oluyor oda... bakalım bende sanmıyorum öyle bişeyin olacağını malesef...

bir gün daha attı gitti hayırlısıyla kızlar,gözümüz aydın:)

kıyamam bugün telde konuşurken varmı söyleyeceğin bişey yoksa meşgul etmeyeyim dedim yok canım haftaya görüşürz dedi bi heycanla (yemin töreni için) bende haftaya değil ondan sonraki hafta dedim:) aaa tüh yaa yanlış saymışız dedi üzüldü resmen kıyamam yahuuuuu :16:

yaa kıyamam o da heyecandan ne dediğini bilememiştir. bende walla mehtabı sayıyorum ya şafak karanlık :)

Tünaydınn güzellerrr ..

Valla bilmiyorum benimki niye öyle dedi ki acep ,
Bende gaza gelmiştim ne güzel ..
Bugün bidaha sorayım aradığında ama bana tam anlatmıştı
İzninlerini kullanmazsa bide yol izni vs va bilmemne saydı
Şukadar günü çekince 150 e düşüyormuş şafak komutan öyle dedi
Dedi ..

Kafam karıştı nasıl saysam ki şimdi şafağı.. En iyisi uzun saymak ,
O tarihten önce gelirse bile benim avantajım olur :8:

Bugün hic iyi uyuyamadım , benimkinin sabah nöbeti saatine kadar döndüm
durdum yatakta resmen , onlarla bir bizde askerlik yapıyoruz yaa bu ne :44:

Tünaydınn güzellerrr ..

Valla bilmiyorum benimki niye öyle dedi ki acep ,
Bende gaza gelmiştim ne güzel ..
Bugün bidaha sorayım aradığında ama bana tam anlatmıştı
İzninlerini kullanmazsa bide yol izni vs va bilmemne saydı
Şukadar günü çekince 150 e düşüyormuş şafak komutan öyle dedi
Dedi ..

Kafam karıştı nasıl saysam ki şimdi şafağı.. En iyisi uzun saymak ,
O tarihten önce gelirse bile benim avantajım olur :8:

Bugün hic iyi uyuyamadım , benimkinin sabah nöbeti saatine kadar döndüm
durdum yatakta resmen , onlarla bir bizde askerlik yapıyoruz yaa bu ne :44:

bencede Burcucum 158'den sayalım da olaki öyle bir durum kesinleşirse sonra daha iyi olur:)

bizimki hasta olmuş dün akşam baya kusmuş üşüttü heralde revire gitmiş serum takmışlar :( burada incecik giyinen adam orada soğuktan ne hale geldi anlamıyorum yaa annesine söylemeyecekmişim telaşlanırmış kadın off zaten sıkıntı wardı dünden beri içimde meğersem hissetmişim:14: :14:

bencede Burcucum 158'den sayalım da olaki öyle bir durum kesinleşirse sonra daha iyi olur:)

bizimki hasta olmuş dün akşam baya kusmuş üşüttü heralde revire gitmiş serum takmışlar :( burada incecik giyinen adam orada soğuktan ne hale geldi anlamıyorum yaa annesine söylemeyecekmişim telaşlanırmış kadın off zaten sıkıntı wardı dünden beri içimde meğersem hissetmişim:14: :14:

Gökçemm kıyamam sana balımm,
Yağan kar resmen erimiyor donuyor demişti benimki ,
Askerimde hasta şifayı kapmış hepsi , öksürük burun akması ateş hepsi
Mevcut dedi, hergün revire gidip ilaçlarımı alıyorum dedi..

Valla feci soğuk , yeni yaşam koşulları , yemek değişikliği , nöbetler derken
Dikkat edemiyorlar tabi , biz nekadar desek te he he diyip geçiyorlar bilmiyormuyuz..

Kızlar ya şimdiki şafak tan 12.gün çekmemiz lazım değilmi izin kullanmayanlar icin ?
Ben baya taktım bunu kafaya , hesaplayıp duruyorum :44:

Back