- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- 148
mesajı cuma yazmışımcumartesi bi bakalım fikrimiz olsun dedim
bi baktım elbiseyi almışım
![]()
![]()
ay mesajını yeni gördüm desem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
![]()
![]()
van erciçe göndermiştim benKizlar mrb. Ben 356. Donem yareniyim van kolordu komutanligina asker yolcu eden varmi aranizda sormak istediklerim varda
burayı görünce duygulandım birden nasıl zaman geçirmiştik buradan gözümü burada açıyordum yatana kdr cıkamıyordum günler geçmek bilmiyordu gecmiyordu saatler hiç ama simdi sanki hiç gitmemiş gibi aslında geldiği zamanın sokunu cabukta atlattım diyemem ama hala ilk gönderdiğim günün ertesi günü aklıma gelince boğazım düğümlenir gözlerim dolar sanırım senelerce o sabahı o gecip bitmek bilmeyen günü hafızamdan hiç silemeyeceğim darısı yeni asker yarenlerine tez zamanla mutlulukla kavusursunuz inşallah![]()
demi bebişim ya ne günler geçirdik ama çok güzel dostluklarımız oldu hep daha neler neler paylaşacağız derdik öyle de oluyor bitirdik geçti gitti dediğin gibi hiç yaşanmadı sanki o sıkıntılı günler unutuluyor çabucak darısı bütün bekleyenlerin başına olsun![]()
kuzzuuuumm yaa bu topik dağıldı aslında yine eski günler gibi hep sohbet etsekhihööööööööööööööööööytttttttt!! naparsınız kızçeler eski yarenler yeni gelincikler gelin adayları aday adaylarrıııay sanki bu topiğe hiç uğramamış gibiyim yahu şu zaman ne kadar nankörr
askerler geldi yarenlik bitti neler yapıyosunuz nasıl gidiyor hayat? ben size güzel bi haber vericemm 22 kasımda evleniyorummm
![]()
kuzzuuuumm yaa bu topik dağıldı aslında yine eski günler gibi hep sohbet etsekherkes bir koşturmacaya daldı sanırım..
![]()
resmen sabah kalkar kalkmaz ilk işim buraya bakmak olurduDiyene bak hele sen, sanki sen dalmadin kosturmacalara :))) ya evet bende dun bi bakiyim dedim bi garip oldum 6 ayimiz 1 senemiz gecti burada toplassak keske yine
hihööööööööööööööööööytttttttt!! naparsınız kızçeler eski yarenler yeni gelincikler gelin adayları aday adaylarrıııay sanki bu topiğe hiç uğramamış gibiyim yahu şu zaman ne kadar nankörr
askerler geldi yarenlik bitti neler yapıyosunuz nasıl gidiyor hayat? ben size güzel bi haber vericemm 22 kasımda evleniyorummm
![]()
resmen sabah kalkar kalkmaz ilk işim buraya bakmak olurdu![]()
Selaaam, neler yazıldı çizildi değil mi burada? Bende şimdi eski yorumlarıma baktım, zaman ne kadar da hızlı..
Nişanlı mıydın, aniden mi çıktı? Yıldırım nikahı mı..
Hayırlı olsun şimdiden..![]()
selam canım, aynen öyle neler paylaştık burada.. zaman nasıl hızlı sanki hiç o 6 ayı yaşamamış gibiyim :) nişanlıydım canım 2013 Ağustostan beri, sarı geldi askerden iş bulma telşaını atlattıktan sonra aldık günümüzü :) sanırım sende aynı yollardan geçiyosun okuyorum msjlarını senin içinde hepimiz içinde hayırlısı olsun![]()
Evet canım, bende Haziran' da nişanlandım, Mayısta düğünümüz..![]()