evett sorduktan sonra aklıma geldi bi nete yazayim dedim fotoğraflı takvim dedim bu sitede çıktı karşıma:) çok tatlı bi hediye olur... bizim bi de cep boyu günlüğümüz var lütfen yazmaya çalış her gün demiştim ilerde açıp açıp okuruz diye :)) onun arasına koyuverir... inceliyim hemen benim kredi kartım falan yok kapıda ödeme oluyor mu acaba?
nişan düğün için ayrıca 2015 falan yaptırmamız lazım bizim heralde
belki bizimde canım sonuçta ortada fol yok yumurta yok sadece o benimkiyle ben onunkiyle tanıştım o kdr :)
ben ufak bir günlük yazıyorum canım haberi yok tabi onun bundan askerliğin bitmesine 10 gün kala falan yollayacağım son 10 günde okusun diye biraz üzülür belki ama daha anlamlı olur burda okumaya fırsatı olmaz. bizimki yazmam öyle günlük falan yoktur duygusallığı bugün konuşurken diyor bizim koğuşta bi çocuk var günlük falan yazıyor sıkılmıyorda yazarken hergün dedi bende dedim ki herkes senin gibi odunmu ?umarım azcık duygusal olur oradayken
vallah bizimki zaten bi aile tanışıklığı var zaten o kadar sene çıkıncada illaki tanıştırılacak bütün sülale biliyor:)
ahah çok güzel düşünmüşsün, günlüğü gönderince duygusallığı artar zaten bence
valla bakma bizimkininde yoktur alalım yazarsın dedim ama 3 sayfa 5 sayfa yazılı getirme defteri parçalarım yazık olur dedimsinir katsayımı artırıp yazmayacaksan almayalım madem sana dedim... yahu bilemiyorum ki fırsatım olacak mı zamanım olacak mı dedi:) biraz abartıyordukta gözümüzde acaba nasıl olcak diye
hadi dedim acemi birlikte bişi demiyorum ama ustalığa geçince vaktin olur lütfen yazınızbakalım kaç sayfa gelicek:)
kesinlikle kesinlikle bunaltmayın kendinizi bencede... ben hep şey düşünüyorum ben nasıl hissedersem o da öyle hisseder:) moralleri yüksek tutalım, makaraya sarmak gerekirse hayatlarında bir ilk askerlikte yılbaşı derler ilerde 2014e girdiğimde askerdim ben diye:)
1 haziranı düşünün kafanızda gözlerinizde hüzün değil umut dolu bakışlar olsun kızlaaarrrr
Haklısınız Kızlarr , bana duygusal filimler diziler
Yaramıo valla iyice bunalım moduna sokuolar
Onla konuşunca telefonda zaman dursun istiyorum,
Sevgiliyken bile hiç telefonda konuşmayan biz ( skypeta görüşüyorduk )
Askerde hergün konuşur olduk , Buda öyle hoşuma gidiyor ki ..
Bizim topikten Bahsettim, asker yarenleri var dedim ,
Sen kimin icin şafak sayıyorsun dedin diye sordu ,
Ehmledim kemledim erkek arkadaşım icin dedim güldüm ,
Hmmm iyi bakalım öyle olsun dedi güldü
Hadi bakalımm 159 a az kaldı .. Gökçem bizde mi liste yapsak ?
Motivasyon olur belki bu topiciğimize
hahah aynen yaa hep geyiktir ya asker gazinosunda yılbaşı Cem Yılmaz'ın da skeci var ya çok geyik yapardık artık geyik yapmakla kalmayacak birde yaşadık bunu dicez
nasıl bir liste Burcum? Şafakmatik gibi mi?
Bu 159 nasıl iyi geldi anlatamammm:))) hayrlı olsun kızlarr birgün dahaa son buldu..
kızlar günaydın hayırlı sabahlar..
bişi sorcam bende..
kardeşim şimdi tescilini kaldırsa nezaman askere alırlar bilgisi olan varmıdır
kızlar günaydın hayırlı sabahlar..
bişi sorcam bende..
kardeşim şimdi tescilini kaldırsa nezaman askere alırlar bilgisi olan varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?