353. Dönem Aralık Grubu (2. grup) Eşi/Nişanlısı/Sevgilisi Askere Gidecekler...!!

Soracaktım ben bugün askerime bu durumu ama sesi hala kötü geliyordu ilaçların etkisinden soramadım

off keşke öyle birşey olsa asıl 12 gün fazladan askerlik yapıyorlar ya onun için bir form doldurulmuş falan ama sonuç çıkmaz

aynen dediğin gibi canım burada daha fazla soğuğa dayansalar bile orada birde dediğin gibi herkes hasta koğuşta birbirlerinden kapıyorlar mikrobu. Allah beterinden saklasın ama kıyamıyorum işte

oyy oyy aman kızlar ne soğukmuş orası öyle neyse çok az kaldı soğuktan kurtulacaklar inş.
Allah acil şifalar versin...

oyy oyy aman kızlar ne soğukmuş orası öyle neyse çok az kaldı soğuktan kurtulacaklar inş.
Allah acil şifalar versin...

sağol tatlım gerçi bizimki yine soğuk bir yer olan Artvin'e gidecek ama Kastamonu kadar soğuk olmuyormuş Allahtan:/

hoşgeldin :)) iyiyiz diyelim iyi olalım:) sen nasılsın?

hoşbuldum canım akşam görmemişim süperim allaha şükür canım bugün sizlerde ne war ne yok askerlernz nasıl???

merhaba canımmm şafağı güzel kız Allahım 7 gün yaaa biz daha 157 bile değiliz

yaa kıyamam o da heyecandan ne dediğini bilememiştir. bende walla mehtabı sayıyorum ya şafak karanlık :)

selam canımm merak etme sizlerde göreceksiniz 7leri azcık sıkın dişleriiiiii

gökçeciğim ben burayı görmemiştim gökçe de nerelerde pek girmiyo diye düşünmüştüm
diğer konuna da uğra arada özletme kendini

Ayy çok üÜldüm Allah acil şifalar versin inş..Benimki çok şükür hasta olmadı normalde çok çabuk hasta olan biridir ama ben vitamin alıp çantasına koydum düzenli içio çok şükür yakalanmamış hastalığa bağışllığını yüksek tutuo vitaminler hem beslenmesi düzgün olmasada bitkin düşürmüo
Canları sağolsun geçiçekk inş bu günler..

ayy wallahi şimdiden şafak saymayı bıraksammı falan diyorum

gökçeciğim ben burayı görmemiştim gökçe de nerelerde pek girmiyo diye düşünmüştüm

ben hergün orayı da okuyorum tatlım merak etme orası ilk göz ağrım :):) sende ne var ne yok canım??

göz atmışsındır canım belki buraya çiçeği burnunda asker yarenleri olarak buarada duruma alışmaya çalışıyoruz

çok sağol tatlım. wallahi harika düşünmüşsün bizimki artistlik yapmıştır kesin bana birşey olmaz diye incecik giyinmiştir gördü ama nasıl hasta olunuyormuş. aklı başına gelir artık ayy sinirlerim bozuldu wallahi pofff

kısm senin profil fotonu yerim ben yaaaa ahahahaa çok tatlıııı :)): senin kedi de pek datluydu :)

evet canım göz attım iyi olmuş ama alışılmıyo gökçem ya ama o ilk baştaki afallama gidiyo kabullenmek çok zor olmuştu ustaya geçti bi nebze rahatladık sizin de öyle olur inşallah kuzum
kısm senin profil fotonu yerim ben yaaaa ahahahaa çok tatlıııı :)): senin kedi de pek datluydu :)

bende bayıldım kedi zaten favorim

inşallah canım işte tek umudum şimdi birşey çıkmazsa yemin törenine gidicem orada görücem mehtabı sayıyorum şafaktan vazgeçiyorum şimdilik

Iyii akşamlar kızlarrr nasılsınız , pek sessiz bugün burası

Askerim aradı , uzun uzun konuştuk, şakalaştık
Eğlendik baya bugün telefonda
Sesi çok iyi geliyordu Allah'a şükür, morali keyfi baya iyidi :)

Bugün seni ararken rehbere bakmadım, ezberlemişim
Numaranı dedi
Vay be askerlik bi işe yaradı desene dedim
Ezberim iyidir 30 kes okusaydım ezberlerdim askerliğe gerek yoktu yahu dio
Bi annemle babamı bide seni arıyorum hergün ezberlemişim işte dedi :))
Bunu duyunca sevindim içten içe nedense

Şafak atarsa 157 :129:

Şafakmatiği yapmak icin bilgilerinizi yollayın bana kızlar,
Acemi ve usta birliği ve şafağınızı yazın özelden bu akşam yapayım şafakmatığımızı

iyi akşamlar Burcu:) evet bugün pek bi sessiz geldi bende arada girip baktım kimsecikler yok :))
ehehe bi işe yaramış evet askerlik:) ne güzel uzun uzun konuşmuşsunuz:))
bende bugün saat 5.30 gibi aklımdan geçiriyordum ayy şimdi işte olsa bi arardım sesini duyardım diye anam bi baktım ki 2 dk sonra aradı:)) aa hayret dedim daha 6 olmadı:) çok konuşamadık 3-4 dakka ama onada şükür:))

ben msj atamıyorum mesaj sayım az olduğu için ama doldurduğum anda gönderirim:)

Kalp kalbe karşı işte canım
Benimki de hep 18:50 gibi filan arıyor , yemek yedikten sonra
Saat 21:30a kadar boş oluyoruz erler gazinosuna gitcez
Tv izlicez dedi

Istersen buraya yaz usta ve acemi birliğini ve şafağını

Herkesin mesaj hakkı olmayabilir o yüzden mahrum kalmayın listemizden :))

Burcucum gözün aydın tatlım bak ne güzel gelişmeler yaşıyorsun canımcım daha da iyi olacak bundan sonra

bizimki hastaydı ya dün serum falan takılmış. sesi daha iyi geliyordu bugün ama aklımda kaldıç acaba yarın sabahtan ben arasam onu aradığı herhangi bir numaradan ulaşabilir miyim ki?

kuzum ben sana özelden mesaj atmıştım bilgilerimi aldın mı?

almadıysan tekrarlıyım şafak atarsa 157 olacak acemi Kastamonu usta Artvin

Kuzum ulaşabilirsin , seninkinin adını soy adını söyle
Çağırırlar telefona :))

Aldım bilgilerini balım, diğer arkadaşları belliyordum yoksa listede sadece ikiniz olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…