cumartesi çalışmıyorum Allahtan bi cuma izinli olucam yani. heralde birşey demezler :26:
ya benim ablamda öyle 1 senedir çıkmıyordu daha evlendiğinde aralıkta tanıştılar martta söz nisanda nişan haziranda düğünleri oldu :) bakalım nasip kısmet diyorum ben çok şükür döndüğünde işi hazır onunla vakit kaybetmeyeceğiz. Kasım döneminde gitmesini çok istedik ona göre ayarladık hep kndimizi ama kısmet olmadı zaten hayatta plan yapmayacaksın hiçbirşye çok net alnadım.
walla iş olmaz olmaz 6 ocakta gel başla derler :) ne mezunusun canım? eğer ki öyle birşey olursa söylersin haftaya başlayabilirim diye aman olsun da biryer hayırlısıyla zaman hallolur bir şekilde
bizde hep kendimizi Kasım ayına şartlandırmıştık ama hayırlısı:) bu arada usta birliğinde Niğde'ye gidicek var mı Niğde hakkında bilgisi olan ben hiç bulamadımçok az kişi gidiyor zaten onlarda genelde şey yazmışlar yorumlarda ben gidicem bi tek Niğdeye heralde tek asker ben olucam heralde falan
ayy aman derler valla ama şöyle şöyle bi durum var derim bi cuma izin verirler heralde :) İktisat mezunuyum..
senin mesleğin ne bi de yaş kaç :))
Bak bir burda 3 kişi Kastamonu askeri yareniyiz ama Artvin bende hiçç duymadım :/ ama genel olarak ustalıkta daha rahat olurlar diye düşünüyorum en azından işleri belli olur telefon sokarlar içeri ve alışmış olurlar sonra bakmışsın hooopp gelivermiş 1 Haziran
ben özel bir şirkette satınalma departmanında çalışıyorum. yaş 27 asker yolu beklemek için geç kalınmış bir yaş ama yapacak birşey yok kısmet böyle oldu ::)
Aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz :))
Oh ohh çoğalıyoruz yavaştan ne güzel
Geçmiş olsun gökçem yaa , soğuk tabi orası
Enişte üşütmüştür.. Benimkide dün aramadı
Iyimi değilmi haberim yok merak ediyorum :18:
Böyle rahatız üçümüzünki de Kastamonu'nda
Birimizden biri haber alıyor icimiz rahatlıo az
Ama ustalara dağılınca nolcak bilmiyorum,bide
Doğruda söylemezler ki iyiyiz derler geçer(
Bugün 300 dk bedava yaptım Türkiye hattına.
Bitanemmle rahat rahat konuşabilcez inşallahh
Hemde onun kontörleri bitmez ailesine kalır :)
Kızzlar müjdemi isteriim şafağıı yanlış sayıyomuşuz 160 bitiio buguunhadi gözümüz aydın 1 gün gittmiş oldu
Aramıza hoşgeldin ne güzel çoğalıoruz :)) bizimkilerin gittiği yerde herkes kısa dönem uzun yok :) uzmnalar varmış başlarında haftada 1 nöbet oluomuş yatakhanede 2 haftadada mutfak nöbetçiliğii ve hergün temizlik varmış hergün duş hakları varmış bugun baya byaa eğitime başlamşlar yemin töreni için hazırlıklar başlamış :) sesi gitmiş bnmkinin bagırarak eğitimden :) morali çok şükür iyi gelio baya nasipliyiz die düşünüorm kastamonuda oldukları için inş ustada rahat ederiz:))
Aaa gercekten mi, ben dönüşü 2.haziran diye yaptım
Ozaman 1 Haziran mı yapmam lazım :))
Evet benimkiye demin konuştuk , oda öyle dedi
Dün nöbeti varmış ondan arayamamış beni
Hazırlıklar başlıyor yavaş yavaş haftaya atışlar başlıcak dedi..
Biraz üşütmüş benimkide bugün aşı olmuşlar tam üç tane
. Ateş yaptı ama şimdi geçti sanırım dedi, baya güldük telefonda
Sesi cok iyi geliyordu sevdiceğimin
Kızzlar müjdemi isteriim şafağıı yanlış sayıyomuşuz 160 bitiio buguunhadi gözümüz aydın 1 gün gittmiş oldu
Aramıza hoşgeldin ne güzel çoğalıoruz :)) bizimkilerin gittiği yerde herkes kısa dönem uzun yok :) uzmnalar varmış başlarında haftada 1 nöbet oluomuş yatakhanede 2 haftadada mutfak nöbetçiliğii ve hergün temizlik varmış hergün duş hakları varmış bugun baya byaa eğitime başlamşlar yemin töreni için hazırlıklar başlamış :) sesi gitmiş bnmkinin bagırarak eğitimden :) morali çok şükür iyi gelio baya nasipliyiz die düşünüorm kastamonuda oldukları için inş ustada rahat ederiz:))
Aaa gercekten mi, ben dönüşü 2.haziran diye yaptım
Ozaman 1 Haziran mı yapmam lazım :))
Evet benimkiye demin konuştuk , oda öyle dedi
Dün nöbeti varmış ondan arayamamış beni
Hazırlıklar başlıyor yavaş yavaş haftaya atışlar başlıcak dedi..
Biraz üşütmüş benimkide bugün aşı olmuşlar tam üç tane
. Ateş yaptı ama şimdi geçti sanırım dedi, baya güldük telefonda
Sesi cok iyi geliyordu sevdiceğimin
Umarım çabuk geçer ve bende bu arada işlerimi yoluna koymuş olurum...
aman canım asker beklemenin yaşı mı olur :))
evet evet hatay sizinkilere göre sıcak.. sabahları biraz soğuk öğlen sıcak dedi.
Burcu sen nerde oturuyorsun,yurtdışında mı??
genel anlamda rahatlar sanırım bir tek yatak düzenine dikkat ediyorlarmış hatta Espresso bile var burda dedi ohh dedim ne güzel, dün fener maçını mı ne izlemişler:) bende az önce konuştum:) yemin saatini sordum, umarım yetişebiliriz çünkü onlar giderken uçak neredeyse 2.5 saat rötar yapmıştı:/ öyle olursa ve sabah erken başlarsa 8 9 gibi kaçırabiliriz... ama beni çıkartıcaksınız burdan dedi evet ama ne anlamı kalıyor yemin törenini görmek istiyorum beenn dedim benim için en anlamlı olay buradan beni çıkartmanız dedi ister istemez bunalmıştır:)) ama yine de sesi iyidi :))
Evet canım Almanya'da yaşıyorum maalesef ..
Ya benimki bi sayma başladı ne giydiğini yuh dedim resmen ,
Iki iclik, iki çorap, gömlek , kazak ve eşorfman var üzerimde hala soğuk dedi ..
Allah yardımcıları olsun inşallah ..
Benimkide cok rahatız hatta bize sosyete koğuşu
Diyorlar dedi
Başlarındaki asteğmen de cok rahatmış, dışardalarmış
Bişey olmuş sonra size sigara icmek selbst isteyen icsin demiş ..
Tabi benimki hic kaçırır mı fırsatı
Benimkinin bölümündeki hepsi Amasya ya gidiyormuş ,
Sizinkilerden bahsettim , yok canım bizim bölük sırf Amasya ustabirliği dedi..
Bende hemen değişeyim, yarın arayınca da ona söylim :))
Bi gün bi gündür
bir de kızlar hanginiz yazmıştı bulamadım ama takvim yaptırmışsınız sanırım, fotocularda yapıyorlar mı bende ikimizin olduğu bi cep takvimi yaptırimde götürim diyorum:) şu hani kartvizit gibi olanlardan küçücük... öyle yapıyorlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?