353. Dönem Aralık Grubu (2. grup) Eşi/Nişanlısı/Sevgilisi Askere Gidecekler...!!

yaaa evet çok soğukmuş yaa benimkide söyledi 2 içlik giyiyorm anca yeti diyor

bugün sevgilimin ailesi yemin töreni için kalıcağımız yeri ayarladılar inş bişey çıkmazsa 9 ocak gecesi yolcuyum bakalım nasıl olcak :18:

Ay hadi gözün Aydın canım :))
Ne güzel bak az kaldı göreceksin askerini ..
Benimkininde ailesi iki gün evcil izin talebinde buluncaklarmış yemin
Töreni icin ..
Ne kaldı Şurda dime .. :))

Şafak gösteren saat varmış askeriyede , alacaktım Bugn
Sonra vazgeçtim , plakalara düşeyim öyle alcam dedi ,
Gerek yok ben sayıyorum bana sor sen dedim
Benden iyi biliyorsun zaten baksana diyip duruo ben anlattıkta ..
Ee takipteyim olsun okadar dedim :))
Bu askerlik bize galiba iyi gelecek Allah'ın izniyle

Bnmki soğuk demedi gizlioo demekki hersey cok guzel rahat dıoo :/ kesın bn üzülmeim dieee bu arada gözün aydınn canıım bişry kalmadı yemin törenine sayılı gün umarım bende gidebilirim

Bnmki soğuk demedi gizlioo demekki hersey cok guzel rahat dıoo :/ kesın bn üzülmeim dieee bu arada gözün aydınn canıım bişry kalmadı yemin törenine sayılı gün umarım bende gidebilirim

ayy evet bende duydum o saatleri bi yerden ama evet daha erken çocuğu şimdiden sıkma hiç plakalardan sonra alınabilir aslında dimi bende düşünebilirim bunu. bak sen onu bekliyorsun ya sana olan duyguları daha da farklılaştı bak bu kız beni bekliyor değer veriyor o kadar hoşuna gidiyordur ki emin ol. evcil izni alabiliyorlar çok şükür ama dağıtım izni olmamasına halen şaşıyorum istersen alabiliyormuşsun gerçi ama askerliği uzucak bu sefer de

çok rahatlarmış o ayrı canım dün Beşiktaş maçını falan izlemişler düşün yani :))) bizimkide hasta Beşiktaşlı iyi oldu diyor. sadece oldukça soğukmuş bugün bizimkisi yemek dağıtacakmış görevi varmış kırıp dökme sakın dedm:))

dün ilk defa doğrudüzgün çay içtim diyor ee dedim orası askeriye alış :) ama kızlar içiniz ferah olsun askerimde söyledi çoğu yere göre çok çok rahatız diyor

günaydın kızlarrr bi selam vereyim dedim napıyosunuz nasılsınız alışabildiniz mi?

günaydın kızlarrr bi selam vereyim dedim napıyosunuz nasılsınız alışabildiniz mi?

kuzummm alıştık gibi yani kızlarda benim gibi düşünüyor heralde. sürekli kafamızı toplarmaya çalışıyoruz birde hepimizin aynı yerde Kastamonu burada ondan rahat oluyor naptılar ne ettiler birbirimizden haber alıyoruz. hava zaten berbat evden çıkasım yok bugün ev keyfi yapıcam

Evet gökçem galiba değişiyor duyguları, hissleri :))
Ben beni hergün aramaz filan sanıyordum ama arıyor
Hele bide onu bekleğimi , ilgilendiğimi filan duydukca iyiden iyiye
Etkileniyor galiba :)
Ağzımdan hep hayatım sözcüğü çıkcak onla konuşurken
Ama geri yutuyorum bi gün yanlışlıkla kaçırırsam şaşmam
Bana çevremdeki herkes diyordu zaten , askere gidince en cok seni aricak bak gör diye ,
Annem bile burcu senin sesin onu sakinleştiriyordu ondan seni atıyor
Iyi geliyorsun ona dedi dün

Evet dağıtım izni alabiliyorlarmış 12 gün ,, ama işte bi yandan iyi bi yandan kötü tam alışmışken akserliğe
Eve gelip geri dönmek kolay olmucak onlara , tabi biz asker yarenlerinde aynı şekilde

Günaydınn canımm iyiyiz cok şükür seni sormalıııı ,,
Alışmaya çalışıyoruz ama bi hafta geçti bilee nerdeyse

ooo süpermiş Kastamonu yarenleri olmuş burası çok iyi ya birbirinizden öğrenerek çok daha kolay geçer bizim orası da kıbrıs yarenleri biliyosun :)) ohh mis ev keyfii en sevdiğimden

canım benim iyiyim çok şükür 46. gündeyiz biz hadi hadii sizde gelin peşimizdeenn

bizimkinin bir çenesi açılmış ki sorma hergün bir komedi her gün bir olay:) bu arada Hülya hani takvim yaptırmıştım ya orada birkaç arkadaşı görmüş bayılmış oğlum çok şanslısın böyle bir sevdiğin olduğu için kız ne güzel düşünmüş yapmış falan demişler çok mutlu olmuş o da göğsüm kabardı dio manyak :)) kendi de çok beğenmişti zaten :)

walla canım ben izin alma dedim o da bugün heralde almıcam ya gelmek daha ii olacak bir an evvel diyor birde dediğin gibi burada alışcak sora gitmesi daha zor olacak.

aman iyi yönde değişsinler inşallah ya dün sevgilimin kuzeni aradı onunkide denizlide asker kasımda gitti. kız 8 aydır çıkıyorlar yemin törenine gitti kaldı denizlide 2 gün harika geçti falan diyordu çocuk pat geçen hafta ayrılmış ben senin beklentilerini karşılayamıorm die şaka gibi ya nasıl olur böyle bir şey o kız onuı bekliyor çocuğun yaptığına bak. çok üzüldüm çookkk Allah bizimkileri o psikolojiden uzak tutsun

Ne takvimi gökçem ?
Valla benimki inşallah iyi yönden değişiyor gibi,
Istanbulda arkadaşları yok yanında ailesi yok filan
Ya değerimi kiymetimi şimdi anlamaya başlıyor asıl galiba
Hele bi Amasya ya geçsin yapacağım süprizlerimi bi
Devreye sokayım ozaman göreçeğim ben onu

Hep askerliği, mesafeyi bahane ediodu,
Aklım sende kalcak kafayı yerim diyordu ama bak
Umduğu gibi çıkmadı hergün konuşuyoruz ve sevgili
Olmasakta günde neler yaptığımı filan anlatıyorum ..
Bugün konuşalım hatta cıtlatcam düşündüklerimi ,
Okadar da kötü değilmiş demi beyfendi diye
İnşallahhh bu askerlik bizi yine birleştirir daha da bağlanmasına sebep olur
Âminnnn

ben bi takvim yapmıştım tatlım cep takvimi diye geçiyor 12 aylık her ayın olduğun karta resimlerimizi bastırdım gitmeden ona verdim bende de 1 tane var oradan günlere çentik atıyoruz beraber :)
walla askerlik o kdr kötü bir şey değilmiş o zmn dimi Burcum? her şerde bir hayır var derler ya aslında sıkıntılı olabilcek bir süreç sizin için çok daha iyi şeyler doğuruyor. en önemlisi engel kalkıyor. bizimde evlenmemize engeldi bu Allah'ın izniyle bunuda atlattıkmı engelimiz kalmayacak.

bugün yemekhane içtiması vardı bizimkinin yemek dağıtmış askerlere:))

Ay ne güzel düşünmüşsünnn :))
Bende tanıştığımız ilk günlerin ve bazı yazışmalarımızı
Bastırmıştım whatsappten , resmimizi filan yapıltırmıştım
Bi deftere ,onu bidaha buluştuğumuzda ona vereçeğim inşallah :)

Evet cidden her şerde bir hayır var inanıyorum buna..
Benimki aramadı daha henüz, vakit bulamadı galiba
Kim bilir ne görevi vardı yine

Kızlar ben çok özledim (( zaman akksın bitsin artık bu arada şaka maka bizden başkaa kimse yok ilginç değil mi:/ ya askerlerr hep bekar yada yeterince sevilmiyolar

Son düzenleme:
Kızlar ben çok özledim (( zaman akksın bitsin artık bu arada şaka maka bizden başkaa kimse yok ilginç değil mi:/ ya askerlerr hep bekar yada yeterince sevilmiyolar

Ay yerim seniii evet ya bizden başka yok nedense ilginç :))

Bende özledimm hemde cok
Oyalanacak şeyler bulmaya çalışıyorum ama
Herşey onu hatırlatıyor bi an aklımdan çıkmıyor resmen,
Saate baktım demin , aa bizimkiler yattı şimdi saat 22:00 da
Işıklar kapanıyordu dedim :)

Güneşi beklerkeni izliyorum, kerem aynı benimki gibi
Karakter ve yapı olarak ikiz sanki azıcıkta olsa özlem gideriyorum

canım nedense aralıkta giden pek yok sanki bak kasım grubunda dolu var giden burada bi biz varız. yaa aynen feci özledim ya telefonda güçlü olmaya çalışıyorum ama içim gidio resmen. yemin törenine gidecekmisin?

off off bize herşey onları hatırlatıyor insan ölmüyor özlerken beklerken ama içi gidiyor

Aynen gökçem :2:
Geçecek mi bu 5.ay 10 gün ?
Şaka gibi ya geçmek bilmiyor (
Yaz gelsin yarimmm gelsin kavuşalım hepimiz

Aynen gökçem :2:
Geçecek mi bu 5.ay 10 gün ?
Şaka gibi ya geçmek bilmiyor (
Yaz gelsin yarimmm gelsin kavuşalım hepimiz

geçicek Burcucum zaman durmuyor ki akıp gidiyor zor geçicek sıkıntılı geçicek ama geçicek...

Hep derim kendi kendime Allah daha büyük ayrılıklar göstermesin en güzel mevsimde yanımızda olacaklar ondan sonra kısmetse hayat bizim

Evetttt , Haziran da doğum günüm ve Allah nasip ederse
Bir hafta önce bitanem gelmiş olcak askerden

Güzel günler bizleri bekliyor ..

Biz hep şey derdik ,
Biz ya birbirimizin imtihanı veyahut mükafatıyız derdik..
Cünkü hep zorluklarla mücadele ettik ediyoruz.. Hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…