Evetttt , Haziran da doğum günüm ve Allah nasip ederse
Bir hafta önce bitanem gelmiş olcak askerden
Güzel günler bizleri bekliyor ..
Biz hep şey derdik ,
Biz ya birbirimizin imtihanı veyahut mükafatıyız derdik..
Cünkü hep zorluklarla mücadele ettik ediyoruz.. Hayırlısı artık
bizde aynen öyle neler çektik ne zorluklar atlattık ama değiyor bak görüyormusun sabrın sonu selamet derler ya ben buna o kadar inanır oldumki. cefa çekilmeden sefa sürülmez o yüzden aşkımıza sımsıkı sarılıyoruz herşey çook güzel olacak.
canım şafak attırmaya kalamayacağım sanırım çok uykum geldi şimdiden şafak 161 hayırlı olsun
iyi geceler canım rüyanda askerini gör :)
7 senelik sevgilim askere gideli daha 3 gün oldu 12 ay nasıl geçicek bilmiyorum.tahmin ettiğimden dahada zormuş onsuzluk
Yemin törenine gidemicem sanırım uçak aynı gün geri dönmüo gece kalmak gerekiyor oda pek mümkün olmıcak gibibnmki ehliyete yazdrp gitti beni 12 side sınav var gelme dedi daha zor olur dedi bilemiorm napcam yemın töreninden bi hafta sonra doğum günü puff ((
Benımde 15 haziranda doğum günüm :))) inş yanımdaa olcaaak :))
sana çifte doğumgünü hediyesi olur gelişi :) zor olucak gitmek aslında ama gitmezsen bende mutsuz olucam gibi geliyo zaten sorup duruyor geliyorsun değil mi falan diye çok istekli kıramam bende napalım 12 saat otobüs yolculuğu katlanıcaz :S gece orada biryerde kalırdınız canım anneleri falan giderse evci çıkartabiliyor
Kayınvalidemler gitcek ama ben ayarlayabilsem doğum gnünde gitmek istiorum bakalım inş ayarlayabilirim hayrgittik dielim ayrılmak zor olcak napcaz bılmıorm bn biraz sulugözüm :/ sen kimle gitceksin ?
Günaydın kızceler
Benimde 13. Haziran doğumgünüm :)
Valla benim keşke imkanım olsaydı da gidebilseydim
Yemin törenine , nasıl şaşırır nasıl sevindirdi kim bilir ..
Hatta gidişimi ayarlaya bilsem Amasya ya arkadaşı onu almaya gitcek
Bende giderdim ama bakalım artık ne göstercek zaman ..
Hoşgeldin aramıza canımm :)
Geçiyor zaman ama zor geçiyor , bizde o yüzden burda
Birbirimize destek olmak icin varız
Allah kavuştursun canım. kesinlikle zor geçiyor ama sabretmeye çalışıyoruz. nerede askerin?
acemi birliği burdur merkezde canım.Allah sabır versin bütün bekleyenlere
merhabalar kızlar :)) çok uzun süredir takip ediyorum forumu ama sanırım hiç mesajım yok ilk mesajım bu konuya olacak :))
bende aranıza katılayim gün sayayim dedim:) Allah hepimize kolaylık versin..
hoşbuldum canım:) okudum okudum okumam mı hepsini okudum:)
Bizim Asker, kısa dönem cnm Hatay/Serinyol'da eğitim aşamasında daha..bende senin gibiyim 1 hafta oldu henüz...
Hatay'dan sonra Niğde'ye gidicek... Kısa dönem canım benimkide
oooo iyiymiş Hatay için iyi şeyler duydum. konuşabiliyormusunuz nasılmış rahatı falan?
bizimki dün hasta olmuş iğne yaptırmış ateşi çıkmış bugün istirahat vermiş revirdeki doktor. onun dışında iyi gidiyor diyor ama çok özleştik. 10 ocak yemin töreni var kısmetse ona gideceğim. şimdilik mehtap sayıyoruz şafak daha çok var
sen nerelisin? okul iş? ben Balıkesirliyim bir şirkette çalışıyorum yaklaşık 5 yıldır. evlenicez asker yolu gözlüyoruz
gittiğinden beri her gün konuştuk, iyimiş çok şükür tek sıkıntı botlardan dolayı yara olmuş ayağı bir numara büyük almıştı ama nedendir bilmiyorum...
oyyyy soğukmuymuş oralar yahu? üşütmüş heralde... çok geçmişler olsun askerine.. evet canım 10 ocakta bizimkinin de yemin töreni var ama saat kaçta olucak onu bilmiyorum bilgin var mı?
ben İstanbul'da oturuyorum aslen Bulgaristan göçmeniyim. Okulum bu sene bitti iş arıyorum, daha giremedim bi yere. Çalışıyor olsam daha çabuk geçicek vakit sanırım ama yok. Oy hayırlısıyla gelsin de tatlı telaşlarınız başlar
çok soğukmuş canım geceleri -20 derece falan oluyor diyor. koğuş içinde tabi nöbet falan yok ama illaki dışarının soğuğu giriyormuş içeri. 2 tane içlik giyiyormuş ancak yetiyor diyor
bende hiç bilmiyorum canım saatini sabah da oluyor öğlende bakalım birkaç gün önceden belli olur. gidecek misin yemin törenine? bir aksilik çıkmazsa ben gidicem.
hayırlısı olsun hakkında dediğin gibi işteyken çok çabuk zaman geçiyor ama izin konusu sıkıntılı olabiliyor mesela ben gidicem 10 ocakta ama daha müdürümden izin almadım umarım sıkıntı çıkarmazlar :/
umarım canım düşünüyoruz ama tabi zaman ne gösterir daha ortada söz nişan falan yok babam gitsin gelsin öyle dedi net :)
oy anam o ne öyle Allah kolaylık versin çok soğukmuş...
hmm anladım.. evet gidicem Allah nasip ederde bi aksilik çıkmazsa...
evet izin sıkıntılı oluyor malesef, bende içimden hep şey diyorum şu ana kadar giremedim işe şimdi 10 ocak yaklaşırken ararlarda kabul edilirmişim işe ne gülerim :)) umarım senin müdürün de bi sıkıntı çıkarmaz da cumartesi falan da mı çalışıyorsun?
aman canım benim çok sevdiğim bi ablam vardı bi başladı nisanda isteme arkasından nişan arkasından düğün ekimin sonunda bitirdi bütün hepsini =)) nişan bile yaptı yani o kadar kısacık zamanda haloluyor bi şekilde...
bizimkiler bişey demedi çevre zaten hep bi söz bekledi bence 2 senedir mezundu çünkü o çalışıyordu ama bizim hiç acelemiz yok galiba 6.5 senedir çıkıyoruz ve hiç sıkıştırmadık kendimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?