• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canım yaaa neoldu sana merak ettim

ayy canım sorma yaa bu gün çok sıkıldım elektrik yoktu , e doğal olarak int. yoktu.. o da yetmezmiş gibi bugün hasta oldum sancı çektim gün boyu , akşam olmadı bir türlü.. feci şekilde bunalmıştım ama şimdi iyiyim çok şükür :15:

ayy canım sorma yaa bu gün çok sıkıldım elektrik yoktu , e doğal olarak int. yoktu.. o da yetmezmiş gibi bugün hasta oldum sancı çektim gün boyu , akşam olmadı bir türlü.. feci şekilde bunalmıştım ama şimdi iyiyim çok şükür :15:

ya bende hasta olunca çok sancı çekiyorum ya mahfoluyorum ağrın nasıl geçti

ya bende hasta olunca çok sancı çekiyorum ya mahfoluyorum ağrın nasıl geçti

benim sancım aslaa kendiliğinden geçmiyor.. dişimi sıkayım derken hastanelik oluyorum.. hastaneye gidip iğne ya da serum yememek için ağrımı hissetmeye başladığım an ağrı kesici alıyorum.. bugün 2 tane ağrı kesici kullandım istemeye istemeye :5:

benim sancım aslaa kendiliğinden geçmiyor.. dişimi sıkayım derken hastanelik oluyorum.. hastaneye gidip iğne ya da serum yememek için ağrımı hissetmeye başladığım an ağrı kesici alıyorum.. bugün 2 tane ağrı kesici kullandım istemeye istemeye :5:

aaaaaaaaaa aynı benim durumum ben acillik oluyorum senelerce kandırdılar evlenince geçer die ama malesef:(((

bunun için doktora gittim doktor ağrını hissetmeye başlar gibi olunca hemen al ilaç geçer dedi ağrı varken alınca işe yaramıyo ya apranax fort kesiyo beni birtek

bunun için doktora gittim doktor ağrını hissetmeye başlar gibi olunca hemen al ilaç geçer dedi ağrı varken alınca işe yaramıyo ya apranax fort kesiyo beni birtek

ben bu konudan dolayı doktora hiç gitmedim.. ben ilk zamanlar majezik kullanıyordum biraz ağır bir ağrı kesici sonradan onu bıraktım dolorex e başladım.. çok şükür ağrımı geçiriyor :31:

günaydın kızlar.evi taşıdık çok şükür.evde iş bitmiyor o yüzden pek giremiyorum nete.bende 20lere geldim sonunda:1:

günaydın kızlar.evi taşıdık çok şükür.evde iş bitmiyor o yüzden pek giremiyorum nete.bende 20lere geldim sonunda:1:

kızlar ya hepiniz bunalıma girmişsiniz bende pek iyi değilim nişanlım mektup yollamış okuyunca dahada özlemim arttı benide alın aranıza

Selam Kızlar :3::3:

2 günlük bunalımımdan bu akşam çıkmış bulunuyorum, çünkü bugun 20lere veda ediyoruz... Hayırlısıyla su gibi geçsin onlar İnşallah

Kızlar,

Bugün kimseciklerin sesi çıkmıyor, o zmn şafağımı erkenden attırıyorum. Elveda 20ler, selam 10lar .... Atarsa 19, Çorum'a selam

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Kaç gündür sürekli gezmelerdeydik kızımla. Ev ziyaretlerimiz bir süreliğine sona erdi.Bu arada zamanda çok çabuk geçti şükür:21:
terazi hayırlı olsun yeni eviniz :) yerleşme falan derken günler geçer işte :1:
burcubasak, morfistan sizin şafakları görünce daha mutlu oluyorum yaa:16:

aaaaaaaaaa aynı benim durumum ben acillik oluyorum senelerce kandırdılar evlenince geçer die ama malesef:(((
canım benimde çok fenaydı. Doğum sancılarına suni sancı olduğu halde ben hastalık sancılarım daha fazlaydı diyordum düşün. Evlendikten sonra daha da arttı doğumdan sonra ise tamamen geçti.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Kaç gündür sürekli gezmelerdeydik kızımla. Ev ziyaretlerimiz bir süreliğine sona erdi.Bu arada zamanda çok çabuk geçti şükür:21:
terazi hayırlı olsun yeni eviniz :) yerleşme falan derken günler geçer işte :1:
burcubasak, morfistan sizin şafakları görünce daha mutlu oluyorum yaa:16:

canım benimde çok fenaydı. Doğum sancılarına suni sancı olduğu halde ben hastalık sancılarım daha fazlaydı diyordum düşün. Evlendikten sonra daha da arttı doğumdan sonra ise tamamen geçti.

ayyyy darısı başıma ya

Back