• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Kaç gündür sürekli gezmelerdeydik kızımla. Ev ziyaretlerimiz bir süreliğine sona erdi.Bu arada zamanda çok çabuk geçti şükür:21:
terazi hayırlı olsun yeni eviniz :) yerleşme falan derken günler geçer işte :1:
burcubasak, morfistan sizin şafakları görünce daha mutlu oluyorum yaa:16:

canım benimde çok fenaydı. Doğum sancılarına suni sancı olduğu halde ben hastalık sancılarım daha fazlaydı diyordum düşün. Evlendikten sonra daha da arttı doğumdan sonra ise tamamen geçti.

canım senin eşin hiç izne gelmedimi

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Kaç gündür sürekli gezmelerdeydik kızımla. Ev ziyaretlerimiz bir süreliğine sona erdi.Bu arada zamanda çok çabuk geçti şükür:21:
terazi hayırlı olsun yeni eviniz :) yerleşme falan derken günler geçer işte :1:
burcubasak, morfistan sizin şafakları görünce daha mutlu oluyorum yaa:16:

canım benimde çok fenaydı. Doğum sancılarına suni sancı olduğu halde ben hastalık sancılarım daha fazlaydı diyordum düşün. Evlendikten sonra daha da arttı doğumdan sonra ise tamamen geçti.

evet canım 10 lara geldik çok şükür :16: ayy canım ya sancı meselesi de kimi diyor ki evlenince geçiyor , kimi doğumdan sonra geçiyor diyor , kimisi de doğum yaptığı halde geçmiyor diyor.. bu ömrümün sonuna kadar çekilecek bir şey değil :18:

iyiyim demek adet olmuş canım , şafak 22, sen de gelmişsin 20'lere, nasıl bi duyguymuş ??

güzel canım az kaldığını hissetmeye başladım seninde 10lara birşey kalmamış

Kızlar,

Bugün kimseciklerin sesi çıkmıyor, o zmn şafağımı erkenden attırıyorum. Elveda 20ler, selam 10lar .... Atarsa 19, Çorum'a selam

çorum deme bana canım ya:(nişanlım çorumda

canım nasıl yorucudur o ev taşımak bilirim bende evlendikten sonra ilk defa taşınıcam şimdiden gasvet bastı yaa yaza taşınıcam bende

evet canım ya çok zor.sen nereye taşınacaksın bu arada eşinin ameliyatı için gitmiyormusun yanında olmayacakmısın

gunaydın hanımlar nasılsınız herkes bunalımlarda bende oyle yaa sanırım bu halımız askerlerımız gelene kadar devam edecek :31:

gunaydın hanımlar nasılsınız herkes bunalımlarda bende oyle yaa sanırım bu halımız askerlerımız gelene kadar devam edecek :31:

evet canım 10 lara geldik çok şükür :16: ayy canım ya sancı meselesi de kimi diyor ki evlenince geçiyor , kimi doğumdan sonra geçiyor diyor , kimisi de doğum yaptığı halde geçmiyor diyor.. bu ömrümün sonuna kadar çekilecek bir şey değil :18:

ben de öyle beterim bir de o dönemlerde vucut dirençsiz düştüğü için grip de oluyorum:18:

inşallah geçer canım. Kesinlikle şimdi ben daha iyi anlıyorum eskiden kabus gibiydi o dönemler
günaydın canım iyiyim ben şükür sen nasılsın? Ben bunalımda değilim sanırım son günler bende ters etki yaptı :21:

inşallah geçer canım. Kesinlikle şimdi ben daha iyi anlıyorum eskiden kabus gibiydi o dönemler

günaydın canım iyiyim ben şükür sen nasılsın? Ben bunalımda değilim sanırım son günler bende ters etki yaptı :21:

Maşallah de canım kendine, çünkü günümüz günümüzü tutmuyor biliyorsun

maşallah tabi canım :1: yok canım biz epey ayrılık yaşadığımız için biliyorum son günler bana daha kolay geçer hep onun etkisi yani

Hı sen tecrübelisinnn :49: sihirli bir değneğin bana dokunmasını bekliyorum ben de düzelmek için, çünkü enerjim düşük bu son günleri geçirmek istemiyorum, güya hazırlık yapıcaktım, elim kolum kalkmıyor ki :31:

Hı sen tecrübelisinnn :49: sihirli bir değneğin bana dokunmasını bekliyorum ben de düzelmek için, çünkü enerjim düşük bu son günleri geçirmek istemiyorum, güya hazırlık yapıcaktım, elim kolum kalkmıyor ki :31:
evet canım yaa sen çok bunalıma girdin bu ara :50: hazırlıklara ver kendini gerçekten iyi geliyor. Ben günün yarısında hazırlık yapmakla uğraşıyorum kalan yarısında da onları uygulayacağım günün hayalini kuruyorum. Çok iyi geliyor :16:

hemen bebiş yapmalıyımmm :17: :1:
:1::1: güldürdün beni morfistan Allah iyiliğini versin emi :1: Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin çok çok güzel birşey :16:

Back