günaydın kızlar.evi taşıdık çok şükür.evde iş bitmiyor o yüzden pek giremiyorum nete.bende 20lere geldim sonunda![]()
canım nasıl yorucudur o ev taşımak bilirim bende evlendikten sonra ilk defa taşınıcam şimdiden gasvet bastı yaa yaza taşınıcam bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar.evi taşıdık çok şükür.evde iş bitmiyor o yüzden pek giremiyorum nete.bende 20lere geldim sonunda![]()
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Kaç gündür sürekli gezmelerdeydik kızımla. Ev ziyaretlerimiz bir süreliğine sona erdi.Bu arada zamanda çok çabuk geçti şükür
terazi hayırlı olsun yeni eviniz :) yerleşme falan derken günler geçer işte
burcubasak, morfistan sizin şafakları görünce daha mutlu oluyorum yaa
canım benimde çok fenaydı. Doğum sancılarına suni sancı olduğu halde ben hastalık sancılarım daha fazlaydı diyordum düşün. Evlendikten sonra daha da arttı doğumdan sonra ise tamamen geçti.
geldi canım senin ameliyat zamanındaydı galibacanım senin eşin hiç izne gelmedimi
geldi canım senin ameliyat zamanındaydı galiba
iyi canım büyüyor o da. Kocaman oldubebiş napıyo tatlım benim ya
iyi canım büyüyor o da. Kocaman oldusende ne var ne yok? Eşinin bitti mi askerlik?
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Kaç gündür sürekli gezmelerdeydik kızımla. Ev ziyaretlerimiz bir süreliğine sona erdi.Bu arada zamanda çok çabuk geçti şükür
terazi hayırlı olsun yeni eviniz :) yerleşme falan derken günler geçer işte
burcubasak, morfistan sizin şafakları görünce daha mutlu oluyorum yaa
canım benimde çok fenaydı. Doğum sancılarına suni sancı olduğu halde ben hastalık sancılarım daha fazlaydı diyordum düşün. Evlendikten sonra daha da arttı doğumdan sonra ise tamamen geçti.
iyiyim demek adet olmuş canım , şafak 22, sen de gelmişsin 20'lere, nasıl bi duyguymuş ??
Kızlar,
Bugün kimseciklerin sesi çıkmıyor, o zmn şafağımı erkenden attırıyorum. Elveda 20ler, selam 10lar .... Atarsa 19, Çorum'a selam
canım nasıl yorucudur o ev taşımak bilirim bende evlendikten sonra ilk defa taşınıcam şimdiden gasvet bastı yaa yaza taşınıcam bende
evet canım 10 lara geldik çok şükürayy canım ya sancı meselesi de kimi diyor ki evlenince geçiyor , kimi doğumdan sonra geçiyor diyor , kimisi de doğum yaptığı halde geçmiyor diyor.. bu ömrümün sonuna kadar çekilecek bir şey değil :18:
inşallah geçer canım. Kesinlikle şimdi ben daha iyi anlıyorum eskiden kabus gibiydi o dönemlerevet canım 10 lara geldik çok şükürayy canım ya sancı meselesi de kimi diyor ki evlenince geçiyor , kimi doğumdan sonra geçiyor diyor , kimisi de doğum yaptığı halde geçmiyor diyor.. bu ömrümün sonuna kadar çekilecek bir şey değil :18:
günaydın canım iyiyim ben şükür sen nasılsın? Ben bunalımda değilim sanırım son günler bende ters etki yaptıgunaydın hanımlar nasılsınız herkes bunalımlarda bende oyle yaa sanırım bu halımız askerlerımız gelene kadar devam edecek![]()
inşallah geçer canım. Kesinlikle şimdi ben daha iyi anlıyorum eskiden kabus gibiydi o dönemler
günaydın canım iyiyim ben şükür sen nasılsın? Ben bunalımda değilim sanırım son günler bende ters etki yaptı![]()
maşallah tabi canımMaşallah de canım kendine, çünkü günümüz günümüzü tutmuyor biliyorsun
maşallah tabi canımyok canım biz epey ayrılık yaşadığımız için biliyorum son günler bana daha kolay geçer hep onun etkisi yani
ben de öyle beterim bir de o dönemlerde vucut dirençsiz düştüğü için grip de oluyorum:18:
inşallah geçer canım. Kesinlikle şimdi ben daha iyi anlıyorum eskiden kabus gibiydi o dönemler
günaydın canım iyiyim ben şükür sen nasılsın? Ben bunalımda değilim sanırım son günler bende ters etki yaptı![]()
evet canım yaa sen çok bunalıma girdin bu araHı sen tecrübelisinnnsihirli bir değneğin bana dokunmasını bekliyorum ben de düzelmek için, çünkü enerjim düşük bu son günleri geçirmek istemiyorum, güya hazırlık yapıcaktım, elim kolum kalkmıyor ki
![]()
hemen bebiş yapmalıyımmm![]()
![]()