• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

iyi akşamlar kızlar :3:

Morfistancım hazırlıklara başlamışsın iyiden iyiye hadi hayırlı olsun. Bu arada eşya çok önemli değil bence, çok da ince eleyip sık dokumaya gerek yok bak eviniz de olacakmış, o zmn istediğiniz gibi yaparsınız İnşallah :34:

inşallah canım .. evet ben hazırlıklara başladım ama benim bey ortalarda yok :1:

Bugün çok hüzünlüyüm :( doğum günüm eşim askerden hediyeler yollamış bana ağlamamak için zor tutuyorum kendımı:,(

Bugün çok hüzünlüyüm :( doğum günüm eşim askerden hediyeler yollamış bana ağlamamak için zor tutuyorum kendımı:,(

Canım benim doğum günün kutlu olsun Bu yalnız tek d.günün olsun inşallah...ama sevinmelisin bence bak eşin seni ne kadar önemsiyor ki unutmamış hatta oradan bile süpriz yapmiş kendini şanşlı hisset bence bırak hüznü filan

Berbat ötesi , iğrenç , çekilmez , aksi ve bir o kadar da sancılı bir gün daha bitmek üzere :25:

slm kızlar bakıyorum hepinizde bi bunalım halleri:14: yarın akşam beni de alır mısınız aranıza?:(yarın son izin günü perşembe sabahı gidecek eşim...tek tesellim bu son ayrılığımız olacak ve şafak30 azcık kaldı ama ayrılıklar yoruyor artık:(çok güzel bir izin geçirdik paşam da bende mutluluktan ucuyorduk neyse baalım bu son ya inşallah tamamaen gelsin babamız artık hiiiççç bırakmayacağız peşini....

canım hiç üzülme ne kadar düşünceli bi eşin oldugu için sevin benim dogum günümde eşim bişey yollamadı valla bi gelsin ah bi gelsin ben ona biliyorum yapacaklarımı ne hediyeler aldırcam kendime:49:

Back