Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Kızlar, yeni haftamız ışık hızıyla geçsin, bugün erkek arkadaşımın doğum günü, gece hiç uyumadım![]()
morfistanım nabr
iyi canım ne olsun bir gireyim bakayım kızlar napıyor dedim ama kimsecikler yoksen nasılsın??
yemek yedim geldim misafir vardı canım birsürü annemin ark yarında misafir var ama bu kez benim arkadaşım ve annesi
canım misafir iyi oluyor sohbet ederken falan zaman gelip geçiyor gün bitiyor..bende dün hiç hesapta yokken kayınvalideme gittim.. ben pazar gününü hiç ama hiç sevmem.. kayınvalideme gittim akşam döndüm pazar gününü o şekilde atlatmış oldum
![]()
dün bütün gün aklımdaydın biliyomusun pazar günlerini sevmediğini biliyorum kv le nasıl geçti ev meselesi neoldu
kayınvalidem ev konusuna pek karışmıyor.. işte diyor ki eviniz belli değil ki perde baksak halı baksak en azından onlar aradan çıksa diyor ama illa ki bize yakın olsun demiyor.. sağolsun o konuda sorun çıkarmıyor.. bizde kayınpeder daha baskın :44:
kayınvalidem ev konusuna pek karışmıyor.. işte diyor ki eviniz belli değil ki perde baksak halı baksak en azından onlar aradan çıksa diyor ama illa ki bize yakın olsun demiyor.. sağolsun o konuda sorun çıkarmıyor.. bizde kayınpeder daha baskın :44:
ben perdelerimi standart yaptırdım ve uydu canım kirada oturcaksan zaten öyle yap
canım ilk etapta kirada oturacağız ardından kendi evimize geçeceğiz.. ev şu an yapım aşamasında düşündüm ki kendi evimizin ölçülerine göre perde diktiririz kirada oturacağımız evde idare ederiz.. düğünden 6-7 ay sonra kendi evimize geçeceğiz nasip olursa.. o yüzden 2 defa perde masrafı yapmamış oluruz diye düşünüyorum![]()
zaten pileli oluyo ama tabi nasılbişey istediğini bilmiyorum
nasıl bir şey istediğimi bende bilmiyorumnişanlımın anneannesi bize 1 top perde aldı.. dün kayınvalidem gösterdi büyük ihtimalle onu değerlendireceğim
![]()
nasıl bir şey istediğimi bende bilmiyorumnişanlımın anneannesi bize 1 top perde aldı.. dün kayınvalidem gösterdi büyük ihtimalle onu değerlendireceğim
![]()
beğendinmi bari :)
evet beğendim fena görünmüyordu.. şu son zamanlarda moda olan sakallı perdeler var ya ondan![]()
iyi akşamlar kızlar
Morfistancım hazırlıklara başlamışsın iyiden iyiye hadi hayırlı olsun. Bu arada eşya çok önemli değil bence, çok da ince eleyip sık dokumaya gerek yok bak eviniz de olacakmış, o zmn istediğiniz gibi yaparsınız İnşallah![]()