• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

evet canım yaa sen çok bunalıma girdin bu ara :50: hazırlıklara ver kendini gerçekten iyi geliyor. Ben günün yarısında hazırlık yapmakla uğraşıyorum kalan yarısında da onları uygulayacağım günün hayalini kuruyorum. Çok iyi geliyor :16:

:1::1: güldürdün beni morfistan Allah iyiliğini versin emi :1: Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin çok çok güzel birşey :16:

Canım cidden şımarıklık değil, içim sıkılıyor, çıkamıyorum bunalımdan .. nolur hepınız dua edın, Rabbim bir an evvel ruhumu bu karartıdan kurtarsın ...

Canım cidden şımarıklık değil, içim sıkılıyor, çıkamıyorum bunalımdan .. nolur hepınız dua edın, Rabbim bir an evvel ruhumu bu karartıdan kurtarsın ...

kızzz sen çalıştığın halde bunalıma giriyorsun.. birde beni düşünsene o zaman ben hunileri takıp dolaşayım yani :1:

canım bardağın boş tarafından görmeye meyilliğim bu aralar , senin oyalandığın bi bebek vardı, noldu o:109:

canım onlar hala buradalar.. sık sık bebişin yanına gidiyorum.. velet yoruyor ama çok iyi oyalıyor.. :16: bardakların boş tarafını görmüyoruz :20: canım şafaklara baksana 20 gün nedir ki?? bu ayın sonunda bizimleler Allah nasip ederse... hep bu ayı bekliyorduk ahaa geldi işte :1:

canım onlar hala buradalar.. sık sık bebişin yanına gidiyorum.. velet yoruyor ama çok iyi oyalıyor.. :16: bardakların boş tarafını görmüyoruz :20: canım şafaklara baksana 20 gün nedir ki?? bu ayın sonunda bizimleler Allah nasip ederse... hep bu ayı bekliyorduk ahaa geldi işte :1:

bol bol prova yap minikle , hazır sancılardan da kurtulma yoluymuş:90:

Kizlar nasılsınız? Esimi yolcu ettim bugun simdi annemdeyim hic eve gidesim yok şımarık lik belki biraz ama cok zor geliyor bugun eve gitmek......dun gece garip bi sekilde uykudan uyanıp aglamaya basladim ama normal degil hickira hickira susturamadi esim yazik o da korktu niye oyle oldugunu bilmiyorum ama korkuyorum simdi bu gecede olursa diye esim de olmayacak yanimda:'(

estağfirullah canım niye şımarıklık olsun. Ruh hali öyle değişken birşeyki ne olacağı belli olmuyor :50: Rabbim yardımcın olsun en kötü ihtimalle askerin gelince geçer :16:

Kizlar nasılsınız? Esimi yolcu ettim bugun simdi annemdeyim hic eve gidesim yok şımarık lik belki biraz ama cok zor geliyor bugun eve gitmek......dun gece garip bi sekilde uykudan uyanıp aglamaya basladim ama normal degil hickira hickira susturamadi esim yazik o da korktu niye oyle oldugunu bilmiyorum ama korkuyorum simdi bu gecede olursa diye esim de olmayacak yanimda:'(
kıyamam canım benim yaa :50: Bende de eşimin izne geldiği gün olmuştu öyle. Sinir boşalması galiba. Başka şeyler düşünmeye çalış. Hem annende kalsan olmaz mı? İlk gece daha rahat geçer sanki

canım yaa eminim böyle bir araya gelip ayrılmalar insanı daha çok etkiliyordur.. öyle düşünme tabiki aynı şeyi yaşamayacaksın.. eşini şimdi gönderdin ama Allah'ın izniyle 1 ay sonra gelecek ve bir daha hiç gitmeyecek olaya bu taraftan bak :34: gerekirse 3-5 gün ailenle kal kalabalık olmak kafanı dağıtmana yardımcı olacaktır..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Kaç gündür sürekli gezmelerdeydik kızımla. Ev ziyaretlerimiz bir süreliğine sona erdi.Bu arada zamanda çok çabuk geçti şükür:21:
terazi hayırlı olsun yeni eviniz :) yerleşme falan derken günler geçer işte :1:
burcubasak, morfistan sizin şafakları görünce daha mutlu oluyorum yaa:16:
canım benimde çok fenaydı. Doğum sancılarına suni sancı olduğu halde ben hastalık sancılarım daha fazlaydı diyordum düşün. Evlendikten sonra daha da arttı doğumdan sonra ise tamamen geçti.

aramızda kaç gün varki GülliRanacım? Sen de 2 gün sonra kavuşacaksın işte :34:

evet canım 10 lara geldik çok şükür :16: ayy canım ya sancı meselesi de kimi diyor ki evlenince geçiyor , kimi doğumdan sonra geçiyor diyor , kimisi de doğum yaptığı halde geçmiyor diyor.. bu ömrümün sonuna kadar çekilecek bir şey değil :18:

ben de bekarken nasıl sancılı olurdum, hep iğne olurdum ağrım geçsin diye, ama evlenince geçti benim, tabi herkesin bünyesi farklıdır cnm :34:

güzel canım az kaldığını hissetmeye başladım seninde 10lara birşey kalmamış

çorum deme bana canım ya:(nişanlım çorumda

evet canım ya çok zor.sen nereye taşınacaksın bu arada eşinin ameliyatı için gitmiyormusun yanında olmayacakmısın

peki bi daha demem, atarsa Çankırı :1:

gunaydın hanımlar nasılsınız herkes bunalımlarda bende oyle yaa sanırım bu halımız askerlerımız gelene kadar devam edecek :31:

etmesin ama ya, onları bu şekilde karşılamak istemeyiz değil mi?

ben de öyle beterim bir de o dönemlerde vucut dirençsiz düştüğü için grip de oluyorum:18:

geçmiş olsun, çok dikkat etmek lazım sanki ben de hasta olucam gibi...

kızlar maşallah ne güzel şafaklar onlar öyle:nazar::nazar:
siz bitirin de bize sıra gelsin artık:1::1:

vallahi inanın biz de çok istiyoruz, bitsin artık da sıra size gelsin :34:

Son düzenleme:
estağfirullah canım niye şımarıklık olsun. Ruh hali öyle değişken birşeyki ne olacağı belli olmuyor :50: Rabbim yardımcın olsun en kötü ihtimalle askerin gelince geçer :16:

kıyamam canım benim yaa :50: Bende de eşimin izne geldiği gün olmuştu öyle. Sinir boşalması galiba. Başka şeyler düşünmeye çalış. Hem annende kalsan olmaz mı? İlk gece daha rahat geçer sanki

evime geldim şimdi canım her izinden sonra eve girer girmez ben şimdi ne yapıcam paşamla başbaşa kaldık diyorum içim rahat kafamda hazırlıklara basladım bile ama dün çok korkmuşum ben bu gece biraz tedirginim o yüzden...bazı ufak nedenlerden dolayı annemde kalmamı istemiyor eşim ailemle ilgili değil ama içi rahat etmez biliyorum kalsam çok iyi olurdu eminim de şimdilik böyle:(

canım yaa eminim böyle bir araya gelip ayrılmalar insanı daha çok etkiliyordur.. öyle düşünme tabiki aynı şeyi yaşamayacaksın.. eşini şimdi gönderdin ama Allah'ın izniyle 1 ay sonra gelecek ve bir daha hiç gitmeyecek olaya bu taraftan bak :34: gerekirse 3-5 gün ailenle kal kalabalık olmak kafanı dağıtmana yardımcı olacaktır..

sagol canım bu sefer daha rahat gönderdim sonuçta Allah ın ızniyle son uzun ayrılık ama ilk gün psikolojık olarak sallanıyorum illa..yarına bi temizlik yaparım bişey kalmaz bende:6:...yelnız ev temizlemek terapi gibi gelmeye basladı sanırım ruhsal bozukluga sahip olma yolunda hızla ilerliyorum:37::37:

Back