- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
güldürdün beni morfistan Allah iyiliğini versin emi
Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin çok çok güzel birşey
![]()
amin canım inşallah...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
kızlar maşallah ne güzel şafaklar onlar öyle
siz bitirin de bize sıra gelsin artık![]()
evet canım yaa sen çok bunalıma girdin bu arahazırlıklara ver kendini gerçekten iyi geliyor. Ben günün yarısında hazırlık yapmakla uğraşıyorum kalan yarısında da onları uygulayacağım günün hayalini kuruyorum. Çok iyi geliyor
![]()
Canım cidden şımarıklık değil, içim sıkılıyor, çıkamıyorum bunalımdan .. nolur hepınız dua edın, Rabbim bir an evvel ruhumu bu karartıdan kurtarsın ...
canım bizde şafağı size devretmeyi dört gözle bekliyoruzsiz de epey azaltmışsınız
![]()
inşallah canım inşallahdaha çok var bizim ama azalıyor işte yavaş yavaş
![]()
kızzz sen çalıştığın halde bunalıma giriyorsun.. birde beni düşünsene o zaman ben hunileri takıp dolaşayım yani![]()
canım bardağın boş tarafından görmeye meyilliğim bu aralar , senin oyalandığın bi bebek vardı, noldu o:109:
canım onlar hala buradalar.. sık sık bebişin yanına gidiyorum.. velet yoruyor ama çok iyi oyalıyor..bardakların boş tarafını görmüyoruz
canım şafaklara baksana 20 gün nedir ki?? bu ayın sonunda bizimleler Allah nasip ederse... hep bu ayı bekliyorduk ahaa geldi işte
![]()
bol bol prova yap minikle , hazır sancılardan da kurtulma yoluymuş:90:
estağfirullah canım niye şımarıklık olsun. Ruh hali öyle değişken birşeyki ne olacağı belli olmuyorCanım cidden şımarıklık değil, içim sıkılıyor, çıkamıyorum bunalımdan .. nolur hepınız dua edın, Rabbim bir an evvel ruhumu bu karartıdan kurtarsın ...
kıyamam canım benim yaaKizlar nasılsınız? Esimi yolcu ettim bugun simdi annemdeyim hic eve gidesim yok şımarık lik belki biraz ama cok zor geliyor bugun eve gitmek......dun gece garip bi sekilde uykudan uyanıp aglamaya basladim ama normal degil hickira hickira susturamadi esim yazik o da korktu niye oyle oldugunu bilmiyorum ama korkuyorum simdi bu gecede olursa diye esim de olmayacak yanimda:'(
Kizlar nasılsınız? Esimi yolcu ettim bugun simdi annemdeyim hic eve gidesim yok şımarık lik belki biraz ama cok zor geliyor bugun eve gitmek......dun gece garip bi sekilde uykudan uyanıp aglamaya basladim ama normal degil hickira hickira susturamadi esim yazik o da korktu niye oyle oldugunu bilmiyorum ama korkuyorum simdi bu gecede olursa diye esim de olmayacak yanimda:'(
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Kaç gündür sürekli gezmelerdeydik kızımla. Ev ziyaretlerimiz bir süreliğine sona erdi.Bu arada zamanda çok çabuk geçti şükür
terazi hayırlı olsun yeni eviniz :) yerleşme falan derken günler geçer işte
burcubasak, morfistan sizin şafakları görünce daha mutlu oluyorum yaa
canım benimde çok fenaydı. Doğum sancılarına suni sancı olduğu halde ben hastalık sancılarım daha fazlaydı diyordum düşün. Evlendikten sonra daha da arttı doğumdan sonra ise tamamen geçti.
evet canım 10 lara geldik çok şükürayy canım ya sancı meselesi de kimi diyor ki evlenince geçiyor , kimi doğumdan sonra geçiyor diyor , kimisi de doğum yaptığı halde geçmiyor diyor.. bu ömrümün sonuna kadar çekilecek bir şey değil :18:
güzel canım az kaldığını hissetmeye başladım seninde 10lara birşey kalmamış
çorum deme bana canım yanişanlım çorumda
evet canım ya çok zor.sen nereye taşınacaksın bu arada eşinin ameliyatı için gitmiyormusun yanında olmayacakmısın
gunaydın hanımlar nasılsınız herkes bunalımlarda bende oyle yaa sanırım bu halımız askerlerımız gelene kadar devam edecek![]()
ben de öyle beterim bir de o dönemlerde vucut dirençsiz düştüğü için grip de oluyorum:18:
kızlar maşallah ne güzel şafaklar onlar öyle
siz bitirin de bize sıra gelsin artık![]()
ben de bekarken nasıl sancılı olurdum, hep iğne olurdum ağrım geçsin diye, ama evlenince geçti benim, tabi herkesin bünyesi farklıdır cnm![]()
o zaman güzel düşüneyim güzel olsun.. inşallah bünyem bana problem çıkarmazzz![]()
İnşallah cnm, her şey dilediğin gibi olsun![]()
estağfirullah canım niye şımarıklık olsun. Ruh hali öyle değişken birşeyki ne olacağı belli olmuyorRabbim yardımcın olsun en kötü ihtimalle askerin gelince geçer
kıyamam canım benim yaaBende de eşimin izne geldiği gün olmuştu öyle. Sinir boşalması galiba. Başka şeyler düşünmeye çalış. Hem annende kalsan olmaz mı? İlk gece daha rahat geçer sanki
canım yaa eminim böyle bir araya gelip ayrılmalar insanı daha çok etkiliyordur.. öyle düşünme tabiki aynı şeyi yaşamayacaksın.. eşini şimdi gönderdin ama Allah'ın izniyle 1 ay sonra gelecek ve bir daha hiç gitmeyecek olaya bu taraftan bakgerekirse 3-5 gün ailenle kal kalabalık olmak kafanı dağıtmana yardımcı olacaktır..