• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Bayramda askerleriyle beraber olacak arkadaşlarımız için safak sayalım :21: Sızın adınıza cok sevınıyorum :21: bol boll hasret giderin güç toplayın sonra da bizi teselli edin:1:

bende görüşemeyeceklerdenim keşke evli olsaydık gidip evci çıkarırdım bayramda birlikte olmak güzel olurdu kısmet artık bende görüşecekler adına seviniyorum :)

Kızlar nasılsınız?? 15 gün sonra askerlerine kavuşanlar olacak çok sevindim bol boooool hasret giderin :16::16: siz sevdiklerinizle hasret giderirken biz de çift hanelere inmiş olacağız :52::52: :72:

bı sure duygusal sarkılar dınlememek lazım bence :31: ben esımı ılk gonderdıgım sıralar ısyerınde radyo acmıstım bı sarkı cıktı adını bılmıyorum ama gel teskere dıye sozlerı vardı :14: tesadufunde bu kadarı :26:

ben bu aralar pek iyi değilim moral vereceğime telefonda hep kötü oluyorum onunda moralini bozuyorum ama çok zaman var sanki bitmeyecek gibi geliyor:(

Kızlar nasılsınız?? 15 gün sonra askerlerine kavuşanlar olacak çok sevindim bol boooool hasret giderin :16::16: siz sevdiklerinizle hasret giderirken biz de çift hanelere inmiş olacağız :52::52: :72:

ıyıym canım sen nasılsın? evet 15 gun kaldı aklıma geldıkce heyecan yapıyorum :52::52: ne gıysem ne yemek yapıp gotursem dıye :23:
cıft hanelere ınelım yahu en azından moralımız bıraz duzelır :31:

ben bu aralar pek iyi değilim moral vereceğime telefonda hep kötü oluyorum onunda moralini bozuyorum ama çok zaman var sanki bitmeyecek gibi geliyor:(

bazen bende oyle oluyorum 100 kusur gun dıyorum nasıl gecer ama Allah sabır versın canım hepımıze 40 kusur gunu atlattık darısı dıger gunlere ıns :31::31:

gunaydın canım evet herkes muhabbette hadı bızde tanısalım artık adım bellı oldugu uzere fatma 29 yasındayım Kocaelı'ndeyım ozel bır sırkette muhasebecıyım evlıyım ve bır de dunyalar tatlısı bır kızım var hadı kızlar hepımız tanısalım gec bıle kaldık bence :31:

günaydınlaaarr :) bende dilek 25 yaşımdayım..trabzondayım ve çalışmıyorum :50: nişanlıyım ve nasip olursa mayısta evleniyorummmm :16:

günaydınlaaarr :) bende dilek 25 yaşımdayım..trabzondayım ve çalışmıyorum :50: nişanlıyım ve nasip olursa mayısta evleniyorummmm :16:

gunaydın canım memnun oldum :31: bazen bende calısmasam kızımla vakıt gecırsem dıyorum kpss ye falan hazırlansam dıyorum bakalım esım gelsın de dusunebılırım :1:

kızlar nolur bana bi fikir verin eşimin cuma günü yemin töreni var gidip gitmeme konusunda cok kararsızım eşim araba gece saat 12 de die pek gitmemi istemiyor bende gitmeyi cok istiyorum napacagımı bilmiyorum :(

kızlar nolur bana bi fikir verin eşimin cuma günü yemin töreni var gidip gitmeme konusunda cok kararsızım eşim araba gece saat 12 de die pek gitmemi istemiyor bende gitmeyi cok istiyorum napacagımı bilmiyorum :(

bence git canım eşini yalnız bırakma hemde hasret giderirsiniz çokmu uzak gideceğin yer,ben bile nişanlım daha 2 hafta olmuştu gideli yemin töreni olduğunda annesi gitmediği halde babası ile gitmiştim

bazen bende oyle oluyorum 100 kusur gun dıyorum nasıl gecer ama Allah sabır versın canım hepımıze 40 kusur gunu atlattık darısı dıger gunlere ıns :31::31:

inşallah canım neyseki gececi olmuş gece konuşmamız rahat olacak ama yinede hergün beraberken şimdi birden boşluğa düştüm işyerindede beraber çalışıyorduk

Kizlaarrr nasilsiniz? Bi an evvel sonbahar bitsin de kis gelsin :))) bulundugunz sehirde havalar nasil? Ben ankaradayim ve sogukkkk ..

Kizlaarrr nasilsiniz? Bi an evvel sonbahar bitsin de kis gelsin :))) bulundugunz sehirde havalar nasil? Ben ankaradayim ve sogukkkk ..

ben ıyıyım canım gunler gecınce daha ıyı oluyorum ozellıkle aksam saatlerı kendımı daha ıyı hıssedıyorum :26: valla benım sehrımde hava acık cokta soguk degıl kıs gelsınde askerlerımızde gelsın :52::52::52:

Cnmm bence gitmelisin yalniz mi olacaksin cok ayri ortam gidecegin yer cok mu uzak

Back
X