Cnmm bnde 27yasindayim Tvciyim ama suan ara verdim oglumdan dolayi Halkla iliskiler tanitim islerine destek veriyorum homeofis istanbulda yasiyoruz ama suan geziciyiz birde oglusum var 2,5yasinda
cok memnun oldum canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnmm bnde 27yasindayim Tvciyim ama suan ara verdim oglumdan dolayi Halkla iliskiler tanitim islerine destek veriyorum homeofis istanbulda yasiyoruz ama suan geziciyiz birde oglusum var 2,5yasinda
Gunaydin kizlar off gune bu sarkiyla basladim normalde uzak dururum ama esimleyken aracta son gun hep bu parcaya denk gelmisttik;( Mithat Körler - Güneşimi kaybettim gözlerini görmem gerek - Dailymotion video
Bayramda askerleriyle beraber olacak arkadaşlarımız için safak sayalımSızın adınıza cok sevınıyorum
bol boll hasret giderin güç toplayın sonra da bizi teselli edin
![]()
bı sure duygusal sarkılar dınlememek lazım benceben esımı ılk gonderdıgım sıralar ısyerınde radyo acmıstım bı sarkı cıktı adını bılmıyorum ama gel teskere dıye sozlerı vardı
tesadufunde bu kadarı :26:
Kızlar nasılsınız?? 15 gün sonra askerlerine kavuşanlar olacak çok sevindim bol boooool hasret giderinsiz sevdiklerinizle hasret giderirken biz de çift hanelere inmiş olacağız
![]()
![]()
ben bu aralar pek iyi değilim moral vereceğime telefonda hep kötü oluyorum onunda moralini bozuyorum ama çok zaman var sanki bitmeyecek gibi geliyor![]()
gunaydın canım evet herkes muhabbette hadı bızde tanısalım artık adım bellı oldugu uzere fatma 29 yasındayım Kocaelı'ndeyım ozel bır sırkette muhasebecıyım evlıyım ve bır de dunyalar tatlısı bır kızım var hadı kızlar hepımız tanısalım gec bıle kaldık bence![]()
günaydınlaaarr :) bende dilek 25 yaşımdayım..trabzondayım ve çalışmıyorumnişanlıyım ve nasip olursa mayısta evleniyorummmm
![]()
ıyıym canım sen nasılsın? evet 15 gun kaldı aklıma geldıkce heyecan yapıyorumne gıysem ne yemek yapıp gotursem dıye
cıft hanelere ınelım yahu en azından moralımız bıraz duzelır![]()
Ben de iyiyim canım, askerimin de bayramda izin alma ihtimali vaaarr inşallah gelir çook özledim![]()
kızlar nolur bana bi fikir verin eşimin cuma günü yemin töreni var gidip gitmeme konusunda cok kararsızım eşim araba gece saat 12 de die pek gitmemi istemiyor bende gitmeyi cok istiyorum napacagımı bilmiyorum![]()
Ben de iyiyim canım, askerimin de bayramda izin alma ihtimali vaaarr inşallah gelir çook özledim![]()
bazen bende oyle oluyorum 100 kusur gun dıyorum nasıl gecer ama Allah sabır versın canım hepımıze 40 kusur gunu atlattık darısı dıger gunlere ıns![]()
canım bayramda alınan izin yine askerliği uzatıyor değil mi ben yanlış bilmiyorum
inşallah canım neyseki gececi olmuş gece konuşmamız rahat olacak ama yinede hergün beraberken şimdi birden boşluğa düştüm işyerindede beraber çalışıyorduk
Kizlaarrr nasilsiniz? Bi an evvel sonbahar bitsin de kis gelsin :))) bulundugunz sehirde havalar nasil? Ben ankaradayim ve sogukkkk ..
kızlar nolur bana bi fikir verin eşimin cuma günü yemin töreni var gidip gitmeme konusunda cok kararsızım eşim araba gece saat 12 de die pek gitmemi istemiyor bende gitmeyi cok istiyorum napacagımı bilmiyorum![]()