• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

aynen canım yaa oyle yapıyorum ama 1 hafta sonra kesın gelebılıcekmı onu bılemıyorum bulundugumuz bolgedekı askerıyeden aldıgımız gun 24u ama askerıye daha solemedı esıme ne zaman cıkabılıcegını hesaplıcaz dııp oyalıolar o yuzden bı taraftanda sevıncımız yarıda kalıyo bı bıtse bı gelsede artık hayatımız duzene gırse yruldum artık kosusturmadan:(

Günaydın kızlar, suriyeyide vurduk canım çok sıkkın moralim bozuldu Allahım inşallah bişey olmaz

kızlar esımle konustum ılk defa dedımkı 4 ay var nasıl gececek genelde ben moral verıyordum ona esımde bak gecmıse 1 ay gecmıs bıle oda gececek dıyor ama offff bunaldım ben yaaa :14::14::14::14::14::14::14::14:

kızlar esımle konustum ılk defa dedımkı 4 ay var nasıl gececek genelde ben moral verıyordum ona esımde bak gecmıse 1 ay gecmıs bıle oda gececek dıyor ama offff bunaldım ben yaaa :14::14::14::14::14::14::14::14:

canim bn de ayni durumdayim ben ona moral verecegime o bana moral veriyor,uzuluyorum sonra da:((( ciftlere dussek artik biraz rahatlasak yaaa:((

Bende bu ara cok doluyorum ya gun icinde umutsuzluga dusuyorum gecmiyor sanki takildi gunler;(

nisa canım eşlerimiz nihayet bugün tanıstılar:)aslında onlar tanısıyorlarmış ama bizim bahsettiğimiz insan olduklarını bilmiyorlarmış bugün konusurken eşimle yine açıldı konusu yerini söyledim hee tamam ben biliyorum onu dedi gitmiş konuşmuşlar seninki de o sen miydin demiş eşime çok şükür bulabildiler birbirlerini:1:

Evet cnmm esimde aksam dedi orada bozuk bir dahili var orayi aradim kimse kullanmiyormus diger teller mesguldu esimde oradan geciyormustu acti Sansa konustuk telde sorun cikarmadi o zaman dedi KK da ki arkadasinin esiyle tanistik dedi CNm bayramda esin gelecek mi?ben 3gun gidicem sanirim polis yada Öğretmen evine bakalim bi dedik

arkadaslar herkese slm bnde 3 yıllık evlıyım esım asker ve allah ızın verırse 1 hafta sonra burda gercı genellemede burdaydı saglık sorunlarından dolayı ama ılk kez 1 aydır gelmedı hıc alıskın olmadıgımız ıcın cok zor geldı ve mayıs ayında bıtmesı gereken askerlık hala bıtmedı hava degısımlerınden dolayı ona kızsammı bu halde oldugumuz ıcın bensız duramadıgından geldıgınden sevınsemmı bılemıyorum ve bu uzun surecın ardından bıtıcegıne ınanamıyoruz yıne bı aksılık cıkarmı dıye sız sız olun askerlık bıtmeden evlenmeyın cunku o yataga her gırdıgınde burnunun dıregı sızlıyo ınsanın zor uyuyosun allah sabır versın herkese..:43:

gözün aydın canım...seni çok iyi anlıyorum bende evliyim eşim 1 aylık asker henüz ama sanki çok uzun zamandır yokmuş gibi geliyor... :( daha 5 ay var gelmesine... umarım bizimkiside hemen geçer de kavuşuruz.. Allahım sağ salim kavuştursun inşallah hepimizi...

Evet cnmm esimde aksam dedi orada bozuk bir dahili var orayi aradim kimse kullanmiyormus diger teller mesguldu esimde oradan geciyormustu acti Sansa konustuk telde sorun cikarmadi o zaman dedi KK da ki arkadasinin esiyle tanistik dedi CNm bayramda esin gelecek mi?ben 3gun gidicem sanirim polis yada Öğretmen evine bakalim bi dedik

gelecek insaallah konusmuş komutanlarıyla olumlu bakmıslar 5 günlüğüne gelmeyi planlıyor bakalım.

gelecek insaallah konusmuş komutanlarıyla olumlu bakmıslar 5 günlüğüne gelmeyi planlıyor bakalım.

benim eşimde gelmek istiyor ama daha konuşmadı inşallah izin verirler ya çok özledim ben gideyim desem belki daha köye yollama ihtimalleri varmış orda kalıcak yer yemek herşey problem olur. şuanda kaldığı yer bile küçücük biyermiş orda bile problemken köyü düşünemiyorum :(

gözün aydın canım...seni çok iyi anlıyorum bende evliyim eşim 1 aylık asker henüz ama sanki çok uzun zamandır yokmuş gibi geliyor... :( daha 5 ay var gelmesine... umarım bizimkiside hemen geçer de kavuşuruz.. Allahım sağ salim kavuştursun inşallah hepimizi...

amın canım yaa ama yemın torenıne gıtmelısın cokk guzel oluyo sankı esınle ılk kez tanısıyomussun gıbı farklı bısı oluyor bence asker eslerının yasaması gereken bı duygu ama gecıyo yanı 2. aydan snra daha hızlı gecıyo yanı bırazda olsa alısmıs oluyosun yokluguna allah sabır versın

amın canım yaa ama yemın torenıne gıtmelısın cokk guzel oluyo sankı esınle ılk kez tanısıyomussun gıbı farklı bısı oluyor bence asker eslerının yasaması gereken bı duygu ama gecıyo yanı 2. aydan snra daha hızlı gecıyo yanı bırazda olsa alısmıs oluyosun yokluguna allah sabır versın
Cok dogru cnmm ilk tanismis gibi cok farkli o Duygu ;)

benim eşimde gelmek istiyor ama daha konuşmadı inşallah izin verirler ya çok özledim ben gideyim desem belki daha köye yollama ihtimalleri varmış orda kalıcak yer yemek herşey problem olur. şuanda kaldığı yer bile küçücük biyermiş orda bile problemken köyü düşünemiyorum :(

evli olması izin konusunda bir avantaj bence:)umarım izin verirler size de biz kesin gözüyle bakıyoruz planlar yapıldı bile:)ya ben bizim gitmemiizdense onların gelmesi daha iyi diye düşünüyorum ben.sonuçta onlarda evlerinin rahatlığını özlüyorlar onlara da ii geliyor inşaallah size de izin verirler de biraz olsun özlem giderirsiniz.

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ben hıc iyi değilim bu sınırdaki helikopteri vurma olayından sonra :14: sınıra birlikler gönderilmeye başlanmış canım çok sıkkın . Allah bütün askerlerimizin yanında olsun inşallah.

Memurlarnette de suriye ve türkiye'yi karşılaştırmişlar onu görünce de kötü oldum ben :14:

Back
X