• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Eş olunca daha kolay sanki ya da evli olmayınca bana oyle geliyor evet erkek arkadaşımi ama durumlar biraz karışık diyelim ben pek sormadım . Yani sadece nereye gittiğini sormuştum. Ne olarak yapacaksin demedim . Heralde oyle bulunuyor . Oyle oluncada beklicem mecbur .bu arada ben bi sey duydum doğu da olunca çıkana kadar çarşı izni yokmuş doğru mu

sen şuan ailenn yanndasındr. evlendikden sonra ne eşinin ailesine yannda yapabilirsin nede ailene gitmek istemezsin düzenini bozmak istemesin evimi özlerim zaten ki bizimkiler bide uzak çalışıyorumda

Son düzenleme:
inşallah ya şu terhis gününü öğrenemedik gitti ya :(

Benim eşimin bulunduğu yerde hiç izin kullanmazsanız 29-31 Ocak arası terhis tarihi demişler. Askerlik resmi olarak 12 şubatta bitecekmiş ama izin alınmazsa izinden düşülerek 29-31 Ocak arası terhis olunacakmış. O sebeple eşim de daha erken olmaz diyor. Ama burda bazı arkadaşlar 12 gün erken olabilir diyorlar, az da olsa umutlanıyorum :)

sen şuan ailenn yanndasındr. evlendikden sonra ne eşinin ailesine yannda yapabilirsin nede ailene gitmek istemezsin düzenini bozmak istemesin evimi özlerim zaten ki bizimkiler bide uzak çalışıyorumda

Hmm tabi o zorlukları da var çocuğu olana daha zor tabi

kızlar bişey sorcam.
şimdi bunlar hafta sonu izne çıkıyorlarya.
ozaman haliyle sivil giyiniyorlar
o sivilleri yıkayacak yerleri yok dımı?

Benim eşimin bulunduğu yerde hiç izin kullanmazsanız 29-31 Ocak arası terhis tarihi demişler. Askerlik resmi olarak 12 şubatta bitecekmiş ama izin alınmazsa izinden düşülerek 29-31 Ocak arası terhis olunacakmış. O sebeple eşim de daha erken olmaz diyor. Ama burda bazı arkadaşlar 12 gün erken olabilir diyorlar, az da olsa umutlanıyorum :)

ilk kez oldğu için onlarda tam bilmiyor sanırım anlamadım ki izmir asgeri daire başkanlığına sordum bak yavrum toplam 6 ay dedi bnde nasıl olur herks 5ay 5 gün yapıyordu dedim bak yavrum ben izinlerle birlikte söylüyorum dedi sürekli bak yavrum bak yavrum bende sinirlendim neden benimle yavrum diye konuşuyorsnz dedim :)

ilk kez oldğu için onlarda tam bilmiyor sanırım anlamadım ki izmir asgeri daire başkanlığına sordum bak yavrum toplam 6 ay dedi bnde nasıl olur herks 5ay 5 gün yapıyordu dedim bak yavrum ben izinlerle birlikte söylüyorum dedi sürekli bak yavrum bak yavrum bende sinirlendim neden benimle yavrum diye konuşuyorsnz dedim :)

hahaha çok iyiymiş. ne dedi peki:9::9::9:

hahaha çok iyiymiş. ne dedi peki:9::9::9:

bayandı yaşımı fln sordu sen küçüksün demeye getiriyor bende lütfen benimle yavrumlu konuşmayın resmi olalım lütfen dedim birazda askerlik 12 gün uzucak skntısını ondan çıkardım sanırım :)

bayandı yaşımı fln sordu sen küçüksün demeye getiriyor bende lütfen benimle yavrumlu konuşmayın resmi olalım lütfen dedim birazda askerlik 12 gün uzucak skntısını ondan çıkardım sanırım :)

bende erkek sandım:9::9:

benim eşim ilk elinde yıkıyordu şuan bulunduğu yerde çamaşır makinası varmış

okdar insanın eşyası karışmıyormu birbiriyle. ayrı ayrı atarlarsa bile bunun asması var:1::1:
ben giderken bi gömlek mi alsam diye düşündümde.
üstündekinide ondan alırdım.
bidahakinde yıkayıp götürürdüm diye şey ettim..

çok mu üstüne düşmüş olurum. bizim daha çok yeni o yüzden:26:

bizim bu hafta sonu yokmuş.
gidecek üst devrelere iki hafta izin vermişler. haftaya kaldı artık:)
aynen açmamalar çok kötğ. kendimi kötü hissediyorum:( bide işte oluyorum diye..
ondan artık beni akşam 10da arayacak:)
dün dayanamamış saat 8de aradı:17: rabbim hayırlı olanı nasip eylesin:)

aminn canım.. bizimde haftasonu iznimiz yok.. planlamıştık nette görüşürüz diye artık haftaya kaldı :(

Kızlaaarrr bugün de bitiyoorr:32: Mutlu sona yaklaşıyoruz yavaş yavaş:34: Pozitif düşünücem artık, ağlamakla hiç geçmiyor zaman:20:

Kızlaaarrr bugün de bitiyoorr:32: Mutlu sona yaklaşıyoruz yavaş yavaş:34: Pozitif düşünücem artık, ağlamakla hiç geçmiyor zaman:20:

canım dusununce gerçekten iyi bir süreyi geride bıraktık çok şukur Kurban Bayramından sonra 2li sayılara geçicez ozaman daha keyifli şafak sayarız :D :D

Kızlaarrrr:3::3::3:
Bizim topikde ilkay bir şey yazmıştı şafak sanırım 100lülerden inmemişti. 'Kavuşmamaıza hiç bu kadar az kalmamıştı'
Her geçen gün kavuşmaya doğru geçiyor.Ve her geçen gün hiç bu kadar az olmayacak, ve bi sonraki gün ve bi sonraki günde...Oysa insanı en yıpratan şey, gitmesine 1 ay var 3 gün var, beş gün var demekti.Sizinde kavuşmanıza hiç bu günkü kadar az kalmamıştı böyle düşünün.Allah yardımcınız olsun gerçekten ağlamak da bazen güzel ama sürekli de öyle geçmiyor:20::20:

morfistan kullanıcısından alıntı

ben bugün nişanlıma sordum suriyeyle ilgili haberler dönüyor mu oralarda asker sevkiyatıyla ilgili diye.. öyle bişey hiç söylenmedi dedi.. Allah korusun yaa...

Ben de sordum eşime Suriye ile ilgili bişey yok dedi ama korkuyorum ben de. Bir de eşim Hatay'da benim. Allah korusun hepsini.
12 uzama olayı da çok kötü oldu. Ama bazı arkadaşlar 12 uzamayabilir diyolar. Keske öyle birşey olsa.

bende sordum kızlar suriye olayını eşime. yazı gelmiş komutanlar bile geç çıkıyormuş eşim tankçı onların bakımını temizliğini yapıyorlarmış hazırlıyorlar dedi herhangi bişey olunca götürcekler bizi dedi. inş öyle bişey olmaz kimsenin eşi,nişanlısı evladı gitmesin Allah hepsini korusun:50:

Kızlaarrrr:3::3::3:
Bizim topikde ilkay bir şey yazmıştı şafak sanırım 100lülerden inmemişti. 'Kavuşmamaıza hiç bu kadar az kalmamıştı'
Her geçen gün kavuşmaya doğru geçiyor.Ve her geçen gün hiç bu kadar az olmayacak, ve bi sonraki gün ve bi sonraki günde...Oysa insanı en yıpratan şey, gitmesine 1 ay var 3 gün var, beş gün var demekti.Sizinde kavuşmanıza hiç bu günkü kadar az kalmamıştı böyle düşünün.Allah yardımcınız olsun gerçekten ağlamak da bazen güzel ama sürekli de öyle geçmiyor:20::20:

Biz az mi agladik seymaaa yaa simdi tam abla olduk ama demii :-)

Back
X