Yok ankesörlüden arıyo sadece.. fırsat bulamıyordur bazen çok yoğun oluyorlar biliyorum çok zor ama içini ferah tutmaya çalış arar elbet..
Ya bnde onu dusunuyorum biz acemilikte daha iyiydik bu arada baska forumlarda suriye sinira sevkiyat var diyorlar batidan falan var mi duyumunuzkizlar usta birliginde rahat ederiz dedik ama biz acemide daha rahat konusuyorduk( umarim boyle devam etmezz canim cok sikkin, aksam olunca bunalima giriyorum saatler gecmiyor sankii..
Ya bnde onu dusunuyorum biz acemilikte daha iyiydik bu arada baska forumlarda suriye sinira sevkiyat var diyorlar batidan falan var mi duyumunuz
Bilmiyorum ama iyiyim diyip kapatsa yeter gerçi bi surden sonra yetmiyeck ama :) bitsin artık ya O kadar tanıdığım var askerde tabi onlar uzun dönem şak şak mesajlasiyoruz :) anlamıyorum bi tek bizimkiler mi bahtsız bedevi .)
ben bugün nişanlıma sordum suriyeyle ilgili haberler dönüyor mu oralarda asker sevkiyatıyla ilgili diye.. öyle bişey hiç söylenmedi dedi.. Allah korusun yaa...
Allah korusun cnmm Rabbim saglicakla kavustursun askerlerimize boyle soylentiler duyunca askerlik suresi kisalma umidim sonuyorzaten 12gun muhabbetide bize vurdu
Ya bnde onu dusunuyorum biz acemilikte daha iyiydik bu arada baska forumlarda suriye sinira sevkiyat var diyorlar batidan falan var mi duyumunuz
evet canım en fazla 1 buçuk saat.. az önce yine konuştuk ben dayanamayıp konuyu açtım ve dediki tamam o zaman gelsin de bakarız yani kestirip atmadığına göre ikna olacak[/QUOTE
Cok sevindim canimm demistim ben sanaa ikna olacak) ozaman safaaaakk bayram diyoruuuuz
evet bence bizimkiler bahtsız bedevi fazladan 12 gün askerlik olayı bunların döneminde başladı
az önce konuştuk bunu söyledim ona.. ama istemedi..buraya tek gelip tek dönmeni istemiyorum dedi
Kızlar benim askerim içeri telefon sokabildi ama biz de sadece akşamları konuşuyoruz. O da yarım saat falan. Gerçi komutan telefonları toplayabilir dedi ama inşallah öyle bir şey olmaz. Olursa biz de acemideki düzene geri döneceğiz Rabbim korusun. Kaldığı koğuş iyiydi değiştirmişler en kötü olana vermişler şimdi. Yoğun oluyorlarmış zaten, nöbetler falan da başlayacakmış. Üzülmeyin, fırsat imkan olunca muhakkak ararlar.
Bilmiyorum ama iyiyim diyip kapatsa yeter gerçi bi surden sonra yetmiyeck ama :) bitsin artık ya O kadar tanıdığım var askerde tabi onlar uzun dönem şak şak mesajlasiyoruz :) anlamıyorum bi tek bizimkiler mi bahtsız bedevi .)
Gunaydin kizlar bir safak daha attik:)
Kizlar iyi gunler herkese .. ben de 29 ocak sayiorm safagi
Kizlar iyi gunler herkese .. ben de 29 ocak sayiorm safagi
offfff yaaa ilk defa sabah aradi acamadim((
offfff yaaa ilk defa sabah aradi acamadim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?