• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Hiiı bi de onu unutmuşum ben kesin bizimkiler bahtsız ya millet rahat rahat yapar gelir iş bizimki oldu mu çarşafa dolanır benusta birliginde telefon sokar diye rahattim

biz kısalsın diye beklerken bizimkilerin şafağı uzuyor...nişanlım haftasonunu bekliyor.. bir arkadaşı tlfn getirecek .. inşallah sorun çıkmazzzz:18:

galiba artk istemiş. bence zaman geçsin ister oda.
bnmkinede şafak 139 diyorum. oda diyorki benim şafağım hafta sonu senle buluşcağım gün:17:

zamanla sokarlar. daha bir haftalıklar sokamamaları az kullanmaları normal.
az zaman geçsin düzenleri yatakları arkadaşları belli olsun sokarlar. arama olmasada muhakkak mesajlaşma olacaktır

ankesörlü tlfnlar düzeldi ben rahatladım çok şükür günde 4-5 defa konuşuyoruz..birde içeri tlfn sokabilse msjlaşmaya başlasak çoook güzel olurr :16: ayyy canım sen haftasonu göreceksin darısı bizleree :43:

ankesörlü tlfnlar düzeldi ben rahatladım çok şükür günde 4-5 defa konuşuyoruz..birde içeri tlfn sokabilse msjlaşmaya başlasak çoook güzel olurr :16: ayyy canım sen haftasonu göreceksin darısı bizleree :43:

ahhhh o açamamalar...ben 1 kez yaşadım hemde yeni gittiği dönemde... resmen içimden bir parça koptu gittii.. tekrar arar canım dert etme :34:

bizim bu hafta sonu yokmuş.
gidecek üst devrelere iki hafta izin vermişler. haftaya kaldı artık:)
aynen açmamalar çok kötğ. kendimi kötü hissediyorum:( bide işte oluyorum diye..
ondan artık beni akşam 10da arayacak:)
dün dayanamamış saat 8de aradı:17: rabbim hayırlı olanı nasip eylesin:)

morfistan kullanıcısından alıntı

ben bugün nişanlıma sordum suriyeyle ilgili haberler dönüyor mu oralarda asker sevkiyatıyla ilgili diye.. öyle bişey hiç söylenmedi dedi.. Allah korusun yaa...

Allah korusun cnmm Rabbim saglicakla kavustursun askerlerimize boyle soylentiler duyunca askerlik suresi kisalma umidim sonuyor :( zaten 12gun muhabbetide bize vurdu

Ben de sordum eşime Suriye ile ilgili bişey yok dedi ama korkuyorum ben de. Bir de eşim Hatay'da benim. Allah korusun hepsini.
12 uzama olayı da çok kötü oldu. Ama bazı arkadaşlar 12 uzamayabilir diyolar. Keske öyle birşey olsa.

Yok zaten biz biraz karışıgiz canim ya adres su : K.K. LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 3'ÜNCÜ MÜHT.BLG.K.LIĞI 35'İNCİ MÜHT.BL./MUŞ MERKEZ

Anlayamadım bile canım :) muş merkezde karakol mu yada ne komutanlığı ne diye aratıcaz benim eşim jandarma bulmak kolaydı :)

Anlayamadım bile canım :) muş merkezde karakol mu yada ne komutanlığı ne diye aratıcaz benim eşim jandarma bulmak kolaydı :)

Benim tek bildiğim bu hiç sormadım valla ne nedir diye :( bilmiyorum da ayrıca :( artık onun aramasını bekleyecez mecbur .( sen eşini mi bekliyorsun yoksa erkek arkadaşın mi ?

Benim tek bildiğim bu hiç sormadım valla ne nedir diye :( bilmiyorum da ayrıca :( artık onun aramasını bekleyecez mecbur .( sen eşini mi bekliyorsun yoksa erkek arkadaşın mi ?

eşimi canım alışıyorum ama ilk zamanlar çok zorlandım:( ne olarak yapıyor ki askerliğini senin erkek arkadaşındı sanırım demi canım

ya kusura bakma görmedim adresi tekrar gönderrmisin canım hemen bakayım hala görüşemediniz mi

eşimi canım alışıyorum ama ilk zamanlar çok zorlandım:( ne olarak yapıyor ki askerliğini senin erkek arkadaşındı sanırım demi canım

Eş olunca daha kolay sanki ya da evli olmayınca bana oyle geliyor evet erkek arkadaşımi ama durumlar biraz karışık diyelim ben pek sormadım . Yani sadece nereye gittiğini sormuştum. Ne olarak yapacaksin demedim . Heralde oyle bulunuyor . Oyle oluncada beklicem mecbur .bu arada ben bi sey duydum doğu da olunca çıkana kadar çarşı izni yokmuş doğru mu

Eş olunca daha kolay sanki ya da evli olmayınca bana oyle geliyor evet erkek arkadaşımi ama durumlar biraz karışık diyelim ben pek sormadım . Yani sadece nereye gittiğini sormuştum. Ne olarak yapacaksin demedim . Heralde oyle bulunuyor . Oyle oluncada beklicem mecbur .bu arada ben bi sey duydum doğu da olunca çıkana kadar çarşı izni yokmuş doğru mu

yerine göre değişiyormuş canım yemin törennde bi aileyle tanıştım ağrıya gidicekti oğlu onlarda öyle dediler kesin bilmiyorum yine

morfistan kullanıcısından alıntı

ben bugün nişanlıma sordum suriyeyle ilgili haberler dönüyor mu oralarda asker sevkiyatıyla ilgili diye.. öyle bişey hiç söylenmedi dedi.. Allah korusun yaa...

Ben de sordum eşime Suriye ile ilgili bişey yok dedi ama korkuyorum ben de. Bir de eşim Hatay'da benim. Allah korusun hepsini.
12 uzama olayı da çok kötü oldu. Ama bazı arkadaşlar 12 uzamayabilir diyolar. Keske öyle birşey olsa.

aminnn cnmm Rabbime emANETler ya benim eşimin ordada 12 gün erken terhis ve izinli gibi gösterecekler denmiş ama net bişi yok ortada

Back
X