- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
offfff yaaa ilk defa sabah aradi acamadim((
ahhhh o açamamalar...ben 1 kez yaşadım hemde yeni gittiği dönemde... resmen içimden bir parça koptu gittii.. tekrar arar canım dert etme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offfff yaaa ilk defa sabah aradi acamadim((
Hiiı bi de onu unutmuşum ben kesin bizimkiler bahtsız ya millet rahat rahat yapar gelir iş bizimki oldu mu çarşafa dolanır benusta birliginde telefon sokar diye rahattim
galiba artk istemiş. bence zaman geçsin ister oda.
bnmkinede şafak 139 diyorum. oda diyorki benim şafağım hafta sonu senle buluşcağım gün
zamanla sokarlar. daha bir haftalıklar sokamamaları az kullanmaları normal.
az zaman geçsin düzenleri yatakları arkadaşları belli olsun sokarlar. arama olmasada muhakkak mesajlaşma olacaktır
bikac saniye sesini duyabildim sadece aksama ararim dediahhhh o açamamalar...ben 1 kez yaşadım hemde yeni gittiği dönemde... resmen içimden bir parça koptu gittii.. tekrar arar canım dert etme![]()
bikac saniye sesini duyabildim sadece aksama ararim dedi((
oyy o acamamalar cok kotu oluyo ınsan kendını cok kotu hıssedıyor bende bı kac kez acamadım :26::26:
Günaydın kader arkadaşlarım :)
ankesörlü tlfnlar düzeldi ben rahatladım çok şükür günde 4-5 defa konuşuyoruz..birde içeri tlfn sokabilse msjlaşmaya başlasak çoook güzel olurrayyy canım sen haftasonu göreceksin darısı bizleree
![]()
ahhhh o açamamalar...ben 1 kez yaşadım hemde yeni gittiği dönemde... resmen içimden bir parça koptu gittii.. tekrar arar canım dert etme![]()
oyy o acamamalar cok kotu oluyo ınsan kendını cok kotu hıssedıyor bende bı kac kez acamadım :26::26:
Canim bana numara bulucaktın ya daha ooceki yorumlarda atmıştım adresi
son ayrılığınız olur inş. canım inşallah hepimizin![]()
ya kusura bakma görmedim adresi tekrar gönderrmisin canım hemen bakayım hala görüşemediniz mi
Allah korusun cnmm Rabbim saglicakla kavustursun askerlerimize boyle soylentiler duyunca askerlik suresi kisalma umidim sonuyorzaten 12gun muhabbetide bize vurdu
Yok zaten biz biraz karışıgiz canim ya adres su : K.K. LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 3'ÜNCÜ MÜHT.BLG.K.LIĞI 35'İNCİ MÜHT.BL./MUŞ MERKEZ
Anlayamadım bile canım :) muş merkezde karakol mu yada ne komutanlığı ne diye aratıcaz benim eşim jandarma bulmak kolaydı :)
Benim tek bildiğim bu hiç sormadım valla ne nedir diyebilmiyorum da ayrıca
artık onun aramasını bekleyecez mecbur .( sen eşini mi bekliyorsun yoksa erkek arkadaşın mi ?
ya kusura bakma görmedim adresi tekrar gönderrmisin canım hemen bakayım hala görüşemediniz mi
eşimi canım alışıyorum ama ilk zamanlar çok zorlandımne olarak yapıyor ki askerliğini senin erkek arkadaşındı sanırım demi canım
Eş olunca daha kolay sanki ya da evli olmayınca bana oyle geliyor evet erkek arkadaşımi ama durumlar biraz karışık diyelim ben pek sormadım . Yani sadece nereye gittiğini sormuştum. Ne olarak yapacaksin demedim . Heralde oyle bulunuyor . Oyle oluncada beklicem mecbur .bu arada ben bi sey duydum doğu da olunca çıkana kadar çarşı izni yokmuş doğru mu
morfistan kullanıcısından alıntı
ben bugün nişanlıma sordum suriyeyle ilgili haberler dönüyor mu oralarda asker sevkiyatıyla ilgili diye.. öyle bişey hiç söylenmedi dedi.. Allah korusun yaa...
Ben de sordum eşime Suriye ile ilgili bişey yok dedi ama korkuyorum ben de. Bir de eşim Hatay'da benim. Allah korusun hepsini.
12 uzama olayı da çok kötü oldu. Ama bazı arkadaşlar 12 uzamayabilir diyolar. Keske öyle birşey olsa.
aminnn cnmm Rabbime emANETler ya benim eşimin ordada 12 gün erken terhis ve izinli gibi gösterecekler denmiş ama net bişi yok ortada