• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Yok ankesörlüden arıyo sadece.. fırsat bulamıyordur bazen çok yoğun oluyorlar biliyorum çok zor ama içini ferah tutmaya çalış arar elbet..

Bilmiyorum ama iyiyim diyip kapatsa yeter gerçi bi surden sonra yetmiyeck ama :) bitsin artık ya O kadar tanıdığım var askerde tabi onlar uzun dönem şak şak mesajlasiyoruz :) anlamıyorum bi tek bizimkiler mi bahtsız bedevi .)

kizlar usta birliginde rahat ederiz dedik ama biz acemide daha rahat konusuyorduk:(( umarim boyle devam etmezz :( canim cok sikkin, aksam olunca bunalima giriyorum saatler gecmiyor sankii..
Ya bnde onu dusunuyorum biz acemilikte daha iyiydik bu arada baska forumlarda suriye sinira sevkiyat var diyorlar batidan falan var mi duyumunuz

Ya bnde onu dusunuyorum biz acemilikte daha iyiydik bu arada baska forumlarda suriye sinira sevkiyat var diyorlar batidan falan var mi duyumunuz

ben bugün nişanlıma sordum suriyeyle ilgili haberler dönüyor mu oralarda asker sevkiyatıyla ilgili diye.. öyle bişey hiç söylenmedi dedi.. Allah korusun yaa...

Bilmiyorum ama iyiyim diyip kapatsa yeter gerçi bi surden sonra yetmiyeck ama :) bitsin artık ya O kadar tanıdığım var askerde tabi onlar uzun dönem şak şak mesajlasiyoruz :) anlamıyorum bi tek bizimkiler mi bahtsız bedevi .)

evet bence bizimkiler bahtsız bedevi fazladan 12 gün askerlik olayı bunların döneminde başladı :47:

ben bugün nişanlıma sordum suriyeyle ilgili haberler dönüyor mu oralarda asker sevkiyatıyla ilgili diye.. öyle bişey hiç söylenmedi dedi.. Allah korusun yaa...

Allah korusun cnmm Rabbim saglicakla kavustursun askerlerimize boyle soylentiler duyunca askerlik suresi kisalma umidim sonuyor :( zaten 12gun muhabbetide bize vurdu

Allah korusun cnmm Rabbim saglicakla kavustursun askerlerimize boyle soylentiler duyunca askerlik suresi kisalma umidim sonuyor :( zaten 12gun muhabbetide bize vurdu

aminn inşallah.. benim kısalmasıyla ilgili ümitlerim yok denecek kadar az.. nişanlım teskere almak üzere olan kısa dönemlerle muhabbet etmiş ve onlar demişler ki ''askerliğin kısalması muhabbeti her dönem yapılıyor bizim dönemimizde de vardı bizden önceki kısa dönemlerin zamanında da''.. bunları duyunca artık kendimi o ümitten uzaklaştırmaya başladım :14:

Yok canim ben de sordum erkek arkadasima ama oyle birsey yok dedi.. kotu seyler dusunmeyelim canimm. oyle birsey olsa bizden once onlarin haberi olur zaten.

az önce konuştuk bunu söyledim ona.. ama istemedi..buraya tek gelip tek dönmeni istemiyorum dedi:41:

galiba artk istemiş. bence zaman geçsin ister oda.
bnmkinede şafak 139 diyorum. oda diyorki benim şafağım hafta sonu senle buluşcağım gün:17:

Kızlar benim askerim içeri telefon sokabildi ama biz de sadece akşamları konuşuyoruz. O da yarım saat falan. Gerçi komutan telefonları toplayabilir dedi ama inşallah öyle bir şey olmaz. Olursa biz de acemideki düzene geri döneceğiz Rabbim korusun. Kaldığı koğuş iyiydi değiştirmişler en kötü olana vermişler şimdi. Yoğun oluyorlarmış zaten, nöbetler falan da başlayacakmış. Üzülmeyin, fırsat imkan olunca muhakkak ararlar.

zamanla sokarlar. daha bir haftalıklar sokamamaları az kullanmaları normal.
az zaman geçsin düzenleri yatakları arkadaşları belli olsun sokarlar. arama olmasada muhakkak mesajlaşma olacaktır

Back
X