merkezdemi senn askerin canım? 13 saat burdan amasya ya keşke daha yakın olsaydı gider 1 günde olsa görr gelirdim, sen yakınmışın canım erzincana?
Merkezde canım ben de çok uzağım 15 saat( Bayramda gitmeyi düşünüyorum canım ben
önce bende o gelsin istiyordum ama şimdi ben gitmeyi düşünüyorum umarım ayarlayabilirizde çooook özledimm.uçakla mı gidiceksin
Erkek arkadaşım da gelmeyi düşünüyor canım 2 gün izin alsa 4 gün yol izni olucak çünkü. Ama gelemezse ben gidicem duramam ben:) Uçakla gitmeyi düşünüyorum canım ama fiyatlar da çok yüksekŞimdiden rez. yaptırdım
ben uçakla nereye gidiceğimi bile bilmiyorum ki yakın çarşamba var ordan otbüs ayarlıyabilcekmiyim hiç bilmiyorum ama bu gidişle bilet bulabilcekmiyim bilmiyorum
kısa dönem mi canım? yeni mi başladı senin eşin ?
evet kısa dönem daha bugun gitti benim eşim
evet kısa dönem daha bugun gitti benim eşim
insaallah canım Rabbimin izniyle 4 bucuk ay sonra hep birlikte olacagız eşlerimizle.sende içini ferah tut iyi düşün.ben alıştım duruma çok özlüyorum ama sıkıntı etmiyorum. zaman da gözümde hiç büyümüyor hele ki bundan sonra çarşı izinleri filan derken daha cabuk gececek emin ol.çocugunuz var mı?
Kızlar acil cevap verin bilen falan varsa
Oyle yapacam peki ben oranın numarasını nereden bulacam
askere hertürlü hakaret var yenı gıttıgı yerde kufur var bır tek kısıye ıkı saat suren bulasık var tuvalet temızlıgı var ustada 3 gunde bunları yasadı halada yasıyo benım nısanlım hersey cok kotu elımden bır ıkı rutbelıyı aratmak gelde ama ters teptı ne yapacagımı bılmıyorum çok kotu hersey
askere hertürlü hakaret var yenı gıttıgı yerde kufur var bır tek kısıye ıkı saat suren bulasık var tuvalet temızlıgı var ustada 3 gunde bunları yasadı halada yasıyo benım nısanlım hersey cok kotu elımden bır ıkı rutbelıyı aratmak gelde ama ters teptı ne yapacagımı bılmıyorum çok kotu hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?