kız kardeşi fln yokmu onun kardeşiyim de.
Ablası var . Ama bilmiyorum ki desem mi oyle bi de daha Dun girdi askere boyle hemen pat diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız kardeşi fln yokmu onun kardeşiyim de.
Ablası var . Ama bilmiyorum ki desem mi oyle bi de daha Dun girdi askere boyle hemen pat diye[/QUOT
benim eşimde bana diyo olurda ulaşamazsan arayabilirsin diyo benim eşimde bugün amasya taşovaya gidiyor akşam o arayamazsa ben arıcam dayanamam napim ya. ara canım ne olucak sanki ablasıyım dersin
Ablası var . Ama bilmiyorum ki desem mi oyle bi de daha Dun girdi askere boyle hemen pat diye
Kızlar nasılsınız??![]()
çok şükür 1 gün daha eksildiği için daha iyiyim... ama büyük bir sıkıntı var ki kışladaki tüm tlfnlar bozuk.. nişanlımda içeriye tlfn sokamadı günde sadece 1 kez konuşabiliyoruz o da içeride tlfnu olan askerler sayesinde... tlfn sıkıntısını komutanlara bildirmişler adamlarda ee napalım demiş... cvba bakar mısınız...![]()
Kızlar nasılsınız??![]()
Ne demek napalım yaa..Nerde canım askerin? Benim erkek arkadaşım da tlfn sokamadı ama herkesde varmış, biraz sabredelim canım alışsınlar telefonları da sokarlar inşallah.
nasıl olduğumu bilmiyorum ya eşim amasya taşovaya gidiyor bugün nasıl biyer hiç bilmiyorum umarım rahat olurlar yannda tlfnuda yok o arayamazsa ben karakolu arayıp ulaşcam. orda rahat oldğunu duysam bende rahatlıcam dün gece uyuyamadımsen nasılsın ?
benim eşimde bana diyo olurda ulaşamazsan arayabilirsin diyo benim eşimde bugün amasya taşovaya gidiyor akşam o arayamazsa ben arıcam dayanamam napim ya. ara canım ne olucak sanki ablasıyım dersin
Oyle yapacam peki ben oranın numarasını nereden bulacam
Canım dün ben de öyleydim.. dün usta birliğine teslim oldu askerim ama çok şükür rahat bir yermiş keyfi yerindeydi.. Bugün haber alırsın canım merak etme, bizde de telefon yok ama usta birliğinde daha rahat ararlar diye düşünüyorum akşam 12 de bile aradı. Hafta sonu çarşı izinleri de olursa rahat rahat konuşuruz canımm![]()
Nerdeydi canım senn askerin ? benim eşim amasya taşovaya gidicek bugün ordanda başka yerede gönderebiliyorlarmış oraya bağlı başka karakola hafta sonu çarşı izni verilir mi gidiceği yerde çıkabilceği bi çarşı varmı onu bile bilmiyoruz, içim daralıyor iyiki bu sayfa varya derdimi sadece burda paylaşabiliyorum dışardan biri nekadar anlıcak diye düşünüyorum.umarım tez zamanda kavuşuruz hepimiz
Canım benim askerim Erzincan'da. Bu hafta netleşir canım herşey çarşı izinleri 2 haftada bir olucakmış bizim zatenBen de sadece sizinle paylaşıyorum burası da olmasa kimse anlamıyor zaten. Anlatınca abarttığımı düşünüyorlar
![]()
bugun benim eşim hatay serinyola gitti cok üzgünümbitermi acabaa
Canim ben toren de seni gordum esimle gelecektim ayni yere gidecekler tanistiralim diye o an bulamadim sizi maviliydin degil mi? Oglundan tanidim:)
gercekten mi?yeşil vardı üzerimde ama dogru görmüssundür çünkü benimkinden baska spiderman yoktubende bakındım ama göremedim canım keşke tanısabilseydik
benim eşim buraya gelenler iki yere ayrıldı diyor biri mühimmat digeri eşimin oldugu yermiş evli ve çocugu olan var mı diye sormuslar birtek benimki varmış.sanırım orada da karsılasamadılar farklı yerdeler.
artık daha dıkkat edecegım canım cokta fazlam yok zaten![]()
eşinle konusmussunuzdur nasıl anlatıyor.benimki çok güzel bahsettii içimi ferahlattı.komutanlarından tut eski yeni bütün askerler cok iyi diyor.