selam arkadaşlar... şafak saati (şafak sayar) diye bir şey varmış.. sizler duydunuz mu??
İnternette şafak sayar programları var canım onlardan mı bahsediyorsun :44:
yok canım kol saati varmış.. şafağı giriyormuşsun o geri sayım yapıyor.. saniyesine kadar :)
evett canim internette gordum simdii:)) tam bana gore saat sayiyorum ben zaten cizelge yaptim:))
bende yeni gördüm başka forumdaki kızlar yazdılar onlarda varmış.. gün geçtikçe saat dıt dıt dıt dıt ötüyormuş..
desene askerlerımız gelene kadar dal gıbı olacagızoyle valla calısıncada zor gecıyor canım zaten ıs sıkıntısı da ayrı pek ıstende memnun degılım hersey ust uste gelınce vakıt gecmek bılmıyor
bizim acemiliğimiz ankaradaydı şimdi kırıkkale yahşihan a geçıyor yarın teslim olacak.evci izni bildiğim kadarıyla senin bahsettiğin gibi olmuyor sen gidiyorsun evlilik cüzdanınla çıkarabiliyorsun cuma saat 18 den pazar 18 e 2 yada 4 hakkı var diye biliyorum.bayramda eşim uygun olursa bir hafta izin alacak ben onun yanına gidemem çocuk filan zor oluyoöyle korktuğun gibi olmaz inşaallah kaynımın 20 günü kaldı o da asker onu da korkutmuslardı biraz bastan ama sonra izin konusunda hiç sorun yasamadı inşaallah bizim de oyle olur canım
Canım ilk üç ay acemi birliğinde oluyorlar daha sonra dokuz ayda devlet memuru gibi oluyorlar. Sabah sekiz akşam beş çalışıyor gibi birliğe gidip geliyorlar ve maaş alıyorlar bu sırada. Yedek subay oluyorlar yani.
supermiiss:) biz de alaliimm:))
Ben netten program indirdim gün sayıyor sadece :) Plakalara gelince de şehirleri sayıyormuş ama gelemedik ki daha oraya çok varSaati alsam saniye başı bakarım herhalde ben
O günleri de görücez inşallah canımm
anladım canım sağol cevapladığın için ama umarım öyle olmaz :)
izin verirlerse inşallah bizde görüşebiliriz..bayram da bir kaç günlüğüne gidip gelirim bende... Allahım hepsine yardım etsin.. inş eşlerimize sağ salim kavuşuruz...
Canim ben toren de seni gordum esimle gelecektim ayni yere gidecekler tanistiralim diye o an bulamadim sizi maviliydin degil mi? Oglundan tanidim:)insaallah canım Rabbimin izniyle 4 bucuk ay sonra hep birlikte olacagız eşlerimizle.sende içini ferah tut iyi düşün.ben alıştım duruma çok özlüyorum ama sıkıntı etmiyorum. zaman da gözümde hiç büyümüyor hele ki bundan sonra çarşı izinleri filan derken daha cabuk gececek emin ol.çocugunuz var mı?
kendine iyi bak canım kızına bakabilmen için senn iyi olman gerekiyor.fazlan varsa verde yoksa verme
Ay inşallah inşallah canım
Kızlar acil cevap verin bilen falan varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?