352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kendine iyi bak canım kızına bakabilmen için senn iyi olman gerekiyor.fazlan varsa verde yoksa verme

izin verirlerse inşallah bizde görüşebiliriz..bayram da bir kaç günlüğüne gidip gelirim bende... Allahım hepsine yardım etsin.. inş eşlerimize sağ salim kavuşuruz...

anladım canım sağol cevapladığın için ama umarım öyle olmaz :)

izin verirlerse inşallah bizde görüşebiliriz..bayram da bir kaç günlüğüne gidip gelirim bende... Allahım hepsine yardım etsin.. inş eşlerimize sağ salim kavuşuruz...

insaallah canım Rabbimin izniyle 4 bucuk ay sonra hep birlikte olacagız eşlerimizle.sende içini ferah tut iyi düşün.ben alıştım duruma çok özlüyorum ama sıkıntı etmiyorum. zaman da gözümde hiç büyümüyor hele ki bundan sonra çarşı izinleri filan derken daha cabuk gececek emin ol.çocugunuz var mı?

Canim ben toren de seni gordum esimle gelecektim ayni yere gidecekler tanistiralim diye o an bulamadim sizi maviliydin degil mi? Oglundan tanidim:)

Ay inşallah inşallah canım

Canim bi şey soracaktım . Dun gece oyle bi rüya gördüm ki cok kötü su an kafam tel. Götürecekti ama içeri sokamadi heralde aramızda cok iyi değil aslında ama ben ona nasıl ulaşabilirim bilgin var mi telefon ile arasam ne dicem sevgiliyiz desem verirler mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…