352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canım gecmıs olsun hızlı hızlı okudum da sanırım esın rahatsızlanmıs sımdı nasıl?

arı sokmuş çok şişmiş eli ayağı fln acile götürmüşler, iyi şuan çok şükür yanımda olsa arı sokmasından ağlamazdım da insan uzak olunca bahane arıyor ağlamak için

arı sokmuş çok şişmiş eli ayağı fln acile götürmüşler, iyi şuan çok şükür yanımda olsa arı sokmasından ağlamazdım da insan uzak olunca bahane arıyor ağlamak için

tekrar gecmıs olsun canım ıns tez zamanda bıterırler 120 lı hanelere geldık bakalım

tekrar gecmıs olsun canım ıns tez zamanda bıterırler 120 lı hanelere geldık bakalım

bize göre geldikde canım ocak sonu bitiiyor sanırım ben kendımı mutlu hissetmek için değiştrmiyorum bu bitince kalan günleri saymakda kolay olur diye düşünüyrum:)

bize göre geldikde canım ocak sonu bitiiyor sanırım ben kendımı mutlu hissetmek için değiştrmiyorum bu bitince kalan günleri saymakda kolay olur diye düşünüyrum:)

esım ızınsız ocak 17 dıyor dıger donemlerden hıc bır farkı olmayacakmıs oyle demısler esıme. eger uzarsa da dedıgın gıbı geresını saymak kolay olur

esım ızınsız ocak 17 dıyor dıger donemlerden hıc bır farkı olmayacakmıs oyle demısler esıme. eger uzarsa da dedıgın gıbı geresını saymak kolay olur

inşallah öyle olur canım ya ben çok sıkılıyorum evde spora başlıyorum bugün iş çıkışı gidicem sonra yorulur uyurum diyorum :) senin nasıl geçiyor vaktin ?

inşallah öyle olur canım ya ben çok sıkılıyorum evde spora başlıyorum bugün iş çıkışı gidicem sonra yorulur uyurum diyorum :) senin nasıl geçiyor vaktin ?

cok ıyı olur senın ıcın canım bende ıs cıkısı kızımı almaya gıdıyorum eve gelınce de onun pesınden kosarken vakıt gecıyo ama uyuyunca bende cok sıkılıyorum malesef

selam kızlar bu sabah eşimi yolcu ettim ne alışmısız ya biranda yeniden başa döndük Rabbim tez zamanda kavustursun sevdiklerimize

selam kızlar bu sabah eşimi yolcu ettim ne alışmısız ya biranda yeniden başa döndük Rabbim tez zamanda kavustursun sevdiklerimize

alısılmaz mı canım yaa malesef basa donduk ama sımdı de kurban bayramını bekleyecegız ıns evcı ıznı falan cıkabılırler

Son düzenleme:

Amiiiinn canım.. Görüşmemiz iyi mi oldu kötü mü bilemedim Tekrar ayrılmak çok zor geldi Zaman hiç geçmicek gibi geliyor, bunalıma girdim resmen

Amiiiinn canım.. Görüşmemiz iyi mi oldu kötü mü bilemedim Tekrar ayrılmak çok zor geldi Zaman hiç geçmicek gibi geliyor, bunalıma girdim resmen

banada zaman gecmeyecek gıbı gelıyor canım ama sızlerle konusmak bana cok ıyı gelıyor esım gıttı gıdelı kılo vermısım esım bıle hemen fark ettı o yokken hıc bısey yıyesım gelmıyor ama beraberken bı yedım bı yedım anlatamam o olmayınca yemek falan bıle aklıma gelmıyor..

Ben de 3 kilo vermişim canım:) Geçmicek bi zaman değil diyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama 10 dakika sonra yine başa dönüyorum İşe de kendimi veremiyorum çalışarak geçer diyordum ama öyle olmadı

desene askerlerımız gelene kadar dal gıbı olacagız oyle valla calısıncada zor gecıyor canım zaten ıs sıkıntısı da ayrı pek ıstende memnun degılım hersey ust uste gelınce vakıt gecmek bılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…