Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar nasılsınız? Şükürler olsun bir gün daha eksilttik bu gün :)
Hoş geldin canımevet çok şükür gitti bir gün daha
Hoşbulduk :) Nerelerdesin canım gerçi ben de bu saatler giriyorum genelde. Gündüz işle akşam dizi örgü bu saatler de böyle geçiyor bana :) Nasılsın askerin nasıl ?
Uzun zamandir öyle çok uğrayamiYordum canımaskerim iyi çok şükür sınavları var ona çalışıyor e doğal olarak o iyi olunca ben de iyi oluyorum
Bu arada ben seni okuyor biliyordumçalışıyor musun? Sen nasılsın, senin askerin nasıl?
Öğretmenim canım ben :) Çok şükür bende iyiyim, ben de bu saatler bakıyorum biraz uyku tutmayınca. Hafta sonu netten görüştük çok mutlu oldum. Usta birliğinde iki gündür rahat gibi şimdilik şükür. Telefon konusunda rahat ettik en çok da buna şükür :) Yoksa biliyorsun şüphe şüphe ölecektimGerçi Gatada sivillerde var yine kıskancım ben :):) ama o rahat olunca zaman daha çabuk geçiyor.
Ben askerimi düşünmekten uyuyamiyorum o gittiğinden beri :-( ayy çok sevindim görüştüğünüze az da olsa hasret giderebilmışsindir ;-) gözün aydın tel konusunda saha etti isen iyi tabi yoksa gerçekten bu şüphe sana kötü şeyler yaptıracakti :-D
Ben de öyle uyku tutmuyor canım erken uyanmak istemiyorum sanki erken uyanınca o gün geçmiyor gibi.Akşam arayınca o da az konuşalım iyi miyiz soralım akşamları yetsin uyuyamıyorum yoksa dedi :) Şüpheden ziyade çok çok çok kıskancım ben canım. Düşünüyorum bana yalan söyler mi, beni aldatır mı yok diyorum, güvenmemek değil sıkıntı kıskançlık işte :) Ne yapayım çok aşığım her hali bana mükemmel geliyor ya sanki tüm kızlar peşinden koşacak gibi kıskançlık yapıyorum
Şükür gördüm ya bin kere şükür hem de.
Aslında kıskançlık konusunda seni en iyi anlayanlardanım
Çünkü en az senin kadar kıskanıyorum dediğini gibi sanki bütün kızlar onun peşinde olacak gibi ve ben durumu abarttım belki ama anne babasından bile inanılmaz derecede kıskanıyortm bilmiyorum belki de bu bir hastalıkinşallah böyle her hafta sonu görüşüp hasret giderirsinız canım
![]()
Canım şüphe gerçekten çok kötü bir şey hele benim yaptıklarımı biliyorsun. Ama kıskançlık olmadan da olmuyor o zaman anne sevgisi gibi bir şey oluyor gibi geliyor bana. :) Zaten o da hoşlanır kıskanılmaktan ama güvensizlik olunca kötü oluyor. Geçenlerde ben yaşadım öyle bir durum onun bana güvenmemesini kaldıramazmışım anladım. Her hafta bilemiyorum ki, iki haftada birmiş izinleri o da ne zaman başlayacak belli değilmiş. Seninki uzun dönem, onların izini nasıl canım?
Bilmez miyim canım senin yaptıklarınıkıskançlık olması bence güzel dozunda olduktan sonra karşı tarafı da mutlu eder ama abartı olunca işler değişebilir ;-) ama güvensizlik çok başka bir sey o ilişkiyi yıpratır ki zaten güvensizlik varsa ilişki yoktur ki ortada..
İki haftada bir mi kullanabiliyor canım canım senin askerin neyse o da iyi diyelim bu arada yanına gitmeyi hâlâ düşünmüyor musun
Evet canım benim ki uzun dönem şu an hâlâ acemi birliğinde ama haft sonları iki gün dışarı çıkabiliyor akşam sekize. Kadar. Usta birliğinde de zaten hafta sonları boş. Hafta içi de akşam altıya kadar. Askeriye de oluyor
Uzun olması zor ama sen de arada gidebilirsin yanına hafta sonları falan. Usta birliğine geçince uzun uzun konuştuk yok istemiyor. Boşuna rezillik çekme diyor. Yazılar yazıyorum ona nete gidince oku dedim okumadı. 5 ay sonra okuyacağım o zaman çok daha güzel gelecek bana dedi. Özlemekten falan bahsediyorum konuşmuyor çok, bir de bunu ince ince düşünürsem burayı imkanı yok çekemem diyor. Gitmesem daha iyi olacak ona sanırım. Görmemesi daha iyi galiba beni![]()
Uzun dönem evet zor ama ışte belli başlı rahatlıklari var onlarında öyle düşünüp kendimi mutlu ediyorum ne yapayım :-S evet allahtan bir sorun olmaz ise gitmeyi çok istiyorum yanına çok uzun zaman oldu çünkü ki biz görüşmeyeli :-( çok özledik biz :-(
öyle bir yerde her şeyi çok ince düşünürlerse zaman geçmez ki her sey daha zor olur onlara. Gidip görmek daha kötü yapacaksa böyle dayanmak en iyisi tabi ki. İnşallah dört ay sonra kavuşacaksınız birbirinize.
Ben de ona netten bir şeyler yazıyorum haberi yok henüz görünce sevinecek diye düşünüyorumsizin ki de dönünce okuduğu zaman çok duygulanir senin duygularını okuduğu zaman
Canım ben ayrılabilirdik, ondan haber alamayabilirdim şükür beraberiz, şükür inşallah yine benim yanıma dönecek, şükür ki sağlıklı diye bile avutuyorum kendimi :) Ben ilk zamanlardan beri yazıyorum ona, odundur dışarıdan sevmez gibi durur ama çok seviniyor. Sana atkı örüyorum dedim hehe ne gereği var der diye düşünmüştüm çok sevindi :) Garip benimki biraz :):) Gitmen iyi olur canım uzun dönem olunca, ikinize de iyi gelir.
Allah bozmasın canım birlikteliğinizi. Uzun yıllar sürsün inşallah. Çok şükür tabiki onlarla birlikte olmak, sağlıklı olduklarını bilmek her şeye değiyor. Dışarıdan onlar odungibi görünüyorlar ama içleri çok farklı onların
çok iyi bir fikir ya atki örmek çok mutlu olur çünkü ben sevgilime üniversite de örmüştum çok sevdi ve kullandı da :-D evet canım bir yandan uzun dönem olması bizim için iyi oluyor
İlk başlarda pek ciddi değildik canım biz, ama o zamanlarda ne kadar kavga etsek, anlaşamasak illa anlaşacağız diye uğraşır ayrılmazdık , herkes anlaşamıyorsunuz ayrılın yeter artık diyordu biz resmen direndik :):) O zaman biz birbirimizin başına bela olduk derdi hep Allah nasip etsin inşallah ömür boyu öyle olalım :):) Nasıl bir şey örmüştün canım, ben de atkı bere öreyim diyorum ama sevgilim beden eğitimi öğretmeni, spor giyinir hep. Nasıl bir şey örsem bilemedim.
Büyük aşklar kavgayla başlarmış yaa sizinki de öyle olmuş desene :-D allah bir ömür boyu ayırmsın canım sizi. Erkek arkadasinin dediği gibi bir ömür boyu birbirinizin başına bela olunben bere örmemiştim füme rengi bir ipti atkinın ortasında baklava dilimi geçiyordu
Amin amin inşallah canım çok sağ ol iyi dileklerin için. Allah hiç birimizi sevdiğiyle imtihan etmesin. Sevdiği insanla ömrünü geçirmeyi nasip etsin inşallah. Etrafımda evlenip de aşık olduğu insanı unutamayan öyle çok örnekler var ki. Allah böyle sınamasın bizi inşallah. o model de güzel olur bir kaç model daha bulmuştum seçim yapacağım yarın artık :)
Amin canım sevdiklerimiz ile bir ömür boyu birlikte mutlu yaşarız inşallah. ben de internetten bulmuştum canım o modeli![]()
Amin canım sevdiklerimiz ile bir ömür boyu birlikte mutlu yaşarız inşallah. ben de internetten bulmuştum canım o modeli![]()