• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

desene askerlerımız gelene kadar dal gıbı olacagız :1::1: oyle valla calısıncada zor gecıyor canım zaten ıs sıkıntısı da ayrı pek ıstende memnun degılım hersey ust uste gelınce vakıt gecmek bılmıyor :31::31:

kendine iyi bak canım kızına bakabilmen için senn iyi olman gerekiyor.fazlan varsa verde yoksa verme

bizim acemiliğimiz ankaradaydı şimdi kırıkkale yahşihan a geçıyor yarın teslim olacak.evci izni bildiğim kadarıyla senin bahsettiğin gibi olmuyor sen gidiyorsun evlilik cüzdanınla çıkarabiliyorsun cuma saat 18 den pazar 18 e 2 yada 4 hakkı var diye biliyorum.bayramda eşim uygun olursa bir hafta izin alacak ben onun yanına gidemem çocuk filan zor oluyo:(öyle korktuğun gibi olmaz inşaallah kaynımın 20 günü kaldı o da asker onu da korkutmuslardı biraz bastan ama sonra izin konusunda hiç sorun yasamadı inşaallah bizim de oyle olur canım

izin verirlerse inşallah bizde görüşebiliriz..bayram da bir kaç günlüğüne gidip gelirim bende... Allahım hepsine yardım etsin.. inş eşlerimize sağ salim kavuşuruz...:(

Canım ilk üç ay acemi birliğinde oluyorlar daha sonra dokuz ayda devlet memuru gibi oluyorlar. Sabah sekiz akşam beş çalışıyor gibi birliğe gidip geliyorlar ve maaş alıyorlar bu sırada. Yedek subay oluyorlar yani.

anladım canım sağol cevapladığın için ama umarım öyle olmaz :)

izin verirlerse inşallah bizde görüşebiliriz..bayram da bir kaç günlüğüne gidip gelirim bende... Allahım hepsine yardım etsin.. inş eşlerimize sağ salim kavuşuruz...:(

insaallah canım Rabbimin izniyle 4 bucuk ay sonra hep birlikte olacagız eşlerimizle.sende içini ferah tut iyi düşün.ben alıştım duruma çok özlüyorum ama sıkıntı etmiyorum. zaman da gözümde hiç büyümüyor hele ki bundan sonra çarşı izinleri filan derken daha cabuk gececek emin ol.çocugunuz var mı?

insaallah canım Rabbimin izniyle 4 bucuk ay sonra hep birlikte olacagız eşlerimizle.sende içini ferah tut iyi düşün.ben alıştım duruma çok özlüyorum ama sıkıntı etmiyorum. zaman da gözümde hiç büyümüyor hele ki bundan sonra çarşı izinleri filan derken daha cabuk gececek emin ol.çocugunuz var mı?
Canim ben toren de seni gordum esimle gelecektim ayni yere gidecekler tanistiralim diye o an bulamadim sizi maviliydin degil mi? Oglundan tanidim:)

Ay inşallah inşallah canım :16:

Canim bi şey soracaktım . Dun gece oyle bi rüya gördüm ki cok kötü su an kafam tel. Götürecekti ama içeri sokamadi heralde :( aramızda cok iyi değil aslında ama ben ona nasıl ulaşabilirim :( bilgin var mi telefon ile arasam ne dicem sevgiliyiz desem verirler mi ki

Back