• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Benim de askerim Ankara Mamakta az once birkac kelime sesini duydum sabah ilk ictimasi var yalniz uyucaz bu gece oglumla :(

selam devreler bende dün gece gönderdim nişanlımı acemi ankara mebs usta kastamonu kısa dönem ama nolursa olsun içime bi taş oturdu ki sorma gitsin aradığında dünyalar benim oluyo ama istediğinde ulaşamamak yadellerde olduğunu bilmek huzurlumu mutlumu kesin olarak bilmemek yakıyor içimi umarım çabuk geçer bu 5 ay da kavuşuruz hayırlısıyla cümleten Allah yardımcımız olsun zor işmiş evli olanlar için daha da zordur :(

Jandarmada mi yapacak nisanlin? Kastamonuda jandarma var . Merkezde. . Koyde falan degil yeri cok iyi. icin rahat olsun

Son düzenleme:
Jandarmada mi yapacak nisanlin? Kastamonuda jandarma var . Merkezde. . Koyde falan degil yeri cok iyi. icin rahat olsun

piyade er nişanlım kastamonu merkez askerlik şubesi yazıyordu bilmiyorum artık nerde yapar nasıl yapar bilemiyorum bana sağsalim dönsün huzurlu mutlu olsun yeter çokk özledimm :(

Benim erkek arkadaşım da etimesgutta:) rahatmis sanirim 3saat once konustuk. Sesi iyi geliyodu o yuzden ben de rahatladim biraz olsun; ama hala kayit islemlerinin surdugunu soyledi. sen konusabildin mi??

ayni saatlerde aramislar sanirim. evet hala islemler devam ediyor dedi erkek arkadasim da.once uzun donemlerle kisa donemleri ayirmislar. sesi iyi geliyordu rahatladim bn de canim. iyi olsunlar onemli olan o. bugun konusursan bana da yazarsan sevinirim canim;)

Kizlar ilk gun arayan olursa yazin acaba nasil gecti ilk gunleri ins aksama arar esim aklim onda;(

Kızlar ilk gün kayıt işlemleri, kamuflaj alma falan uzun sürüyor, yorgun düşüp uyuya kalabilirler, ayrıca ilk gün telefon kartı sırası ve telefon başında sıra olur o yüzden de arayamayabilirler.Endişelenmeyin.

Kızlar ilk gün kayıt işlemleri, kamuflaj alma falan uzun sürüyor, yorgun düşüp uyuya kalabilirler, ayrıca ilk gün telefon kartı sırası ve telefon başında sıra olur o yüzden de arayamayabilirler.Endişelenmeyin.

Dün aradı canm bnm askerim de 3.5 ta girmişti sabah 5te var içtima dedi onu merak etmiştim....:5:

Kizlar aradi esim benim ki revirde kayit tutacakmis nasil olacak bilmiyorum ama az uykusuzum dedi seside iyiydi;)

Yemin toreni 6eylulde kizlar oyle dedi cnmin ici

merhaba nisa86 benim eşimde dün teslim oldu ankara mebste. oğlum var 4 yaşında birlikte bekliyoruz babamızı:(çok haber alamadım iki kez konustuk ama kısa kısa nasıl ne yaptı çok merak eiyorum.Rabbim bizlere sabır onlara kolaylık versin.zaman su gibi aksın geçsinde bir an önce kavsalım insaallah:43:

merhaba nisa86 benim eşimde dün teslim oldu ankara mebste. oğlum var 4 yaşında birlikte bekliyoruz babamızı:(çok haber alamadım iki kez konustuk ama kısa kısa nasıl ne yaptı çok merak eiyorum.Rabbim bizlere sabır onlara kolaylık versin.zaman su gibi aksın geçsinde bir an önce kavsalım insaallah:43:

Canim ayni yerde eslerimiz bnmde oglum 2,5yasinda bizde kisa kisa konustuk birkac dk

Canim usta birligi nerede olacak esinin sizin yakin mi Ankara ya bulundugunuz il evci cikartacak misin Ankarada.

Canim usta birligi nerede olacak esinin sizin yakin mi Ankara ya bulundugunuz il evci cikartacak misin Ankarada.

Usta kirikkale yahsihan sanirim orasida ayni senin esinle ankarada olmaz da belki kirikkale de evci izni alabiliriz arada.bu arada yemekler disinda hic bir sikinti yok diyor benim canim cok ii geldi sesi benim de icim cok rahatladi

Usta kirikkale yahsihan sanirim orasida ayni senin esinle ankarada olmaz da belki kirikkale de evci izni alabiliriz arada.bu arada yemekler disinda hic bir sikinti yok diyor benim canim cok ii geldi sesi benim de icim cok rahatladi

Ciddi misin ya ne guzel denk gelmis Yahsihansa belki denk geliriz. Biz 6sinda izin alabilirsek evci cikarmaya calisicam

Back
X