Ya çok yaşa canım iyi miİnşaallah inşaallah Allah'ım olsa ne güzel olur, bir ay ne demek ya 30 gün resmen koca 30 gün
kızlar askerlik süreleri meclis açıldığında kısalacak diyorlar siz ne düşünüyorsunuz? bu konuda bilginiz-fikriniz var mı? ay ne güzel olur değil mi? kasımın sonunda gelirler.
yaaa aralıkta bizimle olurlar ne güzel yaaa karar çıkmadan heyecan yaptık iyi mi
İnşallah çıkar da bizimkilere vurur... Beklenmeden gelen trilyonluk ikramiye olur bana
Haberi okudum şimdi kızlar. 2013 sonuna yetiştireceklermiş habere göre. İnşallah olur, ben bir aya razıyım. Ama olur da bizimkileri vurmazsa sıkıntı o zaman
bizimkiler askerde olduğu sürece eğer öyle bir karar çıkarsa bizimkilerde faydalanabilecekler canım... ve eğer askerlik 4 aya düşecekse 1 buçuk ay düşmüş olacak çünkü bizimkiler 5 buçuk ay askerlik yapacaklar
Ay canım benim keşke olsa. Ama aralık sonuna yetiştireceklermiş olursa eğer, bir aya yakın erken gelmiş olacaklar. Gece gündüz buna dua ederim artık ben
Ya ıns o kadar cok dua edıyorum kı kısalsın dıye cok dua ettım yakınım da olsun usta bırlıgı dıye Gölcük çıktı1 saatlık yol bana ıns bu dualarımda kabul olur kısalır
kızlar eşimin abisi ve bir yakınıda asker biz onlardan duymustuk komutanlar arasında da konusuluyormus bu duymuslar. insaallah kısalır yaaa aralıkta bile çıksa kanun süper bir ay bir aydır sonuçtakanun çıktığı anda o anki askerleri etkileyecekmiş.birde ben bir haberde okumustum tek tip olmaz gibi.asker konusunda sıkıntımız yok öyle birşey olmaz demişti başbakan )
yemin törenine şafak 4:) Oğluma asker takımı bakıyorum alsam güzel olur mu acaba tören de...
kullanıcak 3 yada 4 gün
yemin törenine şafak 4:) Oğluma asker takımı bakıyorum alsam güzel olur mu acaba tören de...
çok heyecanlıyım bende bi gelse şu cuma.canım al bence asker takımı çok hs oluyor kaynımın yemin törenine giderken onun ogluna ve benimkine almıstık biz eltimle.iki kuzen çok tatlı oldular.benimki hevesini aldı asker kıyafetinden babasının yemin törenine giderken örümcek adam kostümü giyecekmiş aldırdı bile. babasına da telefonda anlatıyor o da çok heyecanlı
bence al canım guzel olur tabı neden olmasın
cnmm cuma mı gelicen sen belki denk geliriz orada :)asker kıyafetli sarısın 2 yasında çocuk görürsen bilki annesi benim
yemin törenine gittim 3 gün birlikteydik, belki daha sora kullanır izin, senn şimdiden gözün aydın canım ozaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?