352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kızlar askerlik süreleri meclis açıldığında kısalacak diyorlar siz ne düşünüyorsunuz? bu konuda bilginiz-fikriniz var mı? ay ne güzel olur değil mi? kasımın sonunda gelirler.

çok iyi olur 1 ay bile kısalsa razıyım zaman geçmiyor sanki,yemin törenine gittim 2 gün gördüm geldim ama sanki aylar olmu gibi geliyor daha 1 hafta oldu

Haberi okudum şimdi kızlar. 2013 sonuna yetiştireceklermiş habere göre. İnşallah olur, ben bir aya razıyım. Ama olur da bizimkileri vurmazsa sıkıntı o zaman

Haberi okudum şimdi kızlar. 2013 sonuna yetiştireceklermiş habere göre. İnşallah olur, ben bir aya razıyım. Ama olur da bizimkileri vurmazsa sıkıntı o zaman

bizimkiler askerde olduğu sürece eğer öyle bir karar çıkarsa bizimkilerde faydalanabilecekler canım... ve eğer askerlik 4 aya düşecekse 1 buçuk ay düşmüş olacak çünkü bizimkiler 5 buçuk ay askerlik yapacaklar

Ya ıns o kadar cok dua edıyorum kı kısalsın dıye cok dua ettım yakınım da olsun usta bırlıgı dıye Gölcük çıktı1 saatlık yol bana ıns bu dualarımda kabul olur kısalır

Ay canım benim keşke olsa. Ama aralık sonuna yetiştireceklermiş olursa eğer, bir aya yakın erken gelmiş olacaklar. Gece gündüz buna dua ederim artık ben

Ya ıns o kadar cok dua edıyorum kı kısalsın dıye cok dua ettım yakınım da olsun usta bırlıgı dıye Gölcük çıktı1 saatlık yol bana ıns bu dualarımda kabul olur kısalır

maaşallah ne kadar şanslısın inşallah kısalmasıyla ilgili olan dualarında kabul olur.. benimki manisada 24 saatlik mesafe.. usta birliğide İstanbul 16 saatlik mesafe.. bu açıdan çok şanslı değilim de inşallah askerlik kısalırda barii orda yüzümüz gülsün di mi ama

Allahımm nasıl güzel duyumlar okuyunca bir tuhaf oldum inş. hayırlısıyla bizimkileri de etkiler inş.

yemin törenine şafak 4:) Oğluma asker takımı bakıyorum alsam güzel olur mu acaba tören de...

yemin törenine şafak 4:) Oğluma asker takımı bakıyorum alsam güzel olur mu acaba tören de...

çok heyecanlıyım bende bi gelse şu cuma.canım al bence asker takımı çok hs oluyor kaynımın yemin törenine giderken onun ogluna ve benimkine almıstık biz eltimle.iki kuzen çok tatlı oldular.benimki hevesini aldı asker kıyafetinden babasının yemin törenine giderken örümcek adam kostümü giyecekmiş aldırdı bile. babasına da telefonda anlatıyor o da çok heyecanlı

cnmm cuma mı gelicen sen belki denk geliriz orada :)asker kıyafetli sarısın 2 yasında çocuk görürsen bilki annesi benim

cnmm cuma mı gelicen sen belki denk geliriz orada :)asker kıyafetli sarısın 2 yasında çocuk görürsen bilki annesi benim

persembe gecesi çıkıcaz yola canım 5 gibi bursadan geliyorum ben.inşaallah karşılasırız bakarsın eşlerimizden önce biz tanısırız)onlar muhtemelen kırıkkalede karşılasırlar.ben öyle bi küçük asker görürsem gelirim.benim tosbam da örümcek adam kostümlü olacakmış babasıda oğlumdan bulacak bizigörüsürüz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…